Ženski uzdisaji, što zapravo znače? Objavljeno: 12.04.2017 09:21
Pogledano: 1556 puta

Ženski uzdisaji, što zapravo znače?

Svaka je žena barem jednom odglumila orgazam kako ne bi povrijedila partnerove osjećaje. Novija istraživanja pokazuju kako uzdisaju u krevetu nisu povezani s jačinom i doživljajem orgazma, već uz igru u krevetu koja može uzbuditi partnera.

Razni zvukovi tijekom seksa koje žene proizvode nisu povezani sa samim orgazmom, već djeluju stimulativno i povezujemo ih s igrom zavođenja.

Dahtanje, šaputanje, uzdisaji, stenjanje pa čak i vriska kod žene se događaju prije samog orgazma i prije partnerova vrhunca. Većina žena orgazam doživi prije seksa, tijekom predigre, a seksi zvukove proizvode tijekom seksa na obostrano zadovoljstvo obaju partnera. Žene na taj način djeluju manipulativno s ciljem moći i kontrole seksa i dovođenja partnera do najveće uzbuđenosti. Takva moć krije se u seksualnosti koja erotskim zvukovima dodatno dolazi do izražaja.

Uz glasno pričanje, izgovaranje suglasnika, donosimo 4 najčešća zvuka koja možete čuti u svojoj spavaćoj sobi:

Dahtanje – Najčešći oblik iskazivanja zadovoljstva tijekom seksualnog odnosa. Dahtanje kada se dotakne G-točka dovodi do užitka, a uzdisaji prije samog vrhunca mogu pomoći partneru da održava kontinuitet strastvene igre i seksa.

Vrisak – i vrištanje je dio seksualne igre ako susjedima ne smeta. Žene vriskom opisuju užitak netom i za vrijeme orgazma. Ponekada partneri žele tada preuzeti kontrolu pa spontano rukom prekriju usta partnerice i na taj način dodatno mogu rasplamsati strasti.

Smijeh – vrlo često žene smijanjem daju do znanja partneru da uživaju u seksualnoj igri. To ne znači da se ismijavaju partneru, već smijehom potiču sretne emocije.

Tišina – još jedan način „glasanja“ koji može uz smijeh poslati krivu poruku. Žene koje tijekom seksa ne proizvode nikakve zvukove mogu na prvi pogled izgledati vrlo nezainteresirano i hladno. Ne potiskujte emocije jer je cilj strastvenog vođenja ljubavi maksimalno zadovoljstvo.

Povezane teme:

Zašto vole naše orgazme?

Zašto vole naše orgazme?

U seksu oba partnera trebaju uživati i doživjeti vrhunac. Uvrijeđeno je mišljenje o muškarcima da im je važan samo njihov užitak i da ne uzimaju u obzir naše osjećaje. Ovim ćemo činjenicama pobiti taj...

Pročitaj više
Činjenice o vagini, želite ih znati?

Činjenice o vagini, želite ih znati?

Da bi seks bio uspješan, važno je znati nekoliko činjenica o samoj filozofiji seksa, muškom spolnom organu, ali i ženskom. Brojna su istraživanja provedena o seksu, koja poza dovodi do vrhunca, kako p...

Pročitaj više
Neugodnosti, neugodnosti i seks

Neugodnosti, neugodnosti i seks

Nimalo ugodno nije kada nam se tijekom seksa dogode neke nepredviđene stvari. Pomalo osjećamo sram i imamo osjećaj da „ubijamo“ romantiku. No, nismo jednine i da vrlo su česte. Donosimo nekoliko neugo...

Pročitaj više
Napokon istine o penisu

Napokon istine o penisu

Koliko smo puta pročitale što žene vole, žele i htjele bi imati? A istinu o njima i njihovim penisima? Donosimo nekoliko činjenica i istina o muškoj najdragocjenijoj stvari na svijetu… Nekoliko je...

Pročitaj više

Reklama

SUPER OGLASI

Sexy djevojka traži...
Tražim mušku osobu isključivo za seks. Godine nebitne. Veze me ne z...
Erotska masaža
Pružam erotsku masažu i masažu grudima sa sretnim završetkom. Ko...
Tražim nekoga da me izmasira
Tražim mušku osobu da me izmasira, gola ja, gol ti. To je samo pred...
Tražim djevojku ili damu za druženje
Tražim djevojku ili damu za druženje.Za prvi kontakt javi se sms il...
Mala vrckava...
...traži starijeg muškarca za vruće druženje u njegovom prostoru il...

NOVI ČLANCI

Žena iz snova – kako izgleda idealna žena?
Vječno pitanje je kakve žene vole zapravo muškarci? Je li sve u izgledu ili ipak...
Zašto prekidamo veze i brakove?
Psiholozi i terapeuti se godinama bave pitanjima prekida i narušavanja bliskih o...
Kako treba izgledati zdrav odnos unutar veze?
Mislite da su svađe pokazatelj da nešto nije uredu? Varate se, svađati se u vezi...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija