Tihi sati

Tihi sati

Pitajte bilo kojeg brucoša na fakultetu za čim najviše žude i kladim se da znam kako će odgovoriti. Svakako, možda bi željeli bijeg od hrane u kafeteriji ili kvalitetne lažne iskaznice, ali ono za čim zaista čeznu je neko vrijeme samo.

Večeras sam ga napokon dobila. S mojom cimericom koja je prenoćila u stanu svoje djevojke, nisam htjela propustiti priliku. Bacila sam pogled prema vratima kako bih bila sigurna da su zaključana, a zatim zgrabila neupadljivu crnu kutiju ispod mog kreveta.

Vratila sam se ispod pokrivača, skinula sam joga hlaće, a zatim donje rublje. Počela sam s lubrikantom, prskajući ga po prstima i trljajući se laganim krugovima oko klitorisa. Osjetila sam kako se u meni naizmjenično šire poznati osjećaji navale vrućeg i hladnog. Tada sam posegnula za svojim najpouzdanijim pratiocem - ljubičastim vibratorom.

Uključila sam ga i osjetih kako mi zaživi u ruci. U najnižom načinu rada povukla sam njegov pulsirajući vrh niz vrat i bradavice, dok mi se trbuh stezao kako sam se spuštala niže.

Prvo sam mazila butine. Prebacila sam igračku dalje po drhtavoj koži, osjećajući kako mi vlaga nadolazi i kako mi dah pulsira u zatiljku. Napokon sam gurnula osovinu svog vibratora u sebe. Dok je tutnjalo u meni po tvrdom klitorisu uši su mi se jako zacrvenile i škakljale, čvrsto sam stisnula jastuk i prigušila vrisak orgazma.

Ali ko je rekao da moram svršiti samo jednom? Željela sam uživati ​​u mirnoj i uzbudljivoj privatnosti, baš kao što bih se natjerala da uživam u svakoj sekundi svog sljedećeg orgazma. Ponovo sam stavila igračku na najniže tiho brujanje, nježno ali uporno. Uprkos laganim vibracijama, osjetila sam kako su mi oči zatreptale, a mišići na nogama počeli omekšavati.

U ovom trenutku sam obično pojačavala intenzitet. Ali ovaj put opirala sam se impulsu, izvlačeći trenutak opijanja i opojnosti koliko god me mogao nositi. Napokon, imala sam cijelu noć.

Kasnije, u zajedničkoj kupaonici sam završila ostatak svog rituala, provjeravajući da li ima nekoga i kada sam se uvjerila da sam sama počela sam toplom vodom i sapunicom prati meki silikon mog vibratora. Taman kad sam počela razmišljati o još jednoj samostalnoj sesiji, možda ovaj put pod tušem, začula sam zvuk papuča kako se približavaju sve bliže prema meni.

„Zdravo, Majo. Kako ti ide noć? " Ukočila sam se, osjećala sam kako mi se trnci šire po koži dok sam skontala ono što sam imala na sebi: kratke pamučni šorc koji je otkrivao donji dio guze i majicu bez grudnjaka na kojoj su se očito ocrtavale moje bradavice. Odmah sam prepoznala njegov glas.

"Umm, d-doobro", zamucala sam, boreći se da sakrijem vibrator ispod brzo nestajućih mjehurića. Umjesto toga, slučajno ga uključim, a zatim požurim da utišam neobuzdane impulse. Smijeh koji mi se učinio da je odjeknuo s mojih golih ramena nije mi rekao ništa o trenutku koji se pokazao suptilnim.

Tada sam se okrenula da ga pogledam – Edin Sendo. Pogledala sam njegovu tamnu, kovrčavu kosu, njegove duge, vitke mišićave udove i njegove svijetloplave oči, koje su odavale mješavinu iznenađenja i.. je li to bila intriga?

"Čini se da ti ide jako dobro", prokomentarisao je i lagano mi okrznuvši tijelo dok je krenuo prema tušu. Pokušala sam odvratiti pogled kad mu je košulja pala na pod. Ali naša uzbudljiva blizina imala je druge planove, prisiljavajući me da se suprotstavim njegovoj seksualnosti svakim okretanjem i strelicom iz mojih očiju. Njegova široka, definirana ramena i zategnute konture trbuha uhvatili su moj pogled u ogledalu. Prošlo je nekoliko sekundi prije nego što sam uspjela otrgnuti pažnju.

Tada je povukao zavjesu, bacivši kratke hlače preko nje sekundu kasnije. Nisam mogla ne zamisliti kako se tuširam s njim, polaganim, samouvjerenim dodirom trljam sapun po njegovom tijelu koji istražuje svaki mišić koji sam upravo vidila, a njegov kurac je tvrd i mokar okrenut prema meni. Pitala sam se koliko je velik. Pitala sam se mogu li ga natjerati da svrši iako nisam imala puno iskustva.

Stani.. pomislim. Ali nije bilo koristi. Misli su mi počele da se spiraliziraju dalje, do vizije kako kleči i širi mi noge.. Ovo je protiv pravila.

Naravno, masturbirala sam u spavaonici s super tankim zidovima, ali.. jebajući svog pomoćnika? Nema šanse. Čak i ako mi je služio kao jedna od najčešćih, najučinkovitijih maštarija. Čak i ako me svaka interakcija s njim natjerala da se zacrvenim i očajnički osjetim njegove ruke na svojoj vrućoj, molećivoj koži. Tako je bilo od dana kad mi je pomogao useliti, nešto o tome kako se nikad nije žalio na broj kutija ili kako nisam mogla se odlučiti kamo neka od njih ide. Sa svojim lakim, prirodnim prisustvom, osjećala sam se poput neobično poznate udobnosti na novom i nesigurnom teritoriju.

I u posljednje vrijeme ništa nije djelovalo neizvjesnije od onoga zašto nikad nisam imala seks. Ali kako sam mogla znati da ga uopće zanimam? Je li to.. bilo moguće?

Kad se voda zaustavila, Edin je promolio glavu iza zavjese, očarajući me još jednom blistavim prijedlogom u njegovom pogledu. "Ipak.. čišćenje? "

Jesam li možda pogrešno protumačila ono što se činilo kao koketiranje u njegovom glasu? Kad sam izbacila te misli iz glave, prišao je bliže, usnama gotovo uz moje uho.

„Zapamti Majo, kao tvoj RA, moj je posao naučiti te sve o fakultetu. Ako ti ikad nešto zatreba.. samo svratite do moje sobe. "

Ako mi ikad nešto zatreba? Kao što? Savjet za učenje? Ili.. lice mi je gorjelo i definitivno mi je trebalo.. nešto, bilo da smirim svoje nestalne otkucaje srca ili naprotiv da upamtim sve što sam mogla o ovom trenutku, da me inspirira sljedeći put kad moja cimerica izađe.

Ovaj put bila sam sigurna da je Edin promatrao vibrator u mojoj ruci.

"Ne budi preglasna večeras". Oštrica u njegovom glasu bila je nježna i zafrkavajuća, natjeravši me da se zapitam što bi učinio ako bih iznevjerila taj prijedlog. "Znaš, i dalje su na snazi ​​tihi sati. "

Otišla sam do Edinove sobe nekoliko minuta kasnije, prije nego što sam stigla ušutkati želju koja me je obuzela u mislima. Zurila sam u njegovo ime na vratima dok se slova nisu istopila i izgubila svaki smisao. Pitala sam se da li bih se jednostavno trebala vratiti u svoju sobu i u svoje maštarije. Ali sad kad sam vidjela polu odjevenog Edina, sad kad je natuknuo da je i mene želio, osjećala sam se previše blizu da bih se povukla.

Duboko sam udahnula i pogledala niz dugački hodnik. Pošto nikoga nisam mogla vidjeti pri slaboj fluorescentnoj svjetlosti, pokucala sam. Vrata su se otvorila.

"Majo? "

"Rekao si.. Rekao si da ćeš mi pomoći oko svega što želim, zar ne? "

"Tačno.. " Zbunjenost i zabava zaigrali su mu na licu.

Prišla sam mu bliže, smanjujući udaljenost između nas u maloj spavaonici. Odjednom sam postala hiperavidna zbog blizine njegovih usana i kreveta. Stavila sam ruke na njegova gola prsa, savijajući prste, i podigla pogled prema njemu.

"Je li ovo u redu? " Pitala sam.

Oboje smo se nagnuli istovremeno. Njegove su me usne okrznule, isprva mekane, a zatim grublje i gladnije kad sam otvorila usta ukusu istraživanja koji me nagovarao da idem dalje. Jauknula sam dok mi je zubima povukao donju usnu. Jedna od njegovih ruku skliznula je po mojoj majici i pronašla donju stranu mog grudnjaka, a grudi su mi bile tople i nabrekle ispod njegovog hladnog i opsežnog dodira. Druga njegova ruka je uhvatila je moju kosu, a poljubac mi je oslabio noge i natjerao me da se nagnem unatrag.

Instinktivno smo se preselili u krevet, snažna i nepopustljiva unutarnja sila koja je vodila naš zamršeni, mahniti sudar. Privukla sam ga tako da mu se tijelo naslonilo na moje. Kad se raširio na meni, osjetio sam kako mu izbočina raste, sve jače pritiskajući moju nogu. Mazio me preko tankog sloja donje pidžame, prstima se spretno kretao. Njegova je ruka dodirnula moju unutrašnjost bedra, pomičući se sve više.

"Trebao bi znati.. Nisam ovo namjeravala", rekla sam Edinu, ne znajući šta da očekujem. U uznemirenom Googleovom istraživaču pročitala sam da su momci obično imali dvije reakcije: totalni odmak ili grubi, mačo entuzijazam da budu djevojci prvi.

Ali Edin me iznenadio. Prošao je prstima kroz moju kosu. Njegov dodir putovao mi je niz vrat, probudivši bockavu erogenu zonu koja je dugo bila uspavana i čekala. Usne su ga ubrzo slijedile, lagano sisajući tamo gdje se moja koža pokazala najosjetljivijom. Nježno povlačenje njegovih poljubaca vuklo se od mog vrata do moje ključne kosti, svaki namjerno postavljen da izazove moj uzdah, dok mi je ruka u njegovoj kosi snažno povukla uz sebe.

Pomaknuo je usne do mog uha, grickajući ga, a zatim razdvojio usne preko bubnjića tako da sam čula njegov oštar dah i vlažan jezik. Zvuk je progovorio dubokim, tutnjavim uzdahom odnekud daleko i budno u meni.

"Možemo ići sporo ako želiš", šapnuo je. "Ili onoliko sporo koliko možeš izdržati. "

Dah mi je zastao u grlu. Kad sam ispreplela prste s njegovim i stavila mu ruku na patentni zatvarač hlača, nudeći mu se da ih makne, poljubila sam ga s većim intenzitetom.

"Hoćete li me naučiti? " Promrmljala sam.

Željela sam da me nauči kako da mu pružim ono što želi, kako da dođem do onoga što ja želim, kako da se krećem kroz svu žestinu koja mi zuji kroz tijelo.

"Čekao sam da me to pitaš. " Edin mi je svukao pidžamu niz noge, njegov siguran, glatki kontakt zadržao se na svakoj krivini. Kada je pidžama pala na pod koncentrirao se na moje donje rublje.

Prstima je prešao preko čipke, a ruka je lagano trljala gore-dolje duž mog lepršavog međunožja, sve dok mi nije povukao donje rublje i uvukao dva prsta. Osjetila sam kako mi se usta šire od vrućine njegova vrata dok je zadirkivao moj klitoris.

Potez njegovog palca bio je svrsishodan na mom pulsirajućem klitorisu i dok su mu prsti zaranjali i izlazili iz mene, tonući sve dalje i dalje. Klizavost koju je pronašao olakšala ga je. Tresla sam se nad radom njegovih prstiju, šokirana kad sam otkrila da me i dalje može omamiti, otključavajući novootkrivene nivoe vlage i želje, čak i kad sam počela da se susrećem s ponavljanjem njegovih naleta. Prirodno sam se nagnula i izvila ispod njega.

Nije me samo Edin vodio već se ispostavilo da se mogu usmjeravati zajedno s njegovim dodirom. Osjetila sam kako se raskrivam za njega. Rukama sam se uhvatila za njegova ramena, ogrebala ga po leđima, pridržala sam ga čvršće uz sebe dok sam vrištala u njegovu kožu.

Dah mu je postajao očajniji i hrapaviji. "Čini se da bismo ih trebali skinuti", jedva je uspio reći.

Naravno da sam znala da misli na moje gaćice ali ono što nisam pretpostavljala bilo je da mu glava nestane ispod plahte. Osjetila sam kako mi neočekivana oštrina obrađuje karličnu kost.

Skinuo mi je gaćice zubima. s uživajućim i nepodnošljivim strpljenjem.

"Koliko puta obično doživiš orgazam? " pitao me.

Prije nego što sam uspjela prekinuti svoju iznenađenu tišinu, glava mu je zašla među moje noge. Njegov me jezik tiho obrađivao, kratko ližući moj klitoris. Iako su mi se noge počele stezati oko njegove glave, na trenutak je dobio dovoljno zraka da me odvede u sljedeću fazu naše lekcije.

"Reci kad si spremna da idem brže, Majo", predložio mi je.

"Da", dahnula sam. "Brže. "

Odmah su sva zadirkivanja i suzdržanost nestali. Njegov jezik plesao je i grčio se u meni. Svakim vještim udarcem moja su bedra sve jače stiskala njegovo lice. Ali trebalo mi je još. Pročitao me je baš kako treba; nije se zaustavio dok sam se odgurnula u sjedeći položaj. Pogledala sam ga dolje i gledala kako mu se oči šire dok se susreću s mojima, reagirajući na nalet moje vlažnosti. Brže sada, izdišući mi se pojavljuju kao produbljujući uzdasi, zavalim glavu unatrag i proživim fantaziju koja mi je ranije proletjela u mislima. Jahala sam mu lice kao da je to najbolja i najzanimljivija seks igračka koju sam ikad imala. Bilo je kao ranije tog dana i ovaj trenutak, fantazija i stvarnost, sudarili su se.

Edin mi je isisao svaku kap po kap dok mi je drugi orgazam preplavio tijelo, ovaj još snažniji i drhtaviji od prvog. "Bilo je čak i bolje nego što sam mislio da će biti", priznala sam kad smo se srušili na krevet. Edin mi je uputio poljubac u čelu i predložio: "Šta misliš za.. sutra navečer? "

Napipala sam rukom njegovog pijetla i poljubila ga još jednom.

"Tihi sati su ionako precijenjeni. "

Podijeli:

Povezane teme

Dobio sam promaknuće

"Dečko sa sela dobio je promaknuće! " - indiskretno, šokirano i pomalo bahato šaputali su moji kolege. "Pogledaj samo kako je košulju ugurao u traperice. " - šaputale su dvije tajnice. "Do juče...

Pročitaj više

Cijena - prvi dio

Cijena 1. dio Marija je ponovno pogledala ponudu. Ono što ju je mučilo bile su implikacije ako bi prihvatila njegove uslove. Sedmica dana u Beču, pokriveni svi troškovi, uključujući naknadu za pu...

Pročitaj više

Moj najbolji prijatelj

Nikša i ja najbolji smo prijatelji od vrtića. Oduvijek su nas mame, pa čak i bake zezale da smo cura i dečko. U vrtiću smo bili u istoj grupi, a nekoliko godina nakon toga upisa...

Pročitaj više

U troje sa mužem

Nedjelja navečer, 20 je sati, a suprug Matija i ja ležimo na hotelskom krevetu u Amsterdamu. Nosim prozirni čipkasti gornji dio, minicu i školske čarape. On je košulji i farme...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 24.ožujka 2021. Dom - Master s iskustvom..samo za djevojke!

Fifty Shades Of Gray Dom/Master sa dugogodišnjim iskustvom u BDSM svijetu poziva tebe da se javiš i ispuniš svoje maštarije i želje koje imaš duboko u sebi skrivene. I da dogovorimo prvi sastanak na neutralnom terenu. Kasnije u mojoj play room sobi koja čeka na tebe. Dominantan, dobro obdaren, tu...

Kategorija: Fetish Dominacija
Datum: 13.travnja 2021. Dajem se cijeli

Sportaš, atletskog izgleda, potentne sprave i pozitivnog i opuštenog karaktera ispunjava maštarije i želje svih dama. - želiš me oralno zadovoljiti ili želiš da ja tebe oralno zadovoljim? - želiš kvalitetan sex na par sati, jednu noć, ili na duže staze? - želiš da te partner gleda dok se jebeš s...

Kategorija: Sex Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 08.travnja 2021. Prodajem svoje nošene tangice :)

Hei, prodajem svoje donje nošeno rublje. Imam tangice, samostojeće čarape, najlonke, grudnjake ili stopalice mmmm. Visoka sam 170 cm, 60 kg, grudi 3. Šaljem poštom ili tiskom po dogovoru. Za sve upite,javi se isključivo na mail.

Kategorija: Sex shop Rublje
Datum: 20.ožujka 2021. sendvič mzm

Tražimo druženje u mzm sendviču uz galantnost prema zgodnoj Gabi45g

Kategorija: Druženje Par traži mušku osobu

NAJNOVIJI ČLANCI

Dobio sam promaknuće

"Dečko sa sela dobio je promaknuće! " - indiskretno, šokirano i pomalo bahato šaputali su moji kolege. "Pogledaj samo kako je košulju ugurao u traperice. " - šaputale su dvije tajnice. "Do jučer je čuvao koze i ovce, a od danas nam je svima nadređeni! " - mrmljao je sebi u bradu kolega Hrvoje...

Pročitaj više

Cijena - prvi dio

Cijena 1. dio Marija je ponovno pogledala ponudu. Ono što ju je mučilo bile su implikacije ako bi prihvatila njegove uslove. Sedmica dana u Beču, pokriveni svi troškovi, uključujući naknadu za putovanje. Utonula je razmišljajući u svoje jastuke na kauču starom preko deset godina kao što je bi...

Pročitaj više

Seks preko reda

Ne znam zašto se brojne žene bune i traže da ih se u svemu jednako tretira kao muškarce. Zaboga, pa mi nismo međusobno jednaki. Za sretan život na ovom planetu potrebno je da muškarci i žene jedni drugima priznaju i poštuju različitost. Neka se samo ti momci bave svojim nogometom i pivom, a mi cure ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više