U potrebi 2 dio

U potrebi 2 dio

Votka je klizila niz grlo dok ju je Lara gutala. Bila je malo nervozna za večeras i malo alkohola uvijek joj je pomoglo da sredi živce. Kad je čašu stavila natrag na pult, osjetila je kako joj ruke s leđa klize oko struka.
"Kako se osjećaš, ljubavi moja? " Upitala je Jelena ljubeći je u vrat.
"Mmm.. uzbuđena", rekla je Lara. „Malo nervozno, ali na dobar način. "
Jelena joj je spustila par vlažnih poljubaca niz vrat. "Tako si seksi, dušo", rekla je.
Njene su ruke kliznule ispod Larine košulje i nježno joj stisnule pune grudi. Lara se ugrizla za usnu, a bradavice su joj otvrdnule pod Jeleninim dodirom.
„Osjećam se tako dobro", zastenjala je Lara dok ju je Jelena stisnula jače i zakotrljala bradavice među prste. Gurnula je guzu natrag uz Jeleninino tijelo.
„Već sam tako mokra i samo razmišljam o tome da te promatram", udahnula je Jelena.
Oboje su skočili kada se začuo glasan zvuk zvona na vratima. Lara se nasmijala i okrenula prema Jeleni.
„Dakle, obje smo malo na rubu živaca, kako vidim", rekla je.
„Jesi li spremna, dušo? " Upitala je Jelena, rukom mazeći vilicu svoje žene. Lara je kimnula, a Jelena se uputila prema ulaznim vratima. Lara je bila oduševljena kad su se vrata otvorila i kada je ušao visok i zgodan muškarac sa širokim ramenima. Jasno je da je vježbao - bicepsi su mu bili široki i savršeno napeti. Uhvatio je Jelenu u zagrljaj i poljubio je u obraz prije nego što su oboje krenuli prema Lari.
„Laro, ovo je Davor. Davore, ovo je moja žena, Lara. "
Lara je istupila i zagrlila Davora, primijetivši kako dobro miriše, poput svježeg rublja i nešto dublje, mošusnije.
"Drago mi je što smo se upoznali", rekao je, usana pritisnutih na Larino uho. „Još si bolja nego na slikama. "
Lara je pustila da joj ruke kliznu niz njegove bicepse, a zatim ga je uhvatila za ruku i odvela do kauča kad je Jelena ušla u kuhinju i natočila piće.
Lara je osjećala kao da joj je srce u grlu dok je sjedila nasred kauča, a Davor se smjestio pokraj nje. Dijelili su sramežljiv osmijeh dok su čekali da im se pridruži Jelena. Davoru je možda čak i neugodno izgledalo, pomislila je Lara dok su joj se bradavice stezale ispod košulje. Jelena je spretno i odlučno ušla u sobu noseći sva tri pića. Spustila je naočale i otpila gutljaj prije nego što je sjela pokraj Lare na kauč. Jelena je spustila ruku na Larino bedro i uputila joj ohrabrujući pogled. Davor je otpio veliki gutljaj pića prije nego što je spustio čašu na stolić. Zavalio se natrag na kauču, zauzimajući prostor na način koji bi inače iritirao Laru ali iz nekog razloga nije joj zasmetalo to što je činio Davor sa načinom sjedenja. Osjećala je kao neki poziv. Noga mu se pritisnula uz Larinu i osjećala je svaki centimetar kontakta.
„Znači, sjećaš se pravila o kojima smo razgovarali? " Upitao je Davor, pomaknuvši ruku do Larinog drugog bedra.
„Da", odgovorila je Lara. „Crveno ako trebam stati, žuto ako trebamo usporiti, zeleno ako je sve u redu. " Srce joj je ubrzalo. Nikada prije nije bila s dvije osobe u isto vrijeme, a osjećaj da joj je tijelo na rukama dvije osobe bio je neodoljiv.

Laru su oduvijek privlačili i muškarci i žene, a kad je upoznala Jelenu, odmah su kliknuli. Imali su duboku emocionalnu vezu koju nikada nije doživjela ni s kim drugim. Zato je Lara i bila toliko uzbuđena zbog ovog aranžmana. Moći će eksperimentirati s odustajanjem od kontrole znajući da je potpuno sigurna i zbrinuta jer je Jelena bila tu s njom.
„A što drugo? " Upitao je Davor, dok mu se ruka kretala uz Larino bedro.
„Obraćam vam se gospodinom ili Papi", odgovorila je Lara, izgovarajući pravila koja je objasnio putem grupnog chata ranije tijekom tjedna. Očigledno, otkad su se zadnji put spojili on i Jelena, Davor se ozbiljnije poigravao pokornošću i kontrolom. Lara je uvijek bila ta koja je slijedila pravila pa joj se nekako sviđalo što će sudjelovati u njihovoj zajedničkoj igri.
„Dobra cura. Jesi li bila napaljena zbog ovog danas ovaj tjedan? ” upitao je, a ruka mu je kliznula još više kako bi doprijela na njezin humak. Lari je na trenutak zastao dah i okrenula se prema Jeleni. Nagnula se radi poljupca, koji joj je Jelena sretno uzvratila.
"Bože da", odgovorila je Lara između poljubaca.
"Da, a što još? " Davor je žustro odgovorio. Lara je morala razmisliti na trenutak prije nego što je shvatila svoj pogrešan korak.
"Da, gospodine", ispravila se.
Jelena je gurnula ruku ispod Larine košulje, osjećajući meku kožu dok joj je stezala tvrdu bradavicu. Lara je zacvilila dahčući.
"Tako je već bolje", rekao je Davor. „Ne dopusti da se to ponovi ili ću te morati udariti po tom zločestom dupetu. Da li me razumiješ? " Lara je kimnula, a Davor se ponovno opustio na kauču. „ Reci mi, što te činilo tako napaljenim cijeli tjedan? "
"Mislila sam na tebe. O tome.. o tome da budeš ovdje s nama dvje i da se prema meni ponašaš kao prema svojoj kurvi“.. Lara je gotovo šapatom izgovorila posljednji dio. Jelena je ruku utjehe položila na Larino bedro.
„Bila je tako napaljena, Davore", rekla je. „Imali smo seks svake večeri ovaj tjedan i on joj i dalje treba. "
„Hm, znači bila si toliko napaljena mala drolja, zar ne? " Rekao je Davor.
„Da, gospodine.. bila sam", udahnula je Lara, dok joj je cijelo tijelo iz minute u minutu postajalo sve napaljenije.
„Jesi li kurvice za malo moje kite? " upitao ju je.
„Voljela bih to, gospodine. "
„Onda, mislim da bi ga trebao i izvaditi", rekao je. „Zar ne, Jelena? " Oboje su pogledali Jelenu, koja je brzo kimnula. Lara je kleknula pred Davora, dok se Jelena približila kako bi bolje vidjela. Lara je posegnula za Davorovom kitom i već je mogla vidjeti ispupčenje u hlačama. Polako ih je otkopčavala i opipala njegovu čvrstu kitu. Bio je deblji nego što je očekivala. Jelena joj je rekla da ima lijep kurac, ali nije spomenula koliko bi jebeno bio debeo. Lara se trudila obuhvatiti ga prstima i uspjela je svući mu hlače i bokserice koje su joj smetale na putu prema njegovoj kiti.
„Jebote, čak je i bolji nego što se sjećam", rekla je Jelena. „Jesi li sigurna da se možeš nositi s njim, Laro? " pitala je.

Lara je znala koliko je njezina žena voli zadirkivati. Činilo se da je uvijek točno znala koje će je riječi učiniti još vlažnijom. Kao odgovor na Jelenino zadirkivanje, Lara se sagnula i uzela Davorov tvrdi kurac u usta, dodirivajući jezikom natečeni glavić. Lijepo ga je navlažila, a zatim je jednom rukom obrađivala osovinu dok je lizala i sisala glavić.
„Ah, jebote, kakva si ti pohlepna drolja", zastenjao je Davor. Jelena se nagnula i skupila Larinu plavu kosu, zadržavajući je kako bi mogla gledati svoju ženu kako to radi.
„Isuse, Laro. Izgledaš tako dobro kad ga sisaš”, rekla je. „Nisu li joj usta nevjerojatna? " - upitala je Jelena, otrgnuvši oči od Larinih usta kako bi pogledala u Davora.
„Ona je zaista nevjerojatna", progunđao je, lica iskrivljenog od zadovoljstva. „Ali ako nastavi tako, prerano ću svršiti. Dođi ovamo, kurvo mala. ” Lara je nevoljko pustila Daviorov kurac iz svojih usta i ustala.
„Skini se", naredio joj je. Poslušno, Lara je skinula košulju sa sebe kako bi otkrila sise bez grudnjaka s natečenim ružičastim bradavicama. Zatim je svukla svoje crne hlače za vježbanje i gaćice i odbacila ih u stranu.
„Sad se okreni i raširi noge. ”, rekao je Davor. Lara je ispoštovala njegovu naredbu. „Sagni se prema stoliću. ”
Lara se osjećala razvratno dok se saginjala. Bradavice su je boljele pri dodiru. Osjetila je kako Jelenina ruka pronalazi njezinu macu. Povukla je dva prsta kroz Larinu vlažnost prije nego što se smjestila na klitorisu.
„Jebote, tako si mokra dušo", rekla je Jelena, trljajući polagane krugove po Larinom otečenom klitorisu.
„Kakva drolja", primijetio je Davor, dok mu je ruka obrađivala tvrdi kurac. Sagnuo se prema Lari, „Maca ti je tako jebeno mokra. Osjećam tvoj miris, koliko si napaljenja kurvice mala. ”
Lara je zacviljela kad je čula i okrenula se da pogleda unatrag ali je brzo osjetila oštar šamar po svom dupetu.
„Da li sam ti možda rekao da se okreneš? " Upita Davor.
„Ne", odgovorila je Lara, odgurnuvši glavu unatrag. Čula ga je kako baca košulju na pod negdje iza nje. "Ne što!? " rekao je strogim glasom.
“Ne, papi. Nisi mi rekao da se okrenem. " Lara nije namjerno pogriješila, ali morala je priznati da joj je sama pomisao na kaznu učinila da joj maca prokapa.
„Tako je već bolje. Ali znaš da te moram kazniti zbog tvoje greške, zar ne kurvo? " Upitao je Davor, trljajući glavu svog kurca o Larine guzove.
„Da, papi", odgovorila je, malo se napevši u iščekivanju.
„Jelena, nemoj stati", rekao je Davor, a Jelena mu se nasmiješila dok je nastavila raditi lijene krugove na klitorisu svoje žene. Gledala je kako se Davor pomaknuo u položaj s lijevom rukom na Larinom donjem dijelu leđa dok je podizao desnu ruku u zrak prije nego što joj je zadao jak šamar po dupetu.
„Ahh, jebi ga", cvilila je Larai. Jelena je umočila prste u Larinu macu i skupila malo vlage, a zatim ih povukla natrag do natečenog klitorisa. Nije se mogla sjetiti da je Lara bila vlažnija nego što je bila sada. Davor ji je šamarao po guzovima iznova i iznova, a Jelena je gledala kako joj crveni otisci prekrivaju nježno dupe.

„Kako si kurvo? Koja je boja? " Upita Davor.
„Daa.. žuta, gospodine", odgovorila je. Nije htjela stati, ali bila je na rubu boli koju je mogla podnijeti.
„Dobra si ti cura. Uvijek mi reci što ti treba”, rekao je, nježno prelazeći dlanom preko Larinih guzova. „Jelena, što misliš je li spremna za moju kitu? "
"Tako je mokra, Davore.. uklizat ćeš lako iako ti je kurac tako velik", odgovorila je Jelena, prinoseći mu prste usnama da okusi. Lara je cviljela zbog nedostatka kontakta.
„Bože, baš si napaljena kurva", zadirkivao ju je Davor. „Cviliš i preklinješ jer sam te prestao dodirivati na samo dvije sekunde. Što je s tobom, Laro? Misliš li da si spremna za moju kurčinu? ”
"Da, mislim da jesam gospodine", brzo je odgovorila, sjetivši se u posljednjem trenutku da se ne osvrće bez dopuštenja.
„Dođi onda ovamo", odgovorio je, a Lara je ustala i okrenula se vidjevši da Davor stoji iza nje potpuno gol, dok je Jelena još sjedila na kauču u sarafanu za koji je Lara znala da nema ništa ispod. Na trenutak je sklopila oči s Jelenom i nacerila se kako bi bila sigurna da zna da su stvari dobre.
„Spusti se na koljena i okreni se prema stražnjem dijelu kauča", rekao je Davor, a Lara se brzo premjestila u položaj prema uputama. Raširila je noge i sagnula se naprijed, izbacivši dupe.
Dok su joj oči upijale Larino punačko tijelo, Jelena je tada provukla jednu natečenu bradavicu kroz njezinu haljinu, brzo je skinula odjeću i smjestila se na kauč pokraj Lare. Lara je čula razdirući zvuk i vidjela Jelenu kako kako gleda preko sebe prema Davoru, koji je vjerojatno vadio kondom iz omota.
„Dušo, bit će ti tako dobro", rekla je Jelena nagnuvši se kako bi mogla poljubiti svoju napaljenu ženu. „Ima nešto malo durex gela u ladici pomoćnog stola, Davore“, dodala je između uzavrelih poljubaca.
„Poljubi me dok me jebe", dahtala je Lara dok je čula otvaranje ladice. Nekoliko sekundi kasnije osjetila je široku glavu Davorovog kurca pritisnutu uz njezin ulaz u macu. Zatim je lagano gurao naprijed, a podmazivanje mu je pomoglo kurcu da prodire centimetar po centimetar u Larinu vlažnu i pohotnu pičku.
„Ah bože, pa on je tako velik, dušo", zastenjala je Lara dok ju je Davor navlačio.
„Tako ti dobro ide", odgovorila je Jelena i prstima posegnula za Larinim klitorisom dok se saginjala da joj lagano ugrize ružičastu bradavicu.
Lara je osjetila kako ju je Davor potpuno ispunio nekoliko sekundi prije nego što se polako izvukao. Zatim je gurnuo cijelu dužinu natrag u njenu napaljenu pičku. Lara se trudila zadržati svoj stisak na stražnjoj strani kauča dok ju je jebao dugim i teškim potezima. Kad je Lara ponovno otvorila oči, vidjela je Jelenu kako se naginje unatrag, s izrazom lica koje Lara nije mogla točno razumjeti.
„Što? " Upitala je Lara.
„Ovo je potpuno nepristojno", odgovorila je Jelena sa stidljivim osmijehom. „Moja draga žena nagnuta na kauč dok je ovaj visoki, seksi muškarac jebe s leđa? " Jelena joj je provukla ruku između nogu i igrala se s klitorisom dok je nastavila gledati.

„Dovraga, vidi ti samo to", dahtao je Davor kroz svoje nemilosrdne poteze. Pa i tvoja je žena zločesta djevojka, Laro. "
"Isuse, dušo", rekla je gledajući pokrete Jelenine ruke. “Tako si seksi dok se igraš sa svojom mačkicom. Mogu li je okusiti? ” pitala je.
Jelena ju je poslušala i prinela prste Lari u usta, koja ih je sisala. Jelena je Lari opet uštipnula bradavice dok joj je drugom rukom vraćala vlagu.
„Jebote, vas dvije ste tako zgodne", progunđa Davor. „Približavam se olakšanju. "
„Bože da", rekla je Lara. „Otpusti nam svoj veliki teret, molim te. I ja sam tako blizu, želim ti spermati po cijelom kurcu. ” I dalje se držeći jednom rukom na stražnjoj strani kauča, Lara je drugu pomaknula do ostljivog klitorisa. Brzo ga je protrljala, osjećajući svaki pokret Davorovog kurca u svojoj napaljenoj pički.
Bila je toliko napaljena da joj nije trebalo dugo da doživi orgazam. Izgubila je kontrolu, gurajući se sve jače i jače na Davorov kurac dok su joj prsti igrali na klitorisu. Njegovo zabijanje usporilo se dok se čvrsto stezala oko njega, gušeći mu kurčinu.
„Ah, tako si jebeno tijesna, jebote", rekao je, polako izvlačeći svoju debelu kurčinu iz njene pičke i pri tom skidajući kondom. „Dođi ovamo. "
Lara se okrenula i sjela na kauč i odmah posegnula za Jelenom, poljubivši je dok je grabila Davorovo dupe i privukla ga bliže sebi. Trebalo je samo nekoliko sekundi grčevito ispumpavati svoj penis iznad Larinih velikih sisa da ih Davor zalije svojom toplom spermom.
„Izgledaš tako droljasto s njegovom spermom na sisama, dušo", zastenjala je Jelena.
„Osjećaj je tako nevjerojatan", rekla je Lara dok je uštinula jednu Jeleninu bradavicu i čvrsto je držala, šapćući joj u uho. „Trebaš mi da svršiš za mene, Jelena. Molim te dušo, spermaj za mene. "
Jelena je trljala o svoju vlastitu ruku sve dok je Davor nije gurnuo s puta i zamijenio je svojom. Zastao je na trenutak, uspostavljajući kontakt očima s Jelenom. Žestoko je kimnula, a on je uvukao dva prsta u njezinu pohotnu mokru macu. Lara je uštipnula Jeleninu drugu bradavicu dok se divlje nabijala na Davorove prste. Zatim je brana pukla, pa čak i više, vlaga je kapnula preko Davorove ruke dok je nastavila jahati njegove prste kroz njezin orgazam. Lara se s ljubavlju igrala s Jeleninom kosom dok joj je žena jahala zadovoljstvo.
„To je zaista savršeno dušo, tako ti dobro ide. Izgledaš tako seksi s njegovim prstima u tebi ”, šapnula je Jeleni na uho.
Nakon nekoliko sekundi tijelo joj se umirilo, a Davor je pažljivo uklonio ruku. Zgrabio je ručnik i pomogao joj da obriše prsa. Lara ga je vukla za ruku sve dok nije sjeo između njih na kauč. Počela je posezati za Jeleninom rukom preko njegova krila prije nego što joj je nešto drugo zapelo za oko.
„Jebi ga", gladno je zastenjala uhvativši Davorovu ruku i privukavši je do usta. Jednostavno je polizala svaki prst, polako radeći jezikom gore -dolje. „Imaš tako dobar okus na njegovim prstima", promrmljala je Lara i pogledala svoju suprugu koja ju je pozorno promatrala.

„Vau, djevojkei", rekao je Davor opuštajući se natrag na kauč. Pa ovo je bilo mnogo bolje nego što sam zamišljao. "
„Mislim da je to bilo upravo ono što je našoj djevojci bilo potrebno", rekla je Jelena sa smiješkom dok mu je dodavala odjeću.
„Ako se dobro sjećam i ti si dobio ono što ti je trebalo", zadirkivala ga je Lara.
Ponovno su se lijeno odjenuli, zaustavljajući se svakih nekoliko sekundi kako bi otpili gutljaj pića. Kad mu je odjeća ponovno bila na svom mjestu i čaša mu bila prazna, Davor se nagnuo kako bi svakoj ženi dao poljubac u obraz.
„Hvala vam što ste mi ovo priredili. Svakako se nadam da ćete me opet pozvati. Zaželio bi vam objema laku noć. ”
Uzeo je telefon i ključeve i izašao iz stana. Jelena je sjela natrag na kauč i privukla Laru k sebi i čvrsto se privila uz nju.
„Je li ti bilo dobro kao što si se nadala, ljubavi? " Upitala je Jelena
„Bilo mi je fantastično, jedina moja", odgovorila je Lara sa smiješkom.

Podijeli:

Povezane teme

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali...

Pročitaj više

Susjed me gleda kako vršim nuždu

Prije osam mjeseci doselila sam se s mamom, očuhom i dva mlađa brata u novo susjedstvo. Okrenuli smo novi list. Započeli smo novi život daleko od seoskih priča. Moja mama se udala s jedva navršenih...

Pročitaj više

Obiteljsko putovanje

Živim i radim u Sloveniji već deset godina. Danas imam svoj salon, ali sam prošla dug i trnovit put do ostvarenja svog sna. Nakon srednje škole radila sam kao frizerka u Zagrebu. Marljivo sam radil...

Pročitaj više

Egzotično otočje

"Idemo? " - upitala sam Marinu i Lanu. "O, da! Bit će nezaboravno! " - uzviknula je Lana. "Fuck yes! Jedva čekam! " - skakala je i vikala Marina. Nas tri smo najbolje prijateljica od srednje ...

Pročitaj više

Noćno kupanje

Udana sam već više od deset godina. Moj suprug Mislav i ja poznajemo se još iz studentskih dana. Kako smo oboje bili sportaši, jednom prilikom smo i predstavljali naš fakultet, tj. našu generaciju ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 14.listopada 2021. Pravi Dom za robinje/subice (ženske osobe) za BDSM

Tražim ženske osobe za BDSM. Robinje/subice koje jesu, koje hoće biti ili koje hoće probati. Sve po jasnom dogovoru. Mogu sudjelovati i dva Doma odjednom. Dominantna i stroga. Bez bonova, naknade i placanja. Termini po dogovoru i kroz tjedan navečer. Diskrecija i sigurnost zajamčeni ...

Kategorija: Fetish Dominacija
Datum: 14.listopada 2021. Partner ti radi vani ili si zapostavljena u vezi?

Mlada si, željna novog i drugačijeg sa pravim, romantičnim muškarcem, koji drži do svoje riječi, povjerenja. U ovo čudno vrijeme otuđenja ljudi trebaš diskretnog, kulturnog i inteligentnog muškarca. Prijatelja. Obdarenog romantičara, za povremeno druženje, slatko i diskretno ili pak samo razgovor...

Kategorija: Druženje Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 12.rujna 2021. Tražim žene da me gaze

Tražim više žena da me gaze, a plaćam 1000kn po seansi. Gazite me u štiklama i bose. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU, samo gaženje i iživljavanje na meni. Diskrecija zajamčena. Za dogovore javite se na mail tgrajanch@gmail.com

Kategorija: Fetish Foot Fetish

NAJNOVIJI ČLANCI

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali smo čak četiri godine. Zajedno smo završili srednju školu, višu školu, prva razočaranja, gubitke, k...

Pročitaj više

Pogled koji budi

Osvajanje djevojaka je sport kojim se bavim od mladenačkih dana. Razvio sam posebne strategije i naučio se ponašati u bilo kojoj situaciji. Najviše sam napredovao tijekom studiranja na fakultetu koji se bavio zakonima i prevarama. Tu sam shvatio kako vrlo važnu ulogu u stvaranju bliskosti igra način...

Pročitaj više

Obostrana prevara

Priča ide na način gdje smo se moj budući suprug i ja upoznali u jednom od onih zagušljivih kafića u kojima se servira „jeftina mjuza i teška cuga“. On je bio revolucionarno nastrojen, čitao Kropotkina i nabijao po bas gitari u lokalnom rock bandu, a ja sam bila mamina princeza i svakodnevno se uređ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više