Ne bih trebala 2 dio

Ne bih trebala 2 dio

Mislim da smo oboje znali da je zajedničko putovanje malo opasno. No, Kata je jedna od naših najboljih prijateljica, a za rođendan je htjela u planine. Tko smo mi bili da joj kažemo ne? Ali otkad smo se te noći dale jedna drugoj i nakon što sam saznala koliko je sladak okus tvog soka mace na mom jeziku, energija među nama bila je još jača. Sad smo bili u ovoj kući na planini s zajedničkom prijateljicom i voljela bi da ona ne zna da smo nas dvije spavale zajedno. I onda, brzo si istaknula da bi slavljenica trebala dobiti sobu samo za sebe, prigodno ostavljajući nas dvije dijeliti sobu i krevet.
Upravo smo se pozdravili s Katom za laku noć kad si za nama zatvorila vrata i čvrsto me gurnula unatrag dok nisam sjela na krevet. Dah mi je zastao u grudima kad sam vidjela uzbuđenje u tvojim očima. Gledala sam gore -dolje po tvom tijelu, željna da ga osjetim na svom tijelu. Tvoj đavolski osmijeh natjerao mi je srce da zaigra. Nagnula si se za traljavi poljubac, a ja sam ti na trenutak uzvratila ljubav, ali morala sam se povući kako bih malo razmislila.
„Vau, čekaj", rekla sam, oklijevajući. „Ja sam za ovo što radimo, ali zapravo nismo razgovarali prošli put o tome hoće li ovo s nama biti jednokratno ili što? " Toliko sam željela ponoviti ono od prošli put, ali nisam željela da u žaru trenutka donosimo loše odluke i ugrožavamo odnose.
„Dragocjena si", odgovorila si i sjela kraj mene na krevet. „Nažalost, potpuno si u pravu, trebali bismo razgovarati o ovome. " Uzela si me za ruku i nježno je pomilovala. „Zadnji sam put imala sjajnu noć s tobom. Učinila si da se osjećam tako nevjerojatno. I mislim da smo odradili dobar posao što dosad nismo zeznuli prijateljstvo, zar ne? “
Pogledala si me upitno i ja sam kimnula. Pustila si moju ruku i suočila se sa mnom.
„I da znaš, ne mogu te izbaciti iz glave", dodala si s toplim osmijehom.
Zagrizla sam donju usnu. Nije da nisam znala da si zadnji put uživala i bilo je lijepo čuti to što si rekla. Ali to nije jedino pitanje koje me muči.
„A Cane? " Pitala sam.
„Cane mi vjeruje. I on zna da ja to želim. Razgovarali smo o mogućnosti da se nešto dogodi ovog vikenda. “ Tiho si me pogledala, prije nego što si se nagnula i poljubila me u obraz. „Pa.. jesmo li dobri? Želiš li još ovo? ”
Napokon sam dopustila da moje brige splasnu i duboko udahnula. „Ja", odgovorila sam, i prije nego što su mi riječi izišle iz usta, tvoje usne su opet bile na meni. Poljubila si me u obraz, dajući mi niz mekih poljubaca sve dok nisi došla do mog uha. Kad su ti zubi nježno zagrizli i povukli moju ušnu resicu, osjetila sam val uzbuđenja.
„Dovraga, Jasmina, mučila si me danas, dođi ovamo", zarežala sam, zgrabila te za ruku i vodila tvoje tijelo natrag na moje, baš kao što si me ti prvi put gurnula na krevet.
„Na što misliš? " upitala si sa sjajem u očima.
„Znaš točno na što mislim", rekla sam tihim šapatom. Ponovo sam te poljubila dok sam te hvatala za dupe i privlačila te k sebi. „Drugo, sviđa mi se kako si kao morala uzeti nešto iz dnevne sobe u svoj ručnik nakon tuširanja. "

„Ne mogu si pomoći", dahtala si, povlačeći se da dođeš do daha. „Svaki put kad te vidim, samo te moram zadirkivati i zavoditi, da budem sigurna da me želiš. "
„Dušo, možeš osjetiti koliko te želim, zar ne? " Upitala sam, uzevši te za ruku i uvukavši je u gaćice.
„Jebi ga", stenjala si, gurajući me skroz natrag na krevet. „Želim ovo skinuti", posesivno si zarežala, prije nego što si mi svukla gaćice i bacila ih u stranu. Zauzvrat sam te uhvatila za majicu, skinula je preko tvoje glave i bacila je. Nisam ni spomenula činjenicu da nisi stavila grudnjak, a zatim izašla u dnevnu sobu gdje sam bila sa Katom, prikladno gurnuvši jastuk uz bok da legnem i kako bih ti mogla vidjeti majicu" Rekla sam: „Ti si tako prokleta zavodnica. "
Skinula si mi majicu prije nego što si mi dopuzala uz tijelo i ponovno me poljubila. "Sviđa li ti se? "
„Bože, da zaista", rekla sam, zgrabila te za dupe i gurnula koljeno između tvojih bedara. Sagnula si se i uhvatila jednu od mojih tvrdih bradavica u usta, nježno je grickajući. Duboko sam zastenjala.
„Ššššš.. " prošaptala si. „Tišina, Majo. Ne želiš valjda da Kata zna što se ovdje događa, zar ne? " Leđa su mi se savila, tijelo mi se guralo u tebe dok si mi štipala drugu bradavicu. Opet sam zastenjala, ali ovaj put tiše. Moje su ruke šarale gore -dolje po tvom tijelu, istražujući svaki centimetar meke kože do koje sam mogla doći.
„Moram te okusiti", prošaptala si, zadavajući poljupce niz moj trbuh. Osjetila sam kako mi klitoris pulsira pri samoj pomisli. Toliko sam dugo zamišljala kakav bi to bio osjećaj, ali u ovom trenutku jedino o čemu sam mogla razmišljati bilo je pobrinuti se za tebe.
„Dođi ovamo", rekla sam povlačeći te da te jako poljubim. „Ne još. Moram te prvo natjerati da svršiš. Moram ”, dahtala sam, klizeći rukom niz tvoje tijelo. Gurnula sam te na leđa i širom ti otvorila noge. Raširila sam ti usne mace prstima i sagnula se kako bih ti dala dva dugačka lizanja, samo da se uvjerim da si dovoljno mokra. Nisam se trebala brinuti.
„Dovraga, tako si mokra", dahtala sam uvlačeći dva prsta u tvoju mačkicu. Zgrabila si jastuk i pritisnuli ga na usta, pokušavajući ne vrištati. Moj palac pronašao je tvoj klitoris, željno ga gladeći dok su mi prsti zalazili unutra. Drugom sam rukom posegnula za tvojim bradavicama i naizmjence ih štipala i povlačila.
„Molim te", cvilila si dok sam uvijala prste u tebe. „Molim te, jebi me Majo. "
„Jesi li blizu? " Upitala sam, izvijajući se i puštajući prste iznova i iznova dok sam palcala po tvom pulsirajućem klitorisu.
„Tako sam jebeno blizu", odgovorila si, a oči su ti se sklopile kad su moji prsti pogodili to savršeno mjesto.
„Moraš biti tako tiha za mene", rekla sam, zastavši da ti poližem bradavicu. „Možeš li to učiniti? "
Otvorila si oči i vrlo ozbiljno kimnula prije nego što si lice ponovno prekrila jastukom. Držala sam pritisak na jednoj bradavici dok sam povećavala tempo prstiju koji su ti gladili g-točku. Trajalo je samo nekoliko sekundi.

Tvoji su se bokovi pritisli uz mene. Pustila sam tvoju bradavicu i slobodnom rukom pritisnula ti trbuh držeći te na mjestu dok sam te milovala kroz orgazam. Dok si se borila da dođeš do daha, maknula sam prste i prinjela ih usnama.
„Ne", hitno si prošaptala, uhvatila me za zapešće i povukla prema sebi. „Želim kušati", rekla si. Osjetila sam kako mi se tijelo zarumenjelo.
„Jesi prije probla svoje sokove? " Upitala sam, pomičući prste prema tvojim usnama. Odmahnula si glavom.
„Iskreno, prije tebe to me doista nije zanimalo", rekla si. „Sada želim znati kakav je okus, a pretpostavljam da sam zbog toga poželjela znati i kakva sam" Lice ti je izgledalo zajapureno, ali nisam mogla reći je li to zbog orgazma ili si se iznenada osjećala sramežljivo.
„To je stvarno seksi, Jasmina", rekla sam. Prsti su mi došli do tvojih usana i ti si ih u početku, plašljivo, uzela. Zatim si polako lizala gore -dolje po njihovoj dužini, okrećući jezik oko njih. Zatvorila sam oči i zamislila kako bi se osjećala da imam penis, a tvoj jezik radi na isti način. Bilo je opojno.
„Imam jako dobar okus", rekla si s osmijehom nakon što sam odmaknula prste.
Došla sam do tebe da legnem kraj tebe na krevet. Poljubila sam te, stenjajući kad sam shvatila da te kušam na tvojim usnama. „Bože, stvarno znaš. "
Okrenula si se na bok i gurnula me na leđa. Srce mi je ubrzalo, prisjećajući se onoga što si već rekla da mi želiš učiniti. Zamišljala sam kakav bi bio osjećaj.
„Ja.. pa mislim, osjećam da, kao, znaš da to prije nisam radila, zar ne? Mislim, legla na djevojku ”, dodala si, malo posrnuvši na riječima. Zgrabila sam te za ruku i ispreplela nam prste. „Znam. I očito ne moraš raditi ništa što ti nije ugodno. ”
„O, znam. Želim to učiniti ”, rekla si i dala mi poljubac na rame. „Jednostavno nisam potpuno sigurna odakle početi. "
„Pa, znam da je to klišej, ali nikad ne bi učinila ono što ne bi voljela da netko drugi učini tvom tijelu. "
Okrenula sam se na bok licem prema tebi i nagnula se za ono što sam očekivala da će biti nježan poljubac. Osjetila sam još jedan val uzbuđenja koji mi je preplavio tijelo dok si preuzimala kontrolu, gurajući me natrag i raskoračavši tijelo. Koljenom si mi razdvojila noge i smjestila tijelo između njih. Osjetila sam kako se mokra vrućina tvoje mačke pritisnula uz mene i kako mi se tijelo podiglo prema gore, tražeći dodatno trenje.
„Tako si jebeno seksi", šapnula si i sagnula se da mi lagano zagrizeš bradavicu. „Ovo ti se sviđa, zar ne? " pitala si. "Kad ih ugrizem? "

