Dolazim kući 3 dio

Dolazim kući 3 dio

Kad smo ušli u kupatilo, uključila sam tuš da se voda zagrije, a zatim sam stala ispred tebe i skinula svoju majušnu ​​majicu do kraja. Polako sam skidala tvoju majicu i pomagala ti da izađeš iz svoje odjeće dio po dio.

Čim smo bili potpuno goli uzela sam te za ruku i odvela pod toplu vodu tuša. Prvo sam ti natapala tijelo pod toplom vodom, dok sam pjenušala krpu sa sapunom. Predala sam ti pjenušavu krpu za kupanje kako bi mogao sjesti na keramičku klupicu i sačekati me dok ja ne stanem pod vodu.

Mokro je i kapi vode padaju po mom golom tijelu. Pomaknula sam se iza tebe, uzela krpu i počela da ti perem stražnji dio vrata. Pomičući se preko vaših ramena i duž leđa, oprala sam svaki centimetar tvoje kože nježno i pažljivo. Izribala sam ti grudi, torzo, dupe.. kad si se sagnuo na koljena da ti operem dugu osovinu, pokretima preko njega natjela sam te da zadrhtiš dok sam sapunjavu krpu provlačila između tvojih nogu pri tome dodirujući tvoje loptice.

Zastenjao si opušteno dok sam ti ponovo masirala ramena i izbacivala napetost iz tvojih mišića. Uzdahnuvši, naslonio si se, gledajući me kroz zgušnjavajuću paru.

"Nevjerojatna si", rekao si.

Nasmiješila sam se i zahvalila, osjećajući zadovoljstvo zbog svoje sposobnosti da ti pomognem da se opustitiš. Inzistirao si na tome da sam ja ta koja je zaslužila zahvalnost i osjetila sam rumenilo u obrazima dok sam se grizla za usnicu.

"Znam da si rekao da ne mogu svršiti večeras", rekla sam pomalo sramežljivo. "I to nije ono što tražim! " Brzo sam pojasnila. „Zapravo sam mislila da te pitam.. da li bih mogla.. možda da te zamolim? Hmm.. ono, na koljenima? "

Uhvatio si me za ruku, privukao sebi kako bi sjela u tvoje krilo. Poljubio si me i jednom rukom sišao niz moj trup, dok se druga poigravala mojom kosom.

"To stvarno želiš učiniti? " Pitao si. "Vidim da si poprilično vesela i razdragana.. barem, mi dopusti da to i provjerim.. "

Tvoja ruka mi je kliznula po unutrašnjosti bedara do obilne vlage između mojih nogu i počeo si maziti moju macu lagano.

"Ohh.. " zastenjala sam. "Da-da.. stvarno, stvarno.. želim-želim, molim te.. "

"Čak i" molim te..? “, rekao si, a tvoji su potezi postajali sve mekši i mekši, znajući da će mi biti težak napor da me natjeraju da svršim.

Držeći se za tvoja ramena, instinktivno sam gurnula kukove prema naprijed, pokušavajući da se trljam o tvoju ruku.

"Hmm.. Nisam nešto siguran da si zaslužila večeras dobiti svršavanje od mene", razmisli malo. "Možeš eto početi moliti za svoj orgazam. "

"Ne, neću, obećavam. " Širom otvorenih očiju, odmahnula sam glavom i dala sve od sebe da prenesem svoju iskrenost.

„Mogu pričekati do sutra ujutro, kao što si rekao i ako odlučiš da sam bila dobra djevojka da dobije njeno zadovoljstvo ", inzistirala sam.

"U redu", jednostavno si rekao, a uzbuđenje u meni me prošlo pri pomisli da tvoj kurac stavim u usta.

„Ali tek dok ne završimo s tuširanjem. Moja prljava djevojka se prvo mora oprati i to vrlo, vrlo temeljito.. ”

Dok si mi to govorio grickao si mi uho i štipao mi bradavice, taman toliko da zacvilim. Izbacivši me iz krila, pružio si mi krpu i sapun.

"Hajde započni to, a ja se odmah vraćam. "

Zabezeknuto, učinila sam kako si mi rekao i počela se pjeniti od glave do pete. Sagnula sam se kako bih se spustila do članaka i stopala, a kad sam ponovo ustala, vidjela sam kako stojiš naslonjen na okvir vrata i snimaš me telefonom.

"Hej nemoj stati mene radi. ", zadirkivao si. „Želim da mi budeš čista, potpuno čista, dušo. Obavezno još nanesi sapunice po cijelom tom tvom prljavom sexy tijelu.. ”

"Da, šefe.. " odgovorila sam, a ti si se nasmiješio dok sam se ribala, polako, rukama i sapunicom.

"Mmmm.. baš tako", promrmljali si. „I podsjeti me zašto večeras trebaš biti dodatno čista? Je li to zato što si danas bila previše prljava? ”

Grizući se za usnicu, spustila sam trepavice i kimnula.

"Da-daa.. Danas sam bila previše prljava", odgovorila sam, trudeći se da ti pokažem koliko sam skrušena.

„Mmhm. A šta si uradila, moja prljava, nestašna djevojčice? " Pitao si.

„Ja, ovaj.. “

Bez obzira na to koliko bih puta to morala uraditi, uvijek sam se osjećala krajnje sramotno kad bi me natjerao da naglas izgovorim svoje grijehe.

"Izašla sam u dvorište.. odjevena u sićušnu, umm.. droljastu malu odjeću. "

"Tako je", složio si se. "A zašto si bila nestašna i prljava djevojka? "

"Jer, ja am.. ovaj. pokazala sam komšiluku ono što pripada tebi", zamuckivala sam, nastavljajući da se sapunjam dok sam to izgovarala.

"Sigurno da jesi", rekao si.

„A da bih bio siguran da si naučila želim da se posebno pobrineš za sve one dijelove sa kojima si se danas razmetala po cijelom komšiluku. Poput tih tvojih veselih malih bradavica koje su svi mogli vidjeti kako se ocrtavaju na onoj tijesnoj majici bez rukava. "

Uz lagano cviljenje, počela sam sapunjati bradavice dodatnom pjenom, izvijajući se i stenjajući pod vlastitim dodirom.

"To je moja dobra djevojčica", nasmiješio si se.

"A kad si se sagela u onom malom kratkom šorcu da pokupiš kataloge koji su mi stigli, svima si dala lijep pogled na to prljavo dupe.. zar ne prljava djevojko? "

"Da-da, šefe.. Jesam.. žao mi je", odgovorila sam.

"Nemojte da ti bude žao", rekao si.

"Samo se okreni i pogledajmo kako to prljavo dupe možeš za mene učiniti dobrim i čistim. "

Slijedeći naredbe, okrenula sam ti leđa, izlažući ti svoje mokro, sapunasto dupe. Radeći to, trljala sam i ribala i stiskala se za tebe, pazeći da raširim svoje dupe i očistim između rascjep između guzova.

Čula sam kako si se sa uzdahom pomaknuo iza mene.

"Sljedeći je dio lukav, jer očito trebaš oprati noge ali tamo si toliko mokra i velik je nered, natjerala bi se da svršiš za oko 30 sekundi.. "

Nisi pogriješio, pa sam strpljivo čekala daljnje upute.

"Za sada samo želim da vodom ispereš ali pričekaj malo dok ne prebacim na usporeni prikaz. "

Čim si mi rekao zakoračila sam pod slap vode, ispirući sapun sa tijela da bih otkrila blistavu i čistu kožu. Izvila sam leđa i otvorio usta pod vodom, prelazeći rukama po kosi i uživajući u osjećaju da sam sva očišćena.

Osim između nogu, naravno.

Spustivši telefon, prišao si mi obavijajući me oko struka.

„Prije svega, taj slo-mo video će izgledati fenomenalno. Eto da nisam toliko sebičan u vezi tebe, vjerovatno bih snimak pokazao nekim drugim ljudima. " Nacerio si se zbog uzdaha koji mi je promaknuo s usana. "Ne brini. Nevjerovatno sam sebičan s tobom. "

"Dobro", nacerila sam se. "Jer sam i ja sebična prema tebi. " Tada sam te poljubila i nasmiješila se svojim najboljim stidljivim osmijehom. "Jesam li škripavo čista za vas, šefe? "

Uzvratio si mi poljubac. "Skoro", odgovorio si. "Idite sada na klupu, sagni se i raširi noge. "

Usta su mi se otvorila od iznenađenja. "Je li to problem? " Pitao si.

"Nee.. ne, šefe, nikako. "

Položila sam dlanove ravno na keramičku klupicu i raširila noge za tebe. Iznenadni nalet vode udario me je među noge.

"Jebiga", zavapila sam, iskotrljala se naprijed i okrenula prema struji vode.

Gurao si šakama vodu gore-dolje i u stranu, izrugujući mi se.. mučeći me.. desetak sekundi. Onda si sključio vodu.

"Eto.. sad si čista. "

Još uvijek savijena i sad zadihana, gledala sam te kako izlaziš iz tuš kabine, dajući mi znak da ustanem i slijedim te.

Omotavši ručnik oko sebe, pružio si ga i meni. Dok smo se vraćali u dnevnu sobu, ti si ručnikom osušio kosu i namignuo mi.

"Mogu se predomisliti ako želiš", nasmiješio si se. "Šta misliš o tome da klekneš na koljena ako ti nije problem. "

"Šališ se? " Pitala sam. "Želim sada više nego ikad. "

"Mmmm.. " uzdahnuo si, uzevši moje lice u svoje ruke i lagano me poljubivši.

„Moja nestašna mala čudakinja. Kako sam imao tako sreće da budeš samo moja? ”

Kad si se smjestio na kauč, već sam završila brisanje svog mokrog tijela i bacila ručnik u stranu. Nacerio si se i sa zahvalnosšću mjerkao me gore-dolje.

"Nje ti hladno? " Pitao si, a ja sam odmahnula glavom dok sam tonula na ruke i koljena, uvlačeći se između tvojih nogu. "Mmm, to je dobro.. " promrmljao si provlačeći ruke kroz moju kosu, "jer stvarno mi se sviđaš kada si potpuno gola. "

"Znam da voliš", progunđala sam, smješkajući ti se.

Vrteći guzom naprijed-natrag, nagnula sam se prema naprijed i uzela tvog ljepotana u usta, ližući ga i sisajući.. nježno i polako, dajući si vremena kako bih mogla uživati u svakom milimetru tvog nabreklog i čvrstog penisa.

Zastenjao si od zadovoljstva, a zvuk me kao i uvijek ispunio naelektrisanim blaženstvom. Ništa u poređenju sa senzacijom kad sam znala da ti se dopadam, na svaki način.

Kako sam mijenjala brzinu i pritisak kukovi su ti počeli klecati, a ja sam ih uhvatila da bih te smirila i kako bih se mogla usredotočiti na ukusni zadatak koji mi je pri ruci.

"Ohh, jebiga.. " promrmljao si. Nastavila sam s ujednačenim ritmom, trudeći se da koristim usta, usne i jezik tačno onako kako si volio. Osluškivala sam tvoje ubrzano disanje i pratila signale iz pokreta tvog tijela, slijedeći te signale kako bih vas mogla odvesti do vašeg oslobađanja..

Još uvijek sam držala usta na tvom penisu pritiskajući ga usnama još jače i primajući ga u dubinu svojih usta kada sam osjetila toplinu tvoje sperme i kada si sa jaukom zadovoljstva lagano ga izvukao vani klizući preko mog jezika.

Nakon još nekoliko trenutaka navlačenja rukom kožice preko glavića voje kurčine, zajahala sam te i nabijala svoje tijelo na tvog ljepotana ne duže od 30 sekundi kada me je orgazam preplavio u trzajima koji su završili u nožnim prstima ispunjavajući me blaženstvom. Obgrlio si me rukama i stisnuo me mrmljajući riječi ljubavi i odanosti.

Tada si me zagrlio i odnio do našeg kreveta. Povukavši pokrivač, položio si me na krevet. S mog toplog i ugodnog mjesta čula te u drugoj sobi. Kad si mi se pridružio u krevetu primjetila sam da si ponovo odjenuo odjeću, a ja bih naravno da spavamo goli.

Kad si se smjestio iza mene, uvijajući tijelo oko mog, osjetila sam najzanimljiviju kombinaciju zasićenog i proždrljivog. Moje je tijelo bilo upaljeno od svih noćnih muka ali moja je duša bila mirna nakon večeri kada sam se predala tebi i opsluživala te na sve načine koje si dozvolio.

Ali tad su se tvoji prsti počeli poigravati mojim bradavicama, a vatra u mom tijelu prijetila je da nadvlada mir u mojoj duši.

"Bila si vrlo, vrlo dobra djevojka večeras", rekao si tihim i mlitavim glasom.

"Hvala ti, bilo mi je zadovoljstvo", pretpostavljala sam.

„Kad smo već kod tvog zadovoljstva spreman sam za dobro spavanje zahvaljujući tebi i tvojoj poslušnosti. S obzirom da si tako dobra dat ću ti izbor. Možeš se uzbuđivati sada i svršiti bez mog sudjelovanja ili možeš pričekati jutro kad se naspavam i odmorim pa da te onda pošteno izjebem. "

Dok mi se puls naglo kretao tijelom pri pomisli da bih mogla opet doživjeti orgazam, znala sam svoj odgovor i prije nego što si završio s iznošenjem ponude. Okrenula sam se prema tebi licem uz lice.

"Čekat ću te", rekla sam i poljubila te. "Moje tijelo je tvoje.. ja sam tvoja.. uvijek ćeš biti samo moj izbor. "

Iako uzbuđena i napaljena, zaspala sam čvrsto u tvom naručju, sanjajući kako se ujutro snalaziš sa mnom.


Podijeli:

Povezane teme

Nadmoć

Zagrlila me je kako bi mi gurnula svoje sise u lice i tim potezom mi dala do znanja kako ima nevjerovatnu nadmoć nad mojim osjećajima prema njoj. Ne smeta mi to. Sise su bile prvo što sam primijetil...

Pročitaj više

Ljubavni trio

"Htjela si me vidjeti? "Fiona je čekala odgovor bubnjajući vrhovima prstiju po poliranim drvenim vratima. Ljilja je podigla pogled sa svojih papira i nasmiješila se. "Dolazim s poklonima", rekla je Fi...

Pročitaj više

Željeti

Bili su ljubavni par i to je bilo vidljivo. Pocrvenjela je kad se nagnuo da joj šapne na uho, a ona se smješkala kao odgovor na njegove riječi. Milimetri su ih razdvajali dok su im se koljena dodiriva...

Pročitaj više

Ženski šef

Sastojak broj jedan koji kupci traže u noćnom izlasku je atmosfera seksualnih mogućnosti. Kao menadžeru jednog takvog bara, moj je glavni prioritet bio to i pružiti. Naravno noćni sati su iscrpljujući...

Pročitaj više

Večernji spoj 2 dio

"Ehh tako.. baš sam se lijepo najela" S čašom vina između obje ruke, stavila sam podlaktice na ivicu šanka i nagnula se. "Imamo još malo vremena prije nego što je sljedeći kurs krene.. Jesi li već ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 10.lipnja 2021. ZABAVNO ONLINE DRUŽENJE S PLAVUŠOM

Zabavno druženje s plavušom, isključivo online. Javi se ako si za: *Moje intimne slikice i različita videa *Hot dopisivanje i pozive *Cam2Cam gledanje na kameru *Dominaciju, foot i ostale fetiše Javi se porukom na whatsapp ili viber :) Kontakt 091/722-9952 NE RADIM SASTANKE NITI MA...

Kategorija: Cyber sex Ženska osoba traži mušku osobu

Datum: 29.svibnja 2021. Druženje uz odgovor

Mi smo Par, tražimo osobe za druženje uz dogovor, za sendvič ili Solo. Isključivo Zagreb, preko radnog tjedna. Ona, zgodna plavuša45g!

Kategorija: Sex Par traži mušku osobu
Datum: 29.svibnja 2021. Trazim napaljenu dalmatinku

Decko iz zg traz dalmatinku u zg ili iduci tjedan u dalmaciji za druzenje da voli zgrbacki kurac 0923910341

Kategorija: Sex Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 30.svibnja 2021. Žene s velikim stopalima iz Splita, foot fetish i gaženje

Tražim ženske osobe s velikim stopalima s područja Splita, za foot fetish i gaženje po meni. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU. Plaćam 1000 kn po seansi. Javiti se na mail s detaljima i za dogovore, uz slanje slike stopala.

Kategorija: Fetish Foot Fetish

NAJNOVIJI ČLANCI

Vrući poljupci

U svojem pristupu ljubavi nisam nikad imala bilo kakve predrasude. Kod mene je bilo jedino važno kako se dotični ljubi i koliko je vješt u svojim nastojanjima da me dovede do kraja. Kod mene nikad nisu prolazili lažni i slatkorječivi šarmeri koji bi obećavali stvari koje nisu mogli učiniti. Sjećam s...

Pročitaj više

Znala je hodati

Moja najbolja prijateljica je bila vrhunska manekenka, jedna od rijetkih koja je napravila karijeru izvan granica naše lijepe domovine. Iako su mnogi govorili kako ne mogu opstati muško-ženska prijateljstva, nas dvoje smo se sjajno slagali i nikad nam nije padalo na pamet da imamo bilo kakve seksual...

Pročitaj više

Osveta

U ponedjeljak nekoliko minuta prije podneva pozvonila su dva policajca na moja vrata. Otvorila sam vrata u uskoj crnoj suknji, bijeloj košulji i lakiranim štiklama. Bila sam taman na izlazu jer sam planirala popiti s klijenticom Nikolinom kavu prije ročišta. Nikolina je napokon smogla snage da za...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više