Prvi dojam

Prvi dojam

"Žao mi je što kasnim", kaže.
Dok žustro skida prošivenu jaknu i otresa kišu s kose, a kapljice padaju na bijeli stolnjak. Nekoliko komadića kruha u polupraznoj košarici za kruh više ne pari kao prije kad ga je konobar prvi put donio na stol.
"Ja sam Petar", kaže, pružajući joj ruku.
Ceca je prevrnula očima na ovu gestu - pomalo previše prikladno za nekoga ko nije uzeo u obzir vrijeme u prometnoj gužvi. Da ne spominjem sada lijepu strankinju za šankom u baru sa kojom je Ceca razmijenila nekoliko zavodljivih pogleda oči u oči, dok ga je čekala. Dok se rukovala s Petrom, nadala se da neće primjetiti rumenilo u njezinim obrazima i hladan znoj na dlanovima kao nuspojavu njegove prisutnosti. "Ceca", predstavila se pomalo napeta. U jednom trenutku kad je oklijevao, posumnjala je da bi joj mogao prinijeti prste do usana, nesvjestan njezine ljutnje. Na njezino veliko olakšanje, on je otpustio stisak i suzio oči prema otvorenoj boci vina koja se hladila u kanti s ledom između njih.
Obrve mu se izvijaju. "Oh", kaže, mršteći se i uzvadivši novčanik iz džepa.

“Vidim da si sama sebi pomogla. Vjerujem da vino nije preskupo za prvi spoj? "

Nisu samo njegove riječi, nego škripa stolice i smrad jeftine kolonjske vode natjerale ju da nabora nos. Uzdahnuvši, pogledala je i ponovno ugledala lijepu plavušu u baru, koja izgleda kao da uživa, kikoćući se i očešući se od jednog muškaraca s kojima je ušla. On nosi klasično krojeno odijelo i zalizanu kosu. No, ne propušta način na koji se plavušina pažnja sve više udaljava od strnjikave brade i oblikovanih podlaktica te se vraća na Cecin stol. Pogled joj treperi između Cece i njezina uljeza. Ceca priguši smijeh. U početku nije puno ulagala u to da joj se namjesti sin majčinog kolege. No, čini joj se pomalo smiješnim, sad kad je napokon ovdje i kad se nameće na vlastiti spoj.
Očigledno je da je njezin obožavatelj još uvijek zainteresiran, jer sada cilja na Cecine gole noge. Udahnuvši dah, Ceca se okreće prije nego što prekriži koljena. Prsti joj se trzaju ali bori se s instinktom da spriječi podizanje suknje sa strane na kojoj joj prorez otkriva bedro. Steže bedra dok se naginje naprijed i nudi lijep pogled na svoje sise. Bilo bi šteta pustiti ovu haljinu da propadne.
"Ništa ne brini.. ", kaže Ceca, ne čineći ništa da sakrije sarkazam koji joj curi iz glasa. "Ovo vino je dar. "
Njegove zapuštene obrve nestaju iza ruba. "Netko koga znaš? "
„Pa, recimo ne još“ odgovara ona, prekriživši ruke, kažiprstom lupkajući po bicepsu. Nagnuvši glavu u stranu, odlučila se poigrati.
"Pa, pretpostavljam da našem tajanstvenom promatraču dugujemo zahvalu", Petar je progovorio nakon trenutka neugodne tišine.
"Ne našem, nego mom", ispravlja ga Ceca. Usne mu se stisnuše u čvrstu liniju. "Što? "
"Nigdje te nije bilo i mislila sam da se nećeš pojaviti", podsjeća ga. "Znači, ona je moj tajanstveni promatrač, a ne naš, zar ne? "

Zjenice mu se raširše, a čeljust se raširi od iznenađenja. "Ona? Pa, pretpostavljam da se tada nemam o čemu brinuti. "
"Ne bih to baš tako rekla", uzvrati mu ona, uzdahnuvši na njegov zbunjeni izraz lica.
„2019. godina je, Petar. "Ja sam biseksualna. "
Bilo je potrebno nekoliko sekundi da joj riječi utonu, a zatim: "Oh! " Njegovo lice se razvedri, pretvarajući se u oduševljenje dok razgleda po restoranu, poput psa koji njuši svoju novu omiljenu igračku. "Hoćeš li.. "
"Moram otići do toaleta", odbrusila je, presjekavši ga da završi to što je zasigurno bio još jedan zahtjev za trojkom od strejt muškarca.
Nije da ima nešto protiv njih, protiv trojke ili općenito strejt muškaraca. Međutim, s ovim zasigurno se neće uskoro zabaviti, sama ili s partnerom.
Petar je usta otvarao i zatvarao poput zjapeće ribe izbačene na obali. Možda bi u drugim okolnostima joj bio blago privlačan ali obično je imala običaj mrziti sve što se dopada njezinoj majci i to je bio jedan od razloga što godinama nije htjela dovesti muškarca kući.
Ceca ispravlja kralježnicu i odlazi uspravno držeći tijelo od njihova stola. Vrat joj trne dok prolazi pokraj plavokose žene. Ubod njezinih kristalnih očiju koji prati njezinu putanju kretanja probada svaki centimetar Cecine izložene kože.
Ceca požuri u ženski toalet i duboko udahnu kad je napokon ušla. Trepće u odrazu zrcala i popravlja svoju haljinu, te gleda uokolo da se uvjeri da je sama prije nego što besramno namjesti sise. Dlanovi joj se zadržavaju, miluju i stišću sise, zamišljajući kako ih drugi par ruku prekriva.
Mogla je otići da je htjela. Samo napisati svoj broj na papirnati ubrus za ovu novu simpatiju, a zatim se iskrasti iz restorana. Potom se u svom stanu opustiti s toplom kupkom, zadirkujući sa svojim omiljenim vibratorom. Izvlačiti orgazam dok ne svrši, maštajući o svojoj novoj simpatiji i nježnim poljupcima usana među njezinim bedrima. Njezina bi se majka ljutila jer je napustila Petra i ta pomisao učinila ju je još primamljivijom.
Uz uzdah, Ceca pušta hladnu vodu u umivaonik ali baš kad se spremala poprskati svoje zajapureno lice, vrata toaleta se otvoriše, zapanjivši je. Dahće i hvata se za prsa. Ljepotica s okeanskim očima u zrcalu drži kontakt očima s Cecom dok se vrata zatvaraju iza nje.
"Zdravo", kaže ona, mirna i slatka s blagim zvukom odobravanja dok joj se pogled spušta na sise, a Cecine bradavice otvrdnuše pod njezinim pogledom.
Za trenutak je zaboravila kako odgovoriti i Cecina usta su se jednostavno zatvorila. Usne druge žene razvukle su se u tihi osmijeh, smanjujući udaljenost između njih toliko da se nagne preko Cece i zavrne slavinu.
"Ja sam Violeta", kaže, naslonivši bok na pult, povukavši svoje zlatne pramenove na jednu stranu kako bi joj otkrila vrat i pritom nagnula tijelo prema Ceci. Ceci je u trenutku zastao dah, dok je zamišljala kako prstima prelazi niz Violetinu utvrdu.
Ceca proguta pljuvačku. "Bok", kaže ona. Violeta savija obrve s takvom preciznošću da je Ceca bila uvjerena da je taj izgled vježbala barem desetak puta prije. Pročisti ponovno grlo prije nego što doda: "Ja sam Ceca. "
"Bok, Ceco", promrmlja. "Drago mi je što smo se upoznali. " Ne pruža ruku, umjesto toga, čini se da čeka Cecin sljedeći potez.

Ceca je obrisala dlanove o haljinu, prije nego ih spoji. "Imaš fin ukus", promrmlja i odmah požali. Violetine oči zasvijetliše, zubi utonuše u njezinu rubinom obojenu usnu da uguši njezin smijeh. “ - u vinu! " Ceca brzo završi, krv joj opet navire na obraze.
Zapanjujući je kontrast između toga koliko je kontrolirana kad se muškarci nadiru nad njom i koliko se brzo svede na gomilu kaše kad je pritisne lijepa dama. Violeta oblizuje usne i odjednom, jedino na što se Ceca može usredotočiti je pomisao kako joj usta izgledaju privlačno, crvena i slatka kao vino.
Mora da postoji nešto u njezinu izrazu lica koje je lako pročitati, jer sljedeće što je Violeta rekla: "Koliko još trebaš da se vratiš? "
Ceca bi joj mogla reći da već planira put bijega, možda čak i pozvati Violetu da pođe s njom kući. Ali tihi glas Violetinog glasa i bljesak opasnosti u njezinim očima iskričavaju Cecinu znatiželju mimo točke bez povratka. Koliko bi daleko bile spremne ići ovdje?
Cecino srce se ubrzava dok podiže bradu i skuplja hrabrost da kaže: "Koliko god trajalo. "
Violetine se oči raširiše, očito zatečene ovim iznenadnim pomakom, a Ceca se pitala je li možda pogriješila. Vrijeme se ubrzava. U jednom su trenutku Cecina stopala ukočena na podu, a u sljedećem stražnji dio pritisnut uz zid dok smiješno mekani prsti lutaju njezinim torzom, pružajući ruke prema gore da joj ocrtaju čeljust, tražeći dopuštenje. Ceca ispušta drhtav dah i riječi joj bježe, prije nego što ona bjesomučno kimne u poljubac, rukama prelazeći preko Violetine svilene bluze kako bi joj osjetila toplo tijelo.
Ceca proguta Violetino stenjanje dok se Violeta spremala otkopčati Cecinu mornarsku haljinu. "Mogu li? "
"Ako ti ne učiniš, ja ću", priznaje Ceca.
Violeta je raotkriva i ona se pod njezinim dodirom rastopi u lokvu. "Gore", zapovijeda ona, a zatim zadirkivano dodaje, "želim se uvjeriti da li sam finog okusa. "
Ceca zagnjuri svoje lice u Violetin vrat, ližući njezinu pulsnu točku i grickajući je za rame prije nego što posluša, skočivši na pult. Violeta je nježno stisne, "Imam te", prolazeći joj usnama po bradi. Cecin se želudac zaljulja dok Violeta klizi između njezinih nogu. Povlači rub svoje haljine kao da odmotava poklon i vrti jezikom oko bradavice kao da joj je to omiljeni okus sladoleda. Ceca sikće na iznenadno struganje zubi. "Sačekaj. "
Violeta je zastala. "Što nije u redu? "
"Vrata.. " reče Ceca. "Je li zaključano? "
Violeta se grabežljivo osmjehnu. "Možda.. ako to želiš. " Njezine usne pritišću Cecino uho. "Ali nije li napaljujuće ne znati hoće li taj tvoj neozbiljni dečko doći ovamo i zateći nas kako je moj jezik zakopan duboko u tvojoj pički? "
Njezino cvilenje je jako, i da, možda bi joj trebala objasniti da Petar definitivno nije njezin dečko i da ne želi uništiti ovaj trenutak.

Oči im se ponovno susreću, usta nakon njih posrću. Violetina odlučnost otkotrlja se s nje u valovima, pretražujući svaki centimetar njezine kože, dodirujući njeno osjetljivo tijelo od čega je zadrhtala i dahtala. Cecina haljina više ni ne liči na haljinu, ušuškanu iznad nabreknute guze dolje i izlažući zraku njene ukrućene bradavice. Violeta joj je jednu bradavicu stiskala između kažiprsta i palca, a drugu bradavicu joj usisavala u usta mačjim lizanjem.
"Ne igraš pošteno", promrmlja Ceca, dok Violeta otpušta usne uz onaj poznati zvuk „plop“, nagrađujući je zavodljivim smiješkom.
"Ne volim pravila. " Priznanje joj se kotrlja s jezika kao da je to najprljavija svjetska tajna.
"Nosiš previše odjeće", zastenje Ceca savijajući svoja leđa dok Violeta spušta natopljene čipkane gaćice niz noge i gura ih u torbicu.
"Nadoknadit ću to kasnije", obećava, a sama implikacija šalje uzbuđenje Cecinoj kralježnici. Violeta kleknu na pod. "Raširi noge za mene, ljubavi. "
Chloeina glava pada unatrag i udara u zrcalo na te riječi. Violetin poljubac nalazi joj unutrašnjost koljena.
"To je to", kaže Vivian. Njezina pohvala čini čuda Cecinom tijelu, ježući ju ravno u klitoris. Ceca se nakratko upitala je li to djelo nekog dobroćudnog boga, s obzirom na to da se molila za ovakav scenarij pet minuta ranije.
Spustila je pogled baš na vrijeme kako bi uhvatila Violetu u činu klizanja s dva prsta pokraj njezinih usana, sisajući ih i premazujući ih pljuvačkom. Vjerojatno nije potrebno, s obzirom na to da Ceca praktički vibrira od uzbuđenja. Dovraga, sigurno je neću zaustaviti.
Violetin osmijeh je stidljiv kad uhvati Cecu kako je gleda, kao da zna sve prljave misli koje prolaze kroz Cecin um.
"Opusti se", kaže ona između brzih uzdaha. Ceca uhvati Vivianinu slobodnu ruku. Violeta ju prihvati i spoji im prste, uzrokujući da Cecino srce počne jače lupati od uzbuđenja. "Oboje ćemo uživati u ovome. "
Violetin nos se naslanja na Cecin klitoris, udišući je i šaljući male nanose zraka preko njezina središta. Zatim, zastane, ostavljajući Cecu na trenutak u želji. Violeta čeka sve dok se Ceca ne počne migoljiti i dok nježno nije zamolila da nastavi. A onda, kao da je to ono što je čekala, jedan dugi prst s lakoćom klizne u Cecu, poznati pritisak koji čini da Ceca zakotrlja očima. Prošlo je mnogo vremena otkad joj je netko ovako učinio
Violeta pritisnu čedni poljubac u Cecin klitoris prije nego što zaroni jezikom između nabora njene mačkice i vibrirajući uz nju. Ceca je apsolutno žudila i svaki novi dodir Violetinog jezika palio je vatru u njezinim venama. Ona istražuje Cecinu pičku kao što je istraživala i ostatak nje, temeljito preslikavajući cijelo tijelo s ustima i jezikom te prstima.
Violeta joj intezivno masira mačkicu, sve dok je Ceca ne zamoli da joj vrati pozornost na taj snop živaca, prije nego što uvuče još jedan prst unutra, sklupčajući zglobove i pritiskajući Cecinu g-točku poput tipke za klavir. Brzo uči, otkrivajući gdje treba primijeniti veći pritisak svaki put kada Ceca ispusti najsramnije zvukove i koliko je točno potrebno da Ceca zacvili. Prsti joj se uvijaju dok Violeta uvijek iznova pronalazi to slatko mjesto.

"Tišina", promrmlja Violeta iznad klitorisa, natjeravši je da se trgne uz Violetina usta. "Valjda ne želiš da netko uleti i zatekne nas ovdje, zar ne? " Ceca se nehotice stisne na prstima i osjeti kako joj se Violetin jezik klizi po unutarnjem dijelu bedara. "Ili možda znaš nevaljala djevojko. "
S tim riječima koje su joj odjekivale u mislima, Cecin orgazam se gradio u njoj. Svaki udarac Violetinih prstiju i svaki zaokret jezika približavali su Cecu njenom vrhuncu.
Ceca provlači prste kroz Violetinu kosu koliko se nježno može snaći, ali Violetini pokreti postaju sve žešći. Ona jače kotrlja jezikom po Cecinom klitorisu i gura prste dublje u njenu mačkicu, izvijajući zglobove prstiju.
Čuje se snažno kucanje na vratima orgazma dok Ceca dahće i cvili i ekstaza je baca ravno preko ruba. Zateže se i pukne, izbacujući poput vulkana svoj orgazam po Violetinom licu i grizući si šaku kako bi prigušila vriskove. Vid joj bijeli i noge se tresu. Violeta tada lagano usporava, nježno ližući Cecine nabrekle nabore.
Glasovi iza vrata postaju sve glasniji i hitniji. Ceca gotovo paniči ali Violeta se pobrinula za to. Odmaknula se dovoljno daleko da poviče: "Samo nam daj minutu, rješavamo neke ženske probleme ako me shvatate. "
Ceca bi se možda i nasmijala samo da nije bila toliko iscrpljena. Kad koraci nestanu, Violeta nasloni glavu na Cecino bedro, gledajući je kroz trepavice. "Jesi li dobro? " upita tiho.
Ceca kimne i ona joj uzvrati osmijeh stojeći kako bi pomogla Violeti da joj namjesti haljinu. Ceca je razmišljala da li da joj vrati gaćice, ali odlučuje da bi bilo bolje spremiti to kao izgovor da ponovno vidi Violetu.
Čučnula je dolje i posegnula za Violetinom rukom. "Hoću li ti moći vratiti uslugu? "
Violeta nakrivi glavu, ližući okus Cecinih usana. Pokušava to ne učiniti, ali Ceca ne može spriječiti drhtanje koje joj pri tom putuje uz kralježnicu.
"Je li to tvoj način da tražiš moj broj? " Upita Violeta, sramežljivo.
Oklijevajući samo trenutak, Ceca odgovara: "Zapravo sam te pitala želiš li poći sa mnom kući. "
Violetino glatko čelo se nabora. "To je prilično hrabro od tebe. "
Ceca se ugrize za usnu kako ne bi frknula. "Ni približno tako hrabro kao jebanje na pultu u javnom toaletu. "
"To je pošteno. " Reče Violeta. "Slomit ćeš srce tom jadnom momku, znaš. "
Cecin nos se nabora. "Sumnjam, tek smo se upoznali. "
"I mi smo", uzvratila je Violeta.
Ceca se nagnula naprijed, spojivši prste sa Violetinim. "A imam li možda moć slomiti tvoje srce, Violeta? "
Violeta uhvati njezin smiješak. "Mislim da bih voljela saznati, ljubavi. "

Podijeli:

Povezane teme

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali...

Pročitaj više

Susjed me gleda kako vršim nuždu

Prije osam mjeseci doselila sam se s mamom, očuhom i dva mlađa brata u novo susjedstvo. Okrenuli smo novi list. Započeli smo novi život daleko od seoskih priča. Moja mama se udala s jedva navršenih...

Pročitaj više

Obiteljsko putovanje

Živim i radim u Sloveniji već deset godina. Danas imam svoj salon, ali sam prošla dug i trnovit put do ostvarenja svog sna. Nakon srednje škole radila sam kao frizerka u Zagrebu. Marljivo sam radil...

Pročitaj više

Egzotično otočje

"Idemo? " - upitala sam Marinu i Lanu. "O, da! Bit će nezaboravno! " - uzviknula je Lana. "Fuck yes! Jedva čekam! " - skakala je i vikala Marina. Nas tri smo najbolje prijateljica od srednje ...

Pročitaj više

Noćno kupanje

Udana sam već više od deset godina. Moj suprug Mislav i ja poznajemo se još iz studentskih dana. Kako smo oboje bili sportaši, jednom prilikom smo i predstavljali naš fakultet, tj. našu generaciju ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI

Datum: 14.listopada 2021. Partner ti radi vani ili si zapostavljena u vezi?

Mlada si, željna novog i drugačijeg sa pravim, romantičnim muškarcem, koji drži do svoje riječi, povjerenja. U ovo čudno vrijeme otuđenja ljudi trebaš diskretnog, kulturnog i inteligentnog muškarca. Prijatelja. Obdarenog romantičara, za povremeno druženje, slatko i diskretno ili pak samo razgovor...

Kategorija: Druženje Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 14.listopada 2021. Pravi Dom za robinje/subice (ženske osobe) za BDSM

Tražim ženske osobe za BDSM. Robinje/subice koje jesu, koje hoće biti ili koje hoće probati. Sve po jasnom dogovoru. Mogu sudjelovati i dva Doma odjednom. Dominantna i stroga. Bez bonova, naknade i placanja. Termini po dogovoru i kroz tjedan navečer. Diskrecija i sigurnost zajamčeni ...

Kategorija: Fetish Dominacija

Datum: 12.rujna 2021. Tražim žene da me gaze

Tražim više žena da me gaze, a plaćam 1000kn po seansi. Gazite me u štiklama i bose. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU, samo gaženje i iživljavanje na meni. Diskrecija zajamčena. Za dogovore javite se na mail tgrajanch@gmail.com

Kategorija: Fetish Foot Fetish

NAJNOVIJI ČLANCI

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali smo čak četiri godine. Zajedno smo završili srednju školu, višu školu, prva razočaranja, gubitke, k...

Pročitaj više

Pogled koji budi

Osvajanje djevojaka je sport kojim se bavim od mladenačkih dana. Razvio sam posebne strategije i naučio se ponašati u bilo kojoj situaciji. Najviše sam napredovao tijekom studiranja na fakultetu koji se bavio zakonima i prevarama. Tu sam shvatio kako vrlo važnu ulogu u stvaranju bliskosti igra način...

Pročitaj više

Obostrana prevara

Priča ide na način gdje smo se moj budući suprug i ja upoznali u jednom od onih zagušljivih kafića u kojima se servira „jeftina mjuza i teška cuga“. On je bio revolucionarno nastrojen, čitao Kropotkina i nabijao po bas gitari u lokalnom rock bandu, a ja sam bila mamina princeza i svakodnevno se uređ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više