„Bože da", udahnula sam, impresionirana što si prošli put obratila toliko pažnje. Štipanje, povlačenje i grickanje bradavica bilo je veliko nadraživanje. "Još.. " preklinjala sam. Drugu si mi bradavicu prevrtala između prstiju, a bokovi su odbili ostati mirni, uzdižući se prema gore, očajnički tražeći izravan kontakt s klitorisom. Mislim da sam spremna.

Jesi li spremna dušo? " tiho si upitala.
Željno sam kimnula. Pokušala sam uzeti sve što sam mogla vidjeti, pomirisati, čuti. Nakon svih ovih mjeseci maštanja, napokon sam htjela osjetiti tvoja usta na mojoj maci. Bilo je to pomalo nadrealno. Puzala si niz moje tijelo sve dok nisi kleknula među mojim nogama. Bila sam jako napaljena dok si se saginjala i vukla jezik po vanjskim stranama svojih natečenih usana. Osjetila sam kako su mi se kukovi opet podigli, ali pokušala sam ih držati pod kontrolom. Oči su mi se sklopile kad ti je jezik razdvojio usne moje mace, a ti si ispustila tiho stenjanje kad si prvi put osjetila moju vlažnost. Prisilno sam otvorila oči i spustila pogled da te vidim kako mi se cerekaš.
„Majo tako si ukusna", rekla si, zaronivši ponovno po još. Ovaj put manje plašljivo, tvoji su mi prsti raširili macu i osjetila sam kako ti cijela usta pritišću moju vlažnu macu. Spustila sam jednu ruku dolje i zapetljala ti prste u kosu, tiho je gladeći. Nisam te željela jako pritisnuti, samo da ti kažem kako je dobar osjećaj. Polako si me lizala dolje i natrag, približavajući se jednom mjestu koje sam očajnički željela da dodirneš. Stalno sam se podsjećala na to da budem strpljiva, da ti dopustim da imaš vremena. Osjetila sam tvoje ruke na sebi, raširivši moju mačkicu kako bi mogla pogledati moj klitoris. Pitala sam se kako to točno izgleda iz tvoje perspektive. Mogla sam osjetiti kako je otečen i toliko željan tvog jezika. I onda se to napokon dogodilo. Sagnula si se i vukla usnama moj klitoris. Cijelo mi se tijelo napelo. Radila si to polako, isprva lagano lapajući. Borila sam se držati bokove mirnim i dopuštala sam ti da me istražuješ svojim tempom.
„Jezik ti je savršen, Jasmina", tiho sam zastenjala kad si počela usporavati tempo svojih poteza. Klitoris mi je sad pulsirao. Svako toliko si se kretala dolje i lizala sve od mog ulaza u macu i natrag do mog klitorisa, dovodeći me pritom do ludila. Bradavice su me boljele. Lagano sam ih štipala dok si mi jela macu.
„Što trebaš? " upitala si gledajući u mene. „Želim te natjerati da završiš. "
„Mislim da bih mogla ovako svršiti", odgovorila sam. „Samo još malo jačeg pritiska na moj klitoris? "
Kimnula si i cerekala mi se prije nego što si se vratila u položaj. Tvoja je ruka posegnula za mojom i ja sam je uzela ispreplićući naše prste. Tvoj jezik je opet brzo pronašao moj klitoris i ovaj put si na njega izvšila veći pritisak. Čvrsto sam ti stisnula ruku u znak odobravanja.
„Tako je dobro", zastenjala sam dok si mi sisala klitoris, a bokovi su se izvijali u tebe. Brzo si pritisnuli jezik, a ja sam izgubila kontrolu. Čvrsto sam te držala za ruku dok su se bokovi naslanjali na tebe. Dala si sve od sebe da me držiš mirnom i držiš jezik tamo gdje mi je to jako trebalo.
„Baš tu.. ahh", udahnula sam. „Nemoj stajati, molim te Jasmina. " Tvoj se jezik sve brže kretao uz moj klitoris sve dok mi se konačno kukovi nisu smrzli na mjestu i osjetila kako mi se cijelo tijelo oslobađa. Nastavila si micati jezikom, ali si usporavala kretnje dok sam se probijala kroz orgazam. Dopuzala si i gurnula me na bok, tijelom se pritisnuvši o moje.
„Sviđa mi se biti velika žlica", rekla si zaigrano šuljajući mi ruku preko struka.
„Napravila si izvrsnu veliku žlicu", odgovorila sam. „Jasmina, to je bilo nevjerojatno. Jesi li sigurna da to prije nisi činila? " Zadirkivala sam te.

„Ne. Samo sam to vježbala u svojim mislima otprilike deset tisuća puta otkad sam te upoznala ”, rekla si, privijajući moje tijelo čvršće uz svoje.
„Bilo je savršeno", rekla sam i zatvorila oči i pustila se da utonem u miran san.


Podijeli:

Povezane teme

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali...

Pročitaj više

Susjed me gleda kako vršim nuždu

Prije osam mjeseci doselila sam se s mamom, očuhom i dva mlađa brata u novo susjedstvo. Okrenuli smo novi list. Započeli smo novi život daleko od seoskih priča. Moja mama se udala s jedva navršenih...

Pročitaj više

Obiteljsko putovanje

Živim i radim u Sloveniji već deset godina. Danas imam svoj salon, ali sam prošla dug i trnovit put do ostvarenja svog sna. Nakon srednje škole radila sam kao frizerka u Zagrebu. Marljivo sam radil...

Pročitaj više

Egzotično otočje

"Idemo? " - upitala sam Marinu i Lanu. "O, da! Bit će nezaboravno! " - uzviknula je Lana. "Fuck yes! Jedva čekam! " - skakala je i vikala Marina. Nas tri smo najbolje prijateljica od srednje ...

Pročitaj više

Noćno kupanje

Udana sam već više od deset godina. Moj suprug Mislav i ja poznajemo se još iz studentskih dana. Kako smo oboje bili sportaši, jednom prilikom smo i predstavljali naš fakultet, tj. našu generaciju ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 14.listopada 2021. Pravi Dom za robinje/subice (ženske osobe) za BDSM

Tražim ženske osobe za BDSM. Robinje/subice koje jesu, koje hoće biti ili koje hoće probati. Sve po jasnom dogovoru. Mogu sudjelovati i dva Doma odjednom. Dominantna i stroga. Bez bonova, naknade i placanja. Termini po dogovoru i kroz tjedan navečer. Diskrecija i sigurnost zajamčeni ...

Kategorija: Fetish Dominacija
Datum: 14.listopada 2021. Partner ti radi vani ili si zapostavljena u vezi?

Mlada si, željna novog i drugačijeg sa pravim, romantičnim muškarcem, koji drži do svoje riječi, povjerenja. U ovo čudno vrijeme otuđenja ljudi trebaš diskretnog, kulturnog i inteligentnog muškarca. Prijatelja. Obdarenog romantičara, za povremeno druženje, slatko i diskretno ili pak samo razgovor...

Kategorija: Druženje Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 12.rujna 2021. Tražim žene da me gaze

Tražim više žena da me gaze, a plaćam 1000kn po seansi. Gazite me u štiklama i bose. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU, samo gaženje i iživljavanje na meni. Diskrecija zajamčena. Za dogovore javite se na mail tgrajanch@gmail.com

Kategorija: Fetish Foot Fetish

NAJNOVIJI ČLANCI

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali smo čak četiri godine. Zajedno smo završili srednju školu, višu školu, prva razočaranja, gubitke, k...

Pročitaj više

Pogled koji budi

Osvajanje djevojaka je sport kojim se bavim od mladenačkih dana. Razvio sam posebne strategije i naučio se ponašati u bilo kojoj situaciji. Najviše sam napredovao tijekom studiranja na fakultetu koji se bavio zakonima i prevarama. Tu sam shvatio kako vrlo važnu ulogu u stvaranju bliskosti igra način...

Pročitaj više

Obostrana prevara

Priča ide na način gdje smo se moj budući suprug i ja upoznali u jednom od onih zagušljivih kafića u kojima se servira „jeftina mjuza i teška cuga“. On je bio revolucionarno nastrojen, čitao Kropotkina i nabijao po bas gitari u lokalnom rock bandu, a ja sam bila mamina princeza i svakodnevno se uređ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više