Strogo sexy

Strogo sexy

Ricky Martin izbija iz zvučnika dok se probijamo kroz klub do šanka. "Sve iznova kao u 2015", viče Amela nad bukom. Uzvratim osmijehom. Petak je navečer i nakon duge sedmice na poslu, dogovaramo da pijemo votku. Prošla su već četiri sata otkako nam je prvo piće prošlo niz grlo, a nismo ni blizu planu.

"Dvije dvostruke votke i dijetalne koke", zamolim barmena.

"Zašto ne bismo ovo radili češće, Lukeria? " Pita Amela.

"Mrzim svoj posao", kaže Amela otpijajući gutljaj pića.

"Znam, dušo, ali nešto će se uskoro sigurno pojaviti", kažem. "U međuvremenu smo ovdje da se zabavimo. "

"U pravu si", kaže Amela.

Spuštamo piće i odlazimo na plesni podij. Klub je prepun i ima muškaraca koji igraju zaista dobro, kao i onih koji poput nekih teta neumjesno plešu. Špijuniram našu prijateljicu Anu mašući joj rukama u uglu i stisnemo se pored neke izbočine kako bi joj se pridružili.

"Nisam znala da si došla ovamo", kažem joj zagrlivši je.

"O daa, srijedom radim satove plesa, a onda dođem i pokažem svoje poteze u petak", smije se Ana.

"Kakve satove plesa? " Pitam, jedno oko na Amelu koja vrti neke ozbiljne pokrete u stilu Beyonce s nekim sexy muškarcem.

"Salsa", kaže Ana. "Djevojke, trebali biste doći. To je jako zabavno. Pomalo nalik Strictly Come Dancing. Stvarno je zabavno, a učitelj Marko je zgodan lik! "

"Prodano! " Ja kažem. "Pokušat ću. "

Krajičkom oka gledam Amelu kako se njiše zavodnički nasred plesnog podija i uzdiše. Uvijek to izvodi kada izađemo na noćni izlazak. Voljela bih da imam njenu petlju.

"Hajde", kaže Ana, uzimajući me za ruku. "To je naša pjesma. "

Sve dame se igraju, a ja se nasmiješim kad ona počne pokazivati svoj sjajni rad stopala, a muškarci bulje. Izgleda da su je te lekcije salse naučila u nekoliko poteza. Pružam lijevu ruku u zrak. Možda je vrijeme da povučem nekoliko svojih poteza.

Sljedeće srijede navečer klub izgleda potpuno drugačije sa svim upaljenim svjetlima. Dok se Amela i ja spuštamo dolje do podrumskog bara. Tapete se ljušte tamo gdje se susreću sa stropom, pod je ljepljiv i na sofama ima ozbiljno prljavih mrlja. Vidim Anu u baru kako razgovara s nekim tipom. Nekoliko je udatih od četrdesetak godina, homoseksualni par, ali ostatak je u dvadesetim.

"Teški nedostatak sexy ljudi", stenje Amela.

"Pa, šta očekuješ", uzvratim šapatom.

"Spremni za ples? " Pita Ana. Ali pitanje jedva čujem. Jer se čovjek pored Ane okrenuo – kada sam ga ugledala gurnuo mi je srce u usta i preokrenuo mi stomak. Toplina se širi iz mojih gaćica po tijelu i otkriva mi se na licu koje bijesno crveni. Moj bože. On je ono što se može opisati samo kao bog. Najzgodniji muškarac kojeg sam do sada ikad vidjela.

Znam da buljim, ali ne mogu si pomoći. Usta mu se miču dok pruža ruku prema meni ali ja samo stojim kao ukopana. I dalje buljim. Srce mi kuca tako brzo da čujem samo neki zvuk u ušima zbog brbljanja i muzike. Amela me uštipne za ruku.

"Zdravo, ja sam Marko", kaže on seksi naglaskom. Nježno mi se nasmije, a ja mu samo odmahnem rukom.

Ana odmahuje glavom i ustima: "On je homoseksualac. "

Čak i da nije, zašto bi takav čovjek želio odglumiti bilo koju od maštarija koje mi se trenutno utrkuju u glavi? Fleš popusti i moje gaćice prestanu pjevati. Uključujem se u razgovor.

"Koliko dugo podučavate salsu? " Pita Ana.

"Otkako sam napustio školu", kaže gledajući redom svakog od nas. "I oduševljen sam što je Ana povela svoje prijateljice. Bit ćemo jako zabavni. Obećavam. " Namignu mi i nisam mogla ne uzdahnuti.

Za nekoliko minuta postavili smo se u red, prateći njegove korake, kružimo bokovima i učimo pravilno postavljati ruke. Naravno, Amela je moja partnerica i trudimo se dok se krećemo amo-tamo, a da ne stanemo jedni drugima na prste. To nije baš scena iz Prljavog plesa.

Sat vremena kasnije i plesala sam sa skoro svima u sobi. Trbuh me boli od smijeha. Ovo mi je bilo nešto najzabavnije u posljednjih nekoliko sedmica ali imam osjećaj da će me sutra ujutro boliti noge. Kada se plesni sat završio, okupljamo se za šankom.

"U isto vrijeme iduće sedmice? " Pita Marko. "Imate potencijal. " "u sedamnaest! " Ana viče svojim glasom Len Goodmana. "Ne bismo to propustili", kažem.

Smrzavam se dok stojim vani i čekam Amelu. Nikad ne dođe na vrijeme ali ovo je već smiješno. Napokon mi zazvoni mobilni.

"Žao mi je", kaže ona. "Moram raditi do kasno. Nadoknadit ću ti, obećavam. "

Sjajno. Nema šanse da uđem sama i pravim budalu od sebe. Okrenem se da odem - i naletim pravo na Marka.

"Hej Lukeria, kako si? " kaže s osmjehom. Uprkos sebi, crvenim. Možda ga nikad neću imati ali Marko ima najnevjerovatnije.. pa, sve.

"Sjajno, hvala", kažem nespretno. "Ali Amela ne može doći. "

"Nema problema", kaže Marko. "Imam partnera za tebe. " Savršeno. Evo mog plana izlaska.

Marko mi drži vrata otvorena i ja ulazim unutra. Ovo će biti odvratna noć, nesumnjivo provedena gazeći preko nogu nekog stranca.

Mrmljajući u sebi, spuštam se dolje, a Marko me prati iza. Koliko sam nespretna spotaknem se i posrnem niz posljednjih nekoliko stepenica. Odmahujući glavom, odjednom mi ugledam par crnih cipela ispred mene i ruke koje se pružaju prema meni da mi pomognu da ustanem.

"Jesi li dobro? " glas upita, čiji se naglasak poklapa s Markovim.

Podignem pogled dok primam ruku ali gubim ravnotežu i završim na guzici kad mu ugledah lice. Ispred mene stoji malo starija verzija Marka. Gleda me s identičnim tamnim očima, istom maslinastom kožom i crnom kosom. I on ima potpuno isti utjecaj kao što ga je Marko imao na mene prethodne sedmice. Povuče me na noge i ja pocrvenim. Opet. Markos stoji i promatra s osmijehom na licu.

"Vidim da si upoznali mog rođaka Alfreda", kaže on. "Fred, ovo je Lukeria. "

"Bok! " Pregledavam svoje čarape - srećom nisu se izderale i prelazim rukama preko moje male crne haljine. Hvala bogu da sam imala radni sastanak za koji sam se potrudila, umjesto da se pojavim u trapericama, kao što sam jutros bila u iskušenju.

"Jesi li dobro? " Pita Fred. Pogled mu se spušta na moje noge, koje iz svake sekunde postaju sve teže.

"Dobro, hvala", kažem, pokušavajući ignorirati moje pulsirajuće koljeno koje odgovara pulsiranju u mojim štamplicama.

"Dođi. " Fred me i dalje drži za ruku. Vodi me do bara. Ana razgovara s nekoliko momaka koji nisu bili ovdje prošle sedmice ali usta joj se otvoriše kad vidi mene i Freda. Slegnem ramenima i nasmiješim se.

"Lukeria, a gdje je Amela? " pita gledajući iza mene dok mi Fred naređuje piće.

"Ona radi do kasno i ne može stići", kažem. "Upravo sam se shrvala niz stepenice i pala Fredu pod noge, doslovno. Nikad u životu nisam bila tako posramljena. "

Ana se trudi da se ne nasmije, a ja zastenjam dok joj govorim šta se dogodilo.

"Lukeria, hoćeš li biti dobro, moći ćeš plesati" Pita Fred, držeći ruku na mojim leđima. Iskre pucaju u moju kičmu.

"Da, naravno", kažem. "Samo natučeni ego, bit ću dobro. "

"Dakle, plesat ćeš sa mnom? "

Oh Bože. Deset minuta kasnije, vrtim se pod njegovom rukom, stajem mu na prste, a opet se osjećam kao da sam u najerotičnijem plesnom filmu koji je ikad snimljen. Zaboravite Johnny Castle. Nemam pojma gdje bi trebale biti Fredove ruke, ali izgleda da se zadržavaju trenutak predugo na svim pravim mjestima. I sviđa mi se to mnogo. Ima široka leđa i snažne ruke. Ne mogu se sjetiti ničega osim koliko bih samo voljela da svi ostali nestanu kako bih mogla biti sama s tim čovjekom.

Kad se čas završo, Fred me uzima za ruku i odvodi od svih ostalih do šanka. Čekaj, bi li mogao..? Pogledam iza i vidim kako Ana podiže obrvu u našem smjeru.

Fred se zaustavi i nasloni na vrata s natpisom "Privatno". Privlačeći me prema sebi rukom oko mog struka, osjećam vrućinu kroz tamnoplavu košulju. Nježno me ljubi u vrat.

Šapće mi na uho: "Lukeria, nevjerovatno si seksi. Ako je u redu, volio bih biti sam s tobom. "

Dahćem kad on rukom iza sebe gurnu kvaku na vratima i mi posrnusmo unutra.

To je administrativna kancelarija s velikim stolom, kaučem i kutijama pića. Kada su se vrta zatvorila postalo je mračno prije nego što Fred upali lampu na stolu dajući prostoru prigušeni sjaj. Fred se smjesti na rub stola i pozove me. Koraknem prema njemu. Njegove su ruke u mojoj kosi, njegova usta na mojim. Njegov jezik započinje svoj ples sa mojim. Fred me ugrize za donju usnu. Ne mogu a da ne uguram svoje tijelo u njegovo. Gleda me u oči i prati prst preko mojih usana.

"Jesi li sigurna da je to ono što želiš? ". Odgovorim mu stavljanjem svoje ruke na njegova prsa, hvatajući se za dugmad njegove košulje. Mogu sa sigurnošću reći da nikada nisam željela ništa više.

S njegovim ustima na mom vratu, osjećam njegovu ruku na patentnom zatvaraču na stražnjoj strani haljine. Jednim brzim pokretom to je poništeno i naježim se kao da osjećam zrak na svojoj koži.

Fred mi je odgurnuo haljinu s ramena i ona mi padne na noge. Stojim u svom crnom čipkastom grudnjaku, gaćicama i štramplicama. Dugo me gleda dok polako skida svoju košulju otkrivajući savršeno smeđe tijelo. Gurnem haljinu na jednu stranu i zgrabim mu kajiš da bi počela otkopčavati.

Ali prije nego što mu uspijem skinuti pantalone, on me hvata za zapešća, zakači ih za sobom i okreće me tako da sam sagnuta nad stolom, prsa pritisnutih na hladnu površinu stola. Ne vidim ga ali osjećam ga iza sebe, zveket kajiša i pantalona kako udaraju o pod. Njegovo stopalo mi razdvaja noge i odjednom osjećam njegov vrući dah na leđima, dok mi jezikomklizi niz kičmu. Tada su njegove ruke počele zadirkivati moje već vlažne gaćice, a prsti mu se uvlače u moju macu. Dok istražuje prstima, počinjem jadikovati.

Drhteći, držim se za stol dok mi talasi zadovoljstva počinju prelaziti cijelim tijelom. Osjećam kako se Fred zgrbio iza mene, prisiljavajući me još više da raširim noge kad me počeo ljubiti, probijajući se prema mojoj vlažnoj maci, pomičući prste kako bi omogućio njegovom pohlepnom jeziku da se progura u mene. Stenjem, cvilim i odgurnem se tako da ga osjetim sve dublje i dublje. Noge mi drhte, a njegova me lijeva ruka drži na mjestu dok se drobim u njemu. Orgazam eksplodira i ja se zatresem u drhtajima osjećajući kako svršavam.

Dok dolazim do daha, čujem zvuk kidanja folije. Nežno mi dodirujući rame, šapće: "Okreni se. "

Polako se odgurnem i okrenem prema njemu. Stajao je tamo, cereći se, gledajući moje drhtavo tijelo i ispijajući ga. On je najsavršeniji čovjek kojeg sam ikad vidila. Široka, zategnuta prsa, blistava od znoja. Pogledam dolje i vidim ga tvrdog i spremnog. Njegove oči ne ostavljaju moje dok navlači kondom i korača naprijed. Nikad prije nisam bila ovako hrabra ali u ovoj sobi, u ovom polumraku, osjećam svijet daleko od sebe. Naginjući se prema meni, pruža ruku i uklanja mi grudnjak jednim stručnim potezom savijajući se i uzimajući bradavicu u usta, sisajući i nježno grizući je dok ponovno ne zastenjem.

Podižući me za bokove, uravnotežuje me na ivici. Ljubi me bijesno. Tada osjetim kako me zadirkuje i udahnem dok mi se mišići grče, hvatajući se za njega dok se zabija duboko u mene.

Omotam mu noge oko struka, a on se nagne još više naprijed dok više ne mogu podnijeti. Počinjemo se ljuljati, naprijed-natrag, dok se on zabija i vraća. Duboko u sebi pulsiram, tupa bol me od mog prvog orgazma, uzburkala se i vratila u život.

"Tako si seksi", stenje dok se zabija u mene i tempo raste. On se koprca i mlati, radni stol se pomjera unatrag, a ja se držim za njega, oboje klizamo kako strast raste.

"Molim te", zastenjem. Poznata senzacija se gradi, ali ne znam mogu li uhvatiti val i zajahati ga, tako je divlja. Shvaćam da vrištim dok Fred gura sve jače i jače. To je izvrsna agonija i skoro sam u suzama. Naježim se, nabijajući se prema Fredu koji se čvrsto drži i stenje mi u uho dok se podudara s mojim orgazmom, mahnita u tim talasima. Još uvijek dahćemo zajedno, srca nam ubrzano kucaju. Zavalim se, pokušavam doći do daha i Fred se opušta uz mene. Pogledam dolje i moje su čarape poderane tamo gdje ih je Fred pocepao u trenutku požude. Nakon pauze Fred mi dodaje haljinu i grudnjak.

"Hvala", kaže on.

Nasmiješim se, ponovo navlačim haljinu, a Fred korača naprijed i daje mi znak da se okrenem kako bi je mogao zakopčati. Dok to čini, gura mi kosu na jednu stranu, ljubi me u vrat i gricka mi uho. Osjećam kako mi se tijelo vraća u život. Fred me okreće unatrag i strastveno me ljubi, držeći me uz svoje tijelo. Sad je odjeven ali prelazim mu rukama po prsima i uzvraćam mu poljubac. Odjednom na vratima se čuje kucanje.

"Uđi", kaže Fred dok se razdvajamo. Marko je. Dok promiče glavom oko vrata, baci jedan pogled i nasmije se.

"Dodatna školarina? " on pita.

"Nešto slično", odgovaram. "Morao sam malo poraditi na radu kukovima. "

Podijeli:

Povezane teme

Dobio sam promaknuće

"Dečko sa sela dobio je promaknuće! " - indiskretno, šokirano i pomalo bahato šaputali su moji kolege. "Pogledaj samo kako je košulju ugurao u traperice. " - šaputale su dvije tajnice. "Do juče...

Pročitaj više

Cijena - prvi dio

Cijena 1. dio Marija je ponovno pogledala ponudu. Ono što ju je mučilo bile su implikacije ako bi prihvatila njegove uslove. Sedmica dana u Beču, pokriveni svi troškovi, uključujući naknadu za pu...

Pročitaj više

Moj najbolji prijatelj

Nikša i ja najbolji smo prijatelji od vrtića. Oduvijek su nas mame, pa čak i bake zezale da smo cura i dečko. U vrtiću smo bili u istoj grupi, a nekoliko godina nakon toga upisa...

Pročitaj više

U troje sa mužem

Nedjelja navečer, 20 je sati, a suprug Matija i ja ležimo na hotelskom krevetu u Amsterdamu. Nosim prozirni čipkasti gornji dio, minicu i školske čarape. On je košulji i farme...

Pročitaj više

Tihi sati

Pitajte bilo kojeg brucoša na fakultetu za čim najviše žude i kladim se da znam kako će odgovoriti. Svakako, možda bi željeli bijeg od hrane u kafeteriji ili kvalitetne lažne iskaznice, ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 24.ožujka 2021. Dom - Master s iskustvom..samo za djevojke!

Fifty Shades Of Gray Dom/Master sa dugogodišnjim iskustvom u BDSM svijetu poziva tebe da se javiš i ispuniš svoje maštarije i želje koje imaš duboko u sebi skrivene. I da dogovorimo prvi sastanak na neutralnom terenu. Kasnije u mojoj play room sobi koja čeka na tebe. Dominantan, dobro obdaren, tu...

Kategorija: Fetish Dominacija

Datum: 08.travnja 2021. Prodajem svoje nošene tangice :)

Hei, prodajem svoje donje nošeno rublje. Imam tangice, samostojeće čarape, najlonke, grudnjake ili stopalice mmmm. Visoka sam 170 cm, 60 kg, grudi 3. Šaljem poštom ili tiskom po dogovoru. Za sve upite,javi se isključivo na mail.

Kategorija: Sex shop Rublje
Datum: 20.ožujka 2021. sendvič mzm

Tražimo druženje u mzm sendviču uz galantnost prema zgodnoj Gabi45g

Kategorija: Druženje Par traži mušku osobu
Datum: 13.travnja 2021. Dajem se cijeli

Sportaš, atletskog izgleda, potentne sprave i pozitivnog i opuštenog karaktera ispunjava maštarije i želje svih dama. - želiš me oralno zadovoljiti ili želiš da ja tebe oralno zadovoljim? - želiš kvalitetan sex na par sati, jednu noć, ili na duže staze? - želiš da te partner gleda dok se jebeš s...

Kategorija: Sex Muška osoba traži žensku osobu

NAJNOVIJI ČLANCI

Dobio sam promaknuće

"Dečko sa sela dobio je promaknuće! " - indiskretno, šokirano i pomalo bahato šaputali su moji kolege. "Pogledaj samo kako je košulju ugurao u traperice. " - šaputale su dvije tajnice. "Do jučer je čuvao koze i ovce, a od danas nam je svima nadređeni! " - mrmljao je sebi u bradu kolega Hrvoje...

Pročitaj više

Cijena - prvi dio

Cijena 1. dio Marija je ponovno pogledala ponudu. Ono što ju je mučilo bile su implikacije ako bi prihvatila njegove uslove. Sedmica dana u Beču, pokriveni svi troškovi, uključujući naknadu za putovanje. Utonula je razmišljajući u svoje jastuke na kauču starom preko deset godina kao što je bi...

Pročitaj više

Seks preko reda

Ne znam zašto se brojne žene bune i traže da ih se u svemu jednako tretira kao muškarce. Zaboga, pa mi nismo međusobno jednaki. Za sretan život na ovom planetu potrebno je da muškarci i žene jedni drugima priznaju i poštuju različitost. Neka se samo ti momci bave svojim nogometom i pivom, a mi cure ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više