Kako prepoznati da mu više nije stalo? Objavljeno: 20.03.2017 08:57
Pogledano: 392 puta

Kako prepoznati da mu više nije stalo?

Ljubav ne poznaje granice. Vrlo često ulazimo u vezu neobavezno, no to onda nakon nekog vremena vrlo često postaje ozbiljna stvar. „Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.“ Nietzsche. Kada se s nekom novom osobom upuštate u romantičnu vezu, to podrazumijeva da je veza na putu da postane ozbiljna, odnosno da pozitivnim razvojem emocija i tjelesne povezanosti postanete. No, što kada se to ne dogodi?

Upravo taj vaš osjećaj treba biti „alarm“ koji vam mora ukazivati da preispitate ne samo svoje osjećaje prema toj osobi, nego i njegov odnos prema vama. Donosimo nekoliko smjernica koje trebate preispitati:

Uvijek kasni
I pod time ne mislimo na pet ili deset minuta, nego mislimo na kašnjenja pola sata, sat, dva i više, a da vas ne obavijesti o tome. Ili se nikad ne pojavi… Nitko nije toliko zaposlen ili u gužvi da u današnje vrijeme ne može napisati kratku poruku da kasni. Također, nije normalno da se to događa često ili svaki puta kada se trebate naći.

Posebne mu prilike nisu važne ili jednostavno zaboravi…
Bilo da je riječ o vašem rođendanu, Valentinovu, Božiću ili nekoj drugoj prigodi u kojoj se očekuje neki znak pažnje, a on se ni ne potrudi ili je očito da je poklon usputno kupio u lokalnoj trgovini na putu s posla. To je definitivno znak da mu niste prioritet i da mu nije stalo.

Osjećate se kao da ste sami u toj vezi
Osjećate se usamljeno, kao da niste u vezi, jer nikada nema vremena za vas. Uvijek je nešto važnije i zanimljivije od druženja s vama, bilo posao, obiteljske obveze, bilo druženje s prijateljima, šetnja psa, igranje igrice.

Ne trudi se usrećiti vas
Kada vam je stalom do nekog, kada nekog volite, želite ga i usrećiti, pa tako i ispuniti mu želje. Naravno, nitko ne može ispunjavati partnerove želje cijelo vrijeme, ali postoji razlika u tome trudi li se netko ili ne.

Planira bez vas
Zadnji saznate da planira putovanje s društvom za vikend na koje vi niste pozvani ili planira odmor bez vas.

Iskorištava vas samo za seks
Vaša veza svodi se na kraće susrete koji uvijek završavaju seksom, nakon čega svatko kreće svojim putem? Ili ako nema seksa, neće biti ni susreta?

Niste upoznali nijednu osobu iz njegova života
Niste upoznali njegove prijatelje, obitelj i skriva vas, tada možete pretpostaviti da ne planira s vama imati nikakvu ozbiljnu vezu jer takvi su susreti za njega razbibriga i trošenje vremena i vjerojatno zadovoljavanje seksualnih potreba.

Povezane teme:

Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Postoje ljudi koji bol nakon prekida liječe novom vezom. Ponekad takvi odnosi mogu biti prilično komplicirani te završiti neuspješno, no ponekad se iz takvog odnosa može razviti i nešto nevjerojatno. ...

Pročitaj više
Tko su zavodnici zodijaka?

Tko su zavodnici zodijaka?

Horoskop nas uvelike određuje, kao što čovjeka određuju njegove životne vrijednosti i područja ličnosti, tako horoskopski znakovi određuju neke naše tipične osobine. Donosimo vam najveće ljubavnike zo...

Pročitaj više
Što sve prestaju raditi kada nas osvoje

Što sve prestaju raditi kada nas osvoje

Što smo sve radile da ga osvojimo? Kako se on ponašao kada nas je osvajao? Priznajte da ste ponašali neuobičajeno, drugačije i energičnije. Nakon nekog vremena adrenalin splasne i vraćamo se rutini i ...

Pročitaj više
Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Sve je zapisano u zvijezdama?! Mnogi od nas vjeruju u astrologiju ili nam bar olakšava životne situacije. Da bismo znali što trebamo u nekoj situaciji poduzeti, važno je prvo upoznati sebe. Donijeti o...

Pročitaj više

Reklama

SUPER OGLASI

Super Potencija!
Sildigra Super Power predstavlja novu generaciju ED tableta sa znat...
Trazim curu za sex i druženje
Trazim curu za povremeno druzenje seksualne prirode,bez bilo kakve ...
Kamagra Gel Original - Najpovoljnije Cijene - 095 75 222 19
★☆★ KAMAGRA GEL ORIGINAL★☆★ cijena vec od 100 kn ★☆★ Vise inform...

NOVI ČLANCI

Ženski uzdisaji, što zapravo znače?
Svaka je žena barem jednom odglumila orgazam kako ne bi povrijedila partnerove o...
Zašto vole naše orgazme?
U seksu oba partnera trebaju uživati i doživjeti vrhunac. Uvrijeđeno je mišljenj...
Činjenice o vagini, želite ih znati?
Da bi seks bio uspješan, važno je znati nekoliko činjenica o samoj filozofiji se...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija