Rupa u zidu

Rupa u zidu

Ispričat ću vam priču koju sam čula od svoje bake, a koju je ona isto tako čula od svoje bake. Radnja priče seže u daleku prošlost i danas kada su nam tehnologija i internet omogućili da saznamo i gledamo sve moguće kategorije sexa, priču slobodno mogu svrstati u kategoriju „gloryhole“. Shvatila sam da sve današnje blagodati i oblici seksualnog uživanja ipak nisu bila nepoznanica ni našim dalekim precima.
Efam i Rebeka, zgodni mladić i prekrasna djevojka, živjeli su u susjednim kućama u blizini poznatog grada Arbil. Jako su se voljeli i kako su dani prolazili njihova ljubav je postajala sve jača. Žudjeli su za tim da budu u braku, ali iako su oboje bili više nego dovoljno stari, očevi su im zabranili da se nadaju da će im se ta želja ispuniti. Pa ipak, nijedan roditelj nije mogao zabraniti strast koja im je jednakom snagom rasplamsala um, srce i slabine. I baš onako isto kao što tinjajuća vatra skuplja toplinu, među njima se rasplamsavala ljubavna strast.
Kako će se ispostaviti, zid između njihovih kuća, izgrađen prije mnogo godina i kada je pravljen imao je anomaliju jer je nalazila mala rupa u tom zidu. Mali nedostatak nitko nije popravio, iako postoji već godinama. Naši ljubavnici pronašli su taj tajni otvor i iskoristili ga za prenošenje nježnih zvukova riječi. Mnogo su puta stajali s obje strane zida, Efam s jedne, a Rebeka s druge, a kad bi im topli dah dodirnuo usne, uzdahnuli bi:
"Taj glupi zid! Kad bi samo rupa bila veća. Kad bi se samo malo bila veća za poljubac, makar samo jednom! " Frustirano je govorio Efam.
"Znam, ljubavi moja", odgovorila je Rebeka, a njegove udahnute riječi zagrijale su joj kožu.
"Što bih sve dao da mogu da te držim Rebeka. "
"Kakva bi šteta mogla proizaći iz uživanja u našoj ljubavi? " Rebeka se požalila. "Da te osjetim. Da te dodirnem. "
"Znaš.. " Rebeka je oklijevala reći mu i treba li mu doista dati ovaj razvratni prijedlog?
"Što je, ljubavi moja? ", upitao ju je Efam.
Istinsko ogorčenje u Efamovom glasu bilo je dovoljno da je ohrabri.
"Rupa nije dovoljno velika za zagrljaj. Ali.. prilično sam sigurna da bih kroz nju mogao provući svoju.. eh, kako da ti kažem.. muškost. "
S druge strane zida zavladala je razorna tišina. Rebeka je odmah požalila zbog svojih riječi. Još se nisu ni poljubili. Kako je mogla riskirati da ga uvrijedi s takvim neprikladnim prijedlogom! Naravno, sanjala je o tome da se zaljubi u nju, i naravno, ugodila si je tim fantazijama, ali nije željela da Tefam misli da je to sve što vidi u njemuj.
"Volio bih to i ja. ", reče Efam
"Stvarno!? " Obuzeo ju je nalet olakšanja. Kako joj je samo bilo drago što se nije uvrijedilo na njen prijedlog!
"Pokaži mi ga onda, molim te! "

Efam je brzo podigao svog pijetla. Nije bilo potrebe za trljanjem, jer sama pomisao da će ga Rebeka vidjeti ili možda čak i dotaknuti njegov penis bila je više nego dovoljna da ga učini tako napaljenim kao što nikad prije nije bio. Stao je ispred rupe i progurao penis, sa nestrpljenjem očekujući odgovor Rebeke.
"Vidim ga. "
Osjetio je nježan dodir njezinih vrhova prstiju.
"Sviđa li ti se? " - upitao ju je, a srce mu je skočilo u grlo. Što ako joj se ne sviđa? Efam nije imao pojma što djevojke žele u falusu. Možda je mislila da je previše tanak ili previše kratak?
"Naravno da mi se sviđa", čuo ju je kako se smije, „Pa to si ti. “
"Drago mi je", šapnuo je nježnim glasom. Njezini su prsti ponovno prešli preko njegove krune.
"Sada, što da radim s tim? " pitala je. "Počeo je malo curiti. "
Njezin kikot zagrijao mu je i srce i slabine.
"Molim te, učini što god želiš. Ja.. mogu se povući ako ti.. "
"Gluposti! "
Osjetio je njezin dodir, ovaj put odlučniji. Ona je ispitivala, istraživala. To ga je uzbudilo više nego što je ikad mogla zamisliti njegova mašta.
"Želim ga poljubiti, Efame. Bi li to bilo u redu? " Rebekin glas zvučao je razigrano i možda je to bila samo želja? Požuda?
"I ja želim poljubiti tebe, ljubavi moja. "
Pokušali su i prije. Zid je bio predebeo za poljubac. Iz njezinog milovanja Efam je zaključio da je samo vrh njegova penisa prošao kroz njihovu vjernu rupu. Odjednom mu je vruća, mokra toplina okružila glavu falusa. Nije mogao a da ne zastenje na ugodan osjećaj.
"Oh Rebeka, to je tako dobar osjećaj! "
"Hm-hm. " Rebeka je samo promrljala.
Riječ „dobro“ nije bilo ni približno dovoljna pohvala. Povukao je kožicu i bilo je teško reći što je točno radila, ali zamislio je da ga je lagano polizala i možda nježno sisala. Što god da je bilo, osjećao se izvanredno! Pritisnuo se uz zid, pokušavajući joj dati što je moguće više svog penisa. Pitao se da li je uživala u ovome kao i on? Efam je osjetio po svom tijelu poznate trnce približavajućeg vrhunca.
"Ljubavi moja, nastaviš li to raditi, ja.. svršit ću. "
"Hm.. mmm"

Njegove riječi je nisu natjerale da se puvuče. Držala je svoje lijepe usne oko njegova penisa, sišući ga kao da bi ga na ovaj način mogla provući kroz zid. Zastenjao je. Efam je bio blizu vrhunca i sada više nije bilo povratka.
"Prolit ću, zar ne.. ohh.. ah! "
Osjetio je kako mu sjeme izvire u penis gdje su granice zida malo ograničile tok i izjurile joj u topla usta. Efam se napeto nadao da njegova obitelj čvrsto spava jer nije mogao kontrolirati svoje krikove zadovoljstva. Ovo mu je dalo samo djelić ispunjene ljubavi i bilo je blaženije nego što je ikada mislio da je moguće. Htio ju je maziti i držati uz svoje tijelo, a ponajviše joj uzvratiti uslugu. No, nažalost, zid je to spriječavao.
"Jesi li dobro? " tiho je šapnuo.
"Ja jesam. " Zahihotala se.
"Nisam znao kako bi bilo kad bi prolio sjeme na tebe. I prolila se napokon, draga moja. Kakav je bio okus? "
Rebeka se zahihotala. "Kao morska voda? "
"Volim te. Volio bih da te mogu odmah poljubiti. "
"I ja volim tebe. Ahh, kad bi samo mogao sada okusiti moja usta. "
"Čekaj, okusit ću. "
Povukao je svoj penis koji se smanjivao natrag kroz rupu. Tekućina iz njenih usta još ga je prekrivala, zajedno s tragovima vlastitog sjemena. Prešao je prstom preko penisa i polizao.
"U pravu si. Prilično je slano", složio se.
"Doista si upravo sad okusio? "
Nasmijao se. "Da, učinio sam to. "
Nikada prije nije okusio svoju spermu i pomislio je da nije tako loše. A da nije tako loše, mogao je samo zamisliti koliko ovo mora biti božanstveno - što bi sve dao da poljubi njezinu ženskost i osjeti njene sokove..
"Tako si slatka rebeka. Već ja jako kasno i trebali bi u krevet, prije nego nas uhvate u ovom činu. "
"Znam Efame. Ipak, voljela bih da nije tako i da nam dopuste brak. "
"Ja isto tako mislim, ljubavi moja. Brojat ću sate dok se sutra navečer ponovo ne sretnemo ovdje. "
"Čekat ću te Efame. "
Efam je odsluškivao kako Rebeka odlazi prije nego što je i sam otišao u krevet. Razmišljao je. Koliko je njihova plaha ljubav bila prekrasna. Nakon ove večeri, to je sada bolnije privlačilo pozornost na činjenicu da nikada ne mogu biti zajedno kao muž i žena zbog njihovih očeva. Odlučio je sutra uvečer zamoliti Rebeku pobjegne s njim i nikada više da ne bude zida između njih.

Podijeli:

Povezane teme

Gospodin iz saune

„Ovo je lijepa sauna – tipična europska", rekao mi je moj prijatelj Zoran. Nema rupa za roba ili bičeve. Zaista, više je riječ o tradicionalnom kupalištu koje smo mi gejevi preuzeli. Zoka i ja bili sm...

Pročitaj više

Ne bih trebala 2 dio

Mislim da smo oboje znali da je zajedničko putovanje malo opasno. No, Kata je jedna od naših najboljih prijateljica, a za rođendan je htjela u planine. Tko smo mi bili da joj kažemo ne? Ali otkad smo ...

Pročitaj više

Ne bih trebala 1 dio

Ne bih ti trebala reći. Znam da ne bih trebala pričati o tome. Znam da je jedini razlog zašto smo uspjevali izbjeći prekoračenje linije je to što nikada ne kažemo to onako kako treba. Ali jebeno te že...

Pročitaj više

Četiri dana u Švicarskoj

Moja osam godina starija sestra i ja slavimo rođendan na isto dan. Rođeni smo oboje na prvi dan ljeta. Otkako se udala za jednog čudnog Francuza moji roditelji i ja rijetko ju viđamo. Jako nas je r...

Pročitaj više

Sexualna frustracija

Seksualno sam frustrirana. Očigledno, imam puno mogućnosti ali sve su toliko duboko problematične da sam odlučila izdržati za radi kvalitetnog iskustva. Vidite, imam 35 godina, što znači da sam imala ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 29.kolovoza 2021. BBW punija cura

Slike,videa i hot tipkanje na whastsupp Raznolik sadržaj i dobra zabava. Ako voliš punije cure ovaj oglas je za tebe javi se u svako doba na mail sarahhorvatincic@gmail.com oko dogovora. Oglas nije besplatan, niti me zanima razmjena slika ili viđanje uživo pa molim da ne nudite to. Ne radim kame...

Kategorija: Cyber sex Ženska osoba traži mušku osobu

Datum: 29.kolovoza 2021. Druženje uz dogovor

Družili bi se u mzm Sendviču, ili Solo, Ona, zgodna plavuša 45g uz Dogovor. Isključivo Zagreb, Isključivo kroz radni tjedan, sa ostvarenim, kulturnim, situiranim muškarcem!

Kategorija: Druženje Par traži mušku osobu

Datum: 12.rujna 2021. Tražim žene da me gaze

Tražim više žena da me gaze, a plaćam 1000kn po seansi. Gazite me u štiklama i bose. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU, samo gaženje i iživljavanje na meni. Diskrecija zajamčena. Za dogovore javite se na mail tgrajanch@gmail.com

Kategorija: Fetish Foot Fetish

NAJNOVIJI ČLANCI

Gospodin iz saune

„Ovo je lijepa sauna – tipična europska", rekao mi je moj prijatelj Zoran. Nema rupa za roba ili bičeve. Zaista, više je riječ o tradicionalnom kupalištu koje smo mi gejevi preuzeli. Zoka i ja bili smo prijatelji od moje 17 godine. On je bio prvi s kojim sam ikada eksperimentirao, a kad sam se prese...

Pročitaj više

Ne bih trebala 2 dio

Mislim da smo oboje znali da je zajedničko putovanje malo opasno. No, Kata je jedna od naših najboljih prijateljica, a za rođendan je htjela u planine. Tko smo mi bili da joj kažemo ne? Ali otkad smo se te noći dale jedna drugoj i nakon što sam saznala koliko je sladak okus tvog soka mace na mom jez...

Pročitaj više

Ne bih trebala 1 dio

Ne bih ti trebala reći. Znam da ne bih trebala pričati o tome. Znam da je jedini razlog zašto smo uspjevali izbjeći prekoračenje linije je to što nikada ne kažemo to onako kako treba. Ali jebeno te želim. Željela sam te otkad sam te upoznala na poslu prije četiri godine. U početku sam te se tako boj...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više