Prvi Maj - drugi dio

Prvi Maj - drugi dio

Poljubac je bio vlažan i vruć, a naša usta su se istraživala, dok su naše ruke još uvijek držale upaljene cigarete uz nas.

Nekoliko centimetara unatrag između nas, osjećala sam se kilometrima više sada kad sam ga okusila. Nije ublažio žudnju, već ju je pogoršao. Bol lica mi se slegla na još uvijek vlažne usne i naježila mi jezik. Željela sam znati više, htjela sam znati sve o ovom čovjeku, je li zabranjeno ili ne.

Moje gaćice bile su mokre kao dokaz o svemu što sam željela. Kad mi se vid razbistrio vidjela sam ispupčenje u Davorovim hlačama koje je prilično govorilo istu priču. Zašto smo onda stali?

"Žao mi je, Marija. "

Moje ime koje mu se otkotrljao s jezika bio je poput palca pritisnutog na moj klitoris - preplavila me vlaga razmišljajući šta bi još mogla učiniti da osjetim njegov njegov jezik.

„Ne znam šta se dogodilo. Ali sigurno znam da te nisam htio uvrijediti. Samo.. Jednostavno sam, kad sam ušao danas u kuću, pomislio da će možda sve biti u redu. Onda ovo ovdje, razmjenjujući priče, jednostavno, znaš. Izgubljena kontrola. Zaista mi je žao. "

Pa, poklopac je već bio pomjeren sa konzerve, da tako kažem. Nema svrhe griješiti samo na pola puta. Upravo me je ta pokretačka misao - ta i očajnička potreba da se okusi ostatak Davora bila to što se moje tijelo pritisnulo uz njegovo, moje ruke zabile u njegovu kosu prije nego što sam uspjela razmisliti o cijeloj stvari.

Uvukla sam mu donju usnu u svoja usta da bih je potom nježno gricnula. Stenjanje koje je uslijedilo dovelo je do toga da su mi se bokovi zaljuljali uz njegova, a zdjelica mi se zabila što je moguće bliže njegovoj izbočini.

„Ohh bože, Marija. Možemo li zaista to učiniti? " Glas mu je bio zadihan i neujednačen.

Kimnula sam mu u vrat, vukući zube duž osjetljivog mesa ispod njegove ušne školjke, uvlačeći i to u svoja usta. Kao što sam rekla željela sam ga cijelog okusiti.

Nogom sam zatvorila vrata iza nas i pritisnula dlanove na Davorova prsa dok mu leđa nisu bila naslonjena na ormar od poda do stropa koji je moj očuh postavio za svoje "alate". Samo smo mama i ja znali da je ispunjen fudbal stvarima i svim njegovim trofejima iz njegovih "dana slave".

Prebacila sam dlan ruke preko njegovog sada već tvrdog penisa, trljajući mu ga preko traperica, dok sam drugom rukom kliznula ispod njegove košulje i zakotrljala mu bradavicu u prstima. Zarežao je, tiho i teško. Odmahnula sam glavom, ne. Morao je biti tih.

Otkopčala sam gornje dugme na Davorovim trapericama, spustila mu patentni zatvarač, frustrirana slojem pamučnih gaćica koje je nosio i kako me samo to odvojalo od onoga što sam najviše željela. Davorov kurac u mojim ustima. Moj jezik dodiruje njegovu kožu, želim njegov kurac, želim njegovu spermu.

Spustila sam mu traperice više dole ispod koljena i zatim mu povukla gaćice. Njegov je penis napokon oslobođen, a tamne kratke stidne dlačice su poput gnijezda na njegovoj osovini. Vlaga koja mi je upila gaćice do hulahopki sada mi je tekla niz nogu.

Kleknula sam pred Davora s nagradom u visini očiju i nacerila sam mu se dok mi se jezik vrtio oko njegovog glavića.

„Ohh, Marija. Ovo je previše. "

Nije ni blizu. Pokazala bih mu mnogo više. Izdržao je partnera koji ga vara i premda tehnički nismo bili ništa bolji ali u našem je pokušaju bilo dodane slatkoće jer nam je oboma trebala osveta.

Omotala sam ruku oko Davorovog pijetla, zatvorenih usta. Imao je okus soli i nagovještaja mente iz mentola koji su mi još uvijek bili prisutni na usnama. Bio je jebeno dobar. Moja ruka i usta zatvorili su se oko njega, klizila sam ustima preko njegove osovine dok ga je on gurao bokovima. Kliznem prstom po području između njegove guzice i jaja i osjetila drhtanje, režanje koje je progutao dok se kotrljalo kroz njega. Sisala sam mu vrh glavića, puštajući da mi kapljica sperme ostane na jeziku.

Onda iznenada čujem kako se otvaraju vrata garaže, a moja ruka koja je prekrivala Davorove loptice je osjetila kako se stežu. Nisam mu pustila osovinu iz usta, već sam samo usporila, vukući jezik duž grebena na dnu njegovog penisa. Noge su mu se tresle, ali znala sam da nas štiti guma od podignutog kamioneta na dizalici. Guma nas je sakrila od pogleda, sve dok onaj ko je ušao u garažu nije zaobišao prednji dio kamiona.

Podignuo sam pogled prema Davoru i njegov me pogled preklinjao. Zaustio je: "Stani", ali odmahivala sam glavom koliko sam mogla dok mi je njegov penis i dalje do pola grla. Snažno sam mu ga sisala, a vrh ščepala zubima.

"Davore? "

Sranje. Ceca. Osjetila sam kako mi u grudima raste balon smijeha dok sam je zamišljala kako šeta po garaži i zatiče svog dečka kako me jebe u usta. To bi sigurno stvorilo zanimljiv razgovor uz janjetinu.

„Isuse, ovdje je hladno. Tata, moraš nabaviti nešto poput onih grijača prostora u garaži ili nešto slično. " Glas joj je utihnuo i vrata su se zatvorila.

Osjetila sam kako se u izdisaju iz Davorovih grudi oslobađa olakšanje. Pustila sam njegov penis da mi sklizne iz usta, niz kojeg se još uvijek cijedila moja pljuvačka i dala sam mu ruku dok sam slobodnom rukom sređivala hulahopke oko gležnja.

"Jebi me", kažem mu, okrećući se i stavljajući podlaktice na točak.

„Dobri Bože.. Marija tako si jebeno zgodna. Da sam znao da će 1. Maj biti ovako zabavan, došao bih pripremljen. Ali ja nemam.. "

„Nije važno. Zaštićena sam.. ne brini. " Zaljuljala sam bokove unatrag, plešući golom guzom preko njegovog penisa. Kliznula sam stražnjim dijelom svoje mace duž njegove osovine, sve dok mi njegove ruke nisu zaokružile moje bokove. Kliznule su mi ispod majice, prekrile mi grudi u čipkastom grudnjaku. Kad je povukao tanku tkaninu i stisnuo moje golo meso, zacvilila sam od oduševljenja. Bio je u pravu - ko je znao da će 1. Maj biti tako prokleto zabavan.

Njegov je vrh kurca zadirkivao moje otvor i zadrhtala sam od bolne potrebe. Željela sam ga u sebi. Naslonila sam se kukovima na njega, zadirkujući ga da ide dalje. Tada je preuzeo kontrolu, zabivši penis što je dublje mogao. Bože, bio je debeo. Nije me udario u zidove do kraja u mom centru, ali protegnuo me, pojeo što je mogao i prokleta bila ako to nije bila prava veličina. Samo da nije duži jer bi bilo previše za uzeti, a već sa ovim bi mogla raditi i uživati.

Namjestila sam kukove tako da je nesmetano klizao i izlazio iz moje sada napaljene i skliske mace, osjećala sam svaki nervni završetak kao da je njegov penis jedina stvar koja ih može napaliti. Zastenjala sam sa zahvalnošću.

"Šššš", podsjetio me, stavljajući prst na moje usne. Povukla sam prst u usta, sisajući ga. Bio je debeo i kvrgav poput stvarke koje me je jebalo s leđa. Povukao ga je, slina mu se zgusnula na vrhu prsta. Pritisnuo ga je na moj klitoris i u početku polako trljao. Zatim se kretao brže, podudarajući se sa tempom njegovog potiskivanja. Zastenjala sam, jedva čujno, ali sve što sam mogla učiniti bila je da progutam vrisak čistog užitka koji se nagomilao u mojim grudima dok su mi se grudi punile osjećajima zadovoljstva.

Kukovima mi se zakucao u dupe, pritiskajući zdjelicu na hladni metal kamiona.

"Blizu sam", upozorila sam ga. Moja maca je tako odjekivala, stežući se oko njegovog debelog kurca.

"I ja također", šapnuo mi je u leđa. Vrućina njegova daha bila je u direktnoj suprotnosti s hladnim čelikom s vanjske strane moje mace. Cijelo iskustvo bilo je test preopterećenja osjetila, u kojim sam uživala svake minute.

Njegov se kurac zgrčio kroz orgazam i topla sperma mi je kliznula niz nogu dok je prstom dirao moj klitoris uz vlastiti orgazam. Dlanom ruke mi je prekrio usta dok se još dvaput zabio u mene snažno i duboko. Zavapila sam od udara njegovog mesa, a moja je maca zasićena i pulsira.

Skliznuo je iz mene. Njegova je dužina i dalje bila pritisnuta uz moje dupe, mokra i polutvrda kad se nagnuo nada mnom, jednom rukom prislonivši se uz kamion, dok me druga omotala oko struka, odsutno mi ljubeći dojku ispod majice.

"To je bilo jebeno nevjerovatno, Marija. "

Kimnula sam, dah mi je i dalje dolazio u udarima koji su odgovarali pulsiranju mog klitorisa.

"Reci mi da to možemo ponoviti večeras. "

"Možemo", rekla sam. "Znaš, kad ti treba predah za cigaretu"

Njegova težina bila mi je teška na leđima, ali nije neugodno. Tečnost se i dalje slijevala iz mene.

"Je li to ono što sada zovemo? " pitao je, prstom klizeći između mojih nabora. Povukao je moj klitoris i snažno ga protrljao palcem. Naježila sam se kao da je još jedan orgazam izgrađen u poluvremenu poput prvog. Isuse, znao je kako da natjeram moje tijelo da radi ono što je želio, zar ne?

„Mislim da bismo se trebali vratiti unutra. Šta ti misliš? " pitao me i izvukao prst iz mene, na kojem je bila pomiješana tekućina moje mace i njegove sperme. Protrljao je prst po košulji i rekao: "Ehh, tako da te mogu osjetiti na sebi za ručkom kada budemo jeli janjetinu sa ražnja. "

Nasmijala sam se i ustala, povlačeći hulahopke natrag preko bokova koji su bili u modricama od njegovih ruku, markirani njegovom karlicom.

„Sada Davore ti prvi kreni i drži se prednje strane garaže, a ja ću doći za tobom drugim pravcem jer znam tajni izlaz odavdje. ”

Kimnuo je, a zatim se sagnuo da me poljubi, jezikom zabivši mi se u usta istom žestinom kao i prije nego što smo se ševili. Poželjela sam ga opet, istu obrnutu reakciju kao i prije, međutim to bi moglo biti opasno.

"Vidimo se uskoro.. A hej, Marija? " Preko ramena me pogledao.

"Da, Davore? "

“Imaš li planova za ljeto? Imam čudan i siguran osjećaj da ću imati prazan stan. "

Nasmiješila sam se i grudi su mi se opet ispunile željom.

„Mislim da možemo nešto riješiti. Zašto ne bismo razgovarali o tome večeras. Recimo u ponoć? Imam čudnu želju za mentolom usred noći. "

Nasmiješio se, namignuo mi i uputio mi poljubac.

"To je spoj. "

Prošla sam kroz bočna vrata garaže kroz koja smo ispuštali dim cigareta, osjećajući prvi put nakon mnogo godina praznični duh. Možda pušenje nije bila najzdravija navika ali za ostatak noći smatrala sam da vrijedi riskirati.

Podijeli:

Povezane teme

Dobio sam promaknuće

"Dečko sa sela dobio je promaknuće! " - indiskretno, šokirano i pomalo bahato šaputali su moji kolege. "Pogledaj samo kako je košulju ugurao u traperice. " - šaputale su dvije tajnice. "Do juče...

Pročitaj više

Cijena - prvi dio

Cijena 1. dio Marija je ponovno pogledala ponudu. Ono što ju je mučilo bile su implikacije ako bi prihvatila njegove uslove. Sedmica dana u Beču, pokriveni svi troškovi, uključujući naknadu za pu...

Pročitaj više

Moj najbolji prijatelj

Nikša i ja najbolji smo prijatelji od vrtića. Oduvijek su nas mame, pa čak i bake zezale da smo cura i dečko. U vrtiću smo bili u istoj grupi, a nekoliko godina nakon toga upisa...

Pročitaj više

U troje sa mužem

Nedjelja navečer, 20 je sati, a suprug Matija i ja ležimo na hotelskom krevetu u Amsterdamu. Nosim prozirni čipkasti gornji dio, minicu i školske čarape. On je košulji i farme...

Pročitaj više

Tihi sati

Pitajte bilo kojeg brucoša na fakultetu za čim najviše žude i kladim se da znam kako će odgovoriti. Svakako, možda bi željeli bijeg od hrane u kafeteriji ili kvalitetne lažne iskaznice, ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI

Datum: 13.travnja 2021. Dajem se cijeli

Sportaš, atletskog izgleda, potentne sprave i pozitivnog i opuštenog karaktera ispunjava maštarije i želje svih dama. - želiš me oralno zadovoljiti ili želiš da ja tebe oralno zadovoljim? - želiš kvalitetan sex na par sati, jednu noć, ili na duže staze? - želiš da te partner gleda dok se jebeš s...

Kategorija: Sex Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 08.travnja 2021. Prodajem svoje nošene tangice :)

Hei, prodajem svoje donje nošeno rublje. Imam tangice, samostojeće čarape, najlonke, grudnjake ili stopalice mmmm. Visoka sam 170 cm, 60 kg, grudi 3. Šaljem poštom ili tiskom po dogovoru. Za sve upite,javi se isključivo na mail.

Kategorija: Sex shop Rublje

Datum: 24.ožujka 2021. Dom - Master s iskustvom..samo za djevojke!

Fifty Shades Of Gray Dom/Master sa dugogodišnjim iskustvom u BDSM svijetu poziva tebe da se javiš i ispuniš svoje maštarije i želje koje imaš duboko u sebi skrivene. I da dogovorimo prvi sastanak na neutralnom terenu. Kasnije u mojoj play room sobi koja čeka na tebe. Dominantan, dobro obdaren, tu...

Kategorija: Fetish Dominacija
Datum: 20.ožujka 2021. sendvič mzm

Tražimo druženje u mzm sendviču uz galantnost prema zgodnoj Gabi45g

Kategorija: Druženje Par traži mušku osobu

NAJNOVIJI ČLANCI

Dobio sam promaknuće

"Dečko sa sela dobio je promaknuće! " - indiskretno, šokirano i pomalo bahato šaputali su moji kolege. "Pogledaj samo kako je košulju ugurao u traperice. " - šaputale su dvije tajnice. "Do jučer je čuvao koze i ovce, a od danas nam je svima nadređeni! " - mrmljao je sebi u bradu kolega Hrvoje...

Pročitaj više

Cijena - prvi dio

Cijena 1. dio Marija je ponovno pogledala ponudu. Ono što ju je mučilo bile su implikacije ako bi prihvatila njegove uslove. Sedmica dana u Beču, pokriveni svi troškovi, uključujući naknadu za putovanje. Utonula je razmišljajući u svoje jastuke na kauču starom preko deset godina kao što je bi...

Pročitaj više

Seks preko reda

Ne znam zašto se brojne žene bune i traže da ih se u svemu jednako tretira kao muškarce. Zaboga, pa mi nismo međusobno jednaki. Za sretan život na ovom planetu potrebno je da muškarci i žene jedni drugima priznaju i poštuju različitost. Neka se samo ti momci bave svojim nogometom i pivom, a mi cure ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više