Idealan partner za vas Objavljeno: 12.07.2016 12:20
Pogledano: 998 puta

Idealan partner za vas

Postoji li srodna duša? Idealan partner? Ako ste romantičar u duši, zasigurno ćete se nadati tomu i težiti naći svoju idealnu polovicu. Rekli bi starci „suprotnosti se privlače“, no je li to uvijek tako? Donosimo vam nekoliko znakova koji ukazuju da je on ili ona idealna za vas.

U početku veze dopisivanje, a kasnije...
Početak veze itekako može biti vrlo uzbudljiv i privlačan. Slijedi upoznavanje i dopisivanje koje može trajati ponekada i satima. Stručnjaci ističu problem komunikacije putem sms-poruka, interneta i društvenih mreža. Naime, u kasnijoj fazi veze, ovakav oblik komunikacije treba svesti na minimum i njegovati komunikaciju „face to face“ jer jedino ćete tako moći razaznati partnerove osjećaje. Oni koji se više dopisuju osjećaju nezadovoljstvo u vezi.

Samo pozitiva
Nije loše biti realan, ali pesimist nikako. Ako je jedan od partnera onaj pozitivniji koji gleda na život s vedrije strane, veće su šanse da će veza biti uspješnija jer imate „kotača“ koji vas pokreće i on je vaša idealna polovica koja vas nadopunjuje.

Svađa vs. držanje emocija u sebi
Nekada je puno bolje sve izbaciti iz sebe i reći izravno što mislite jedno o drugome, nego da to držite u sebi i da se ljutnja nakuplja. Naravno, treba imati granice u svemu pa tako i u svađi, bez vrijeđanja i omalovažavanja.

Seks
Vrlo važan čimbenik u održavanju veze i nakon početaka. Ako redovito uživate u seksualnim igricama i oboje ste spremni bez obzira na stres tijekom dana, posvetiti trenutak samo vama, imate idealnog partnera koji će sve svoje probleme ostaviti po strani radi vaše sreće.

Maženje
Uz dobar seks ide i drugi oblik tjelesne povezanosti. Mazite se što više, grlite i ljubite, njegujte bliski odnos i govorite se lijepe stvari.

Humor
Stručnjaci kažu jedan od najvažnijih aspekata dobre veze. Zajednički smisao za humor održavat će vas u svim situacijama, i u svađama, i u sreći i u tuzi.

Trošenje novca
Ili ste rasipni ili ste štedljivi, a to je ono što vas i vašeg partnera održava. Istraživanja pokazuju da različitost u raspolaganju novca nikako ne ide u korist veze. Znači, birajte partnera koji ima vrlo slične svjetonazore kada se radi o novcu.

8. Sličnost
Također, bolje je da ste slični karakterno nego različiti jer ćete zajedno uživati u slobodnom vremenu.

Povezane teme:

Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Postoje ljudi koji bol nakon prekida liječe novom vezom. Ponekad takvi odnosi mogu biti prilično komplicirani te završiti neuspješno, no ponekad se iz takvog odnosa može razviti i nešto nevjerojatno. ...

Pročitaj više
Kako prepoznati da mu više nije stalo?

Kako prepoznati da mu više nije stalo?

Ljubav ne poznaje granice. Vrlo često ulazimo u vezu neobavezno, no to onda nakon nekog vremena vrlo često postaje ozbiljna stvar. „Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu....

Pročitaj više
Tko su zavodnici zodijaka?

Tko su zavodnici zodijaka?

Horoskop nas uvelike određuje, kao što čovjeka određuju njegove životne vrijednosti i područja ličnosti, tako horoskopski znakovi određuju neke naše tipične osobine. Donosimo vam najveće ljubavnike zo...

Pročitaj više
Što sve prestaju raditi kada nas osvoje

Što sve prestaju raditi kada nas osvoje

Što smo sve radile da ga osvojimo? Kako se on ponašao kada nas je osvajao? Priznajte da ste ponašali neuobičajeno, drugačije i energičnije. Nakon nekog vremena adrenalin splasne i vraćamo se rutini i ...

Pročitaj više
Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Sve je zapisano u zvijezdama?! Mnogi od nas vjeruju u astrologiju ili nam bar olakšava životne situacije. Da bismo znali što trebamo u nekoj situaciji poduzeti, važno je prvo upoznati sebe. Donijeti o...

Pročitaj više

Reklama

SUPER OGLASI

Kamagra Gel Original - Najpovoljnije Cijene - 095 75 222 19
★☆★ KAMAGRA GEL ORIGINAL★☆★ cijena vec od 100 kn ★☆★ Vise inform...
Super Potencija!
Sildigra Super Power predstavlja novu generaciju ED tableta sa znat...
Trazim curu za sex i druženje
Trazim curu za povremeno druzenje seksualne prirode,bez bilo kakve ...

NOVI ČLANCI

Ženski uzdisaji, što zapravo znače?
Svaka je žena barem jednom odglumila orgazam kako ne bi povrijedila partnerove o...
Zašto vole naše orgazme?
U seksu oba partnera trebaju uživati i doživjeti vrhunac. Uvrijeđeno je mišljenj...
Činjenice o vagini, želite ih znati?
Da bi seks bio uspješan, važno je znati nekoliko činjenica o samoj filozofiji se...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija