Varanje muža

Varanje muža

Da sam obratila više pažnje na njegove urnebesne riječi, često točne verbalne možda bih to i prije učinila. Ali s moje strane bio bi mi potreban herkulovski napor da kroz oblak posljednjih jedanaest godina zanemarivanja u braku vidim da sam htjela više, željela drugačije.
Tako je bilo, čak ni kad je miris Aqua Di Gio prešao preko mog lica. Uostalom, koliko je prošlo otkad sam osjetila miris muške kolonjske vode prije nego što me izveo negdje? Dovraga, koliko je prošlo otkad me netko izveo?
U svakom slučaju, sve ovo služi samo za objašnjenje moje potpune nevjerice kada sam se okrenula na barskoj stolici i vidjela svog ljubavnika na internetu kako nosi bijeli cvijet u reveru, baš kao što sam tražila.
Mjesec dana ranije, vratila sam se s posla, s vrećicama u ruci. Moj muž bio je u naslonjaču koji mu je otac dao za svoj pedeseti rođendan, zavaljen i bez riječi. Do tada je sve u našim životima bilo nijemo. Nije ništa tražio. Bila bih iznenađena i da jest. Tri je mjeseca izvodio isti manevar izbjegavanja, ali ovaj put je nešto puklo.
Ostavila sam namirnice na pultu i odšetala do svog kućnog ureda, uključila laptop i u trenu prošla s promišljenim osjećajem krivice, te se vratila natrag da zatvorim vrata za sobom. U manje od deset minuta i stotinu pritisaka na tipke tastature imala sam internetski profil na web mjestu za upoznavanja. Čini mi se da je stranica shvatila nas žene, poput mene koje imaju nešto za reći i da nemamo svoje mjesto u svom "stvarnom životu". Također su shvatili da izgled nema nikakve veze s tim. Sve smo bile određene dobi. Što smo morali dokazati? Cijenila sam to, više nego što mi je bilo stalo priznati.
Sat kasnije, toliko toga za reći, imala sam dva razgovora s dva različita muškarca koji su bili u sličnim situacijama kao i ja. Usamljen. Utihnuo. Obuzet za karijerom, djecom i drugim ženama. Njih boli, mene boli. Bijeda voli društvo ili neka slična sranja.
Još sat vremena kasnije i dobijam poruku jednog od tih muškaraca.
„Osjećam se prozirno i samo sam trebao držati stvari na okupu kad nam ponestane drugih mogućnosti. “
Nasmijala sam se - bio je smiješan, ali ovo nije bio samo mračni humor koji sam nekoć cijenila u svom mužu, već i točan način na koji sam se isto tako osjećala. Senoslav je i dalje posezao za mnom u mraku, ali tek kad mu je dosadilo servisirati se. Ja sam bila opcija B. ili C. Tko je znao? Svakako me nije bilo briga - u svakom slučaju, i ja sam bio prozirna, a ipak neprozirna. Četiri sata nakon što sam dovršila profil, izašla sam iz ureda, rumenih obraza od dobroćudnog razgovora. Netko me čuo ili vidio me? Osjećala sam onaj isti osjećaj pustoši koji sam gajila u najmračnijim noćnim satima kad sam sama u krevetu plakala. Bila sam živa i odmrzavala se nakon duge hibernacije. Ali ne bih više išla na internet. Samo sam si trebala reći da nisam ja problem u mom braku, da nisam beznadežna. Morala sam reći nešto što ima vrijednost. Mogla bih opet voljeti i biti voljena zauzvrat.
Moj muž je oblačio kaput kad sam izašla iz svoje radne sobe.
"Gdje ideš? " Pitala sam. Glas mi je zvučao šuplje u usporedbi s onim koji sam uspostavila maloprije na internetu, pun želje i potrebe.
“Van. Jer kako izgleda da nećemo večerati, ha? " Kimnuo je prema vrećicama sa namirnicama. Suha hrana još je uvijek stajala na površini, a ostatak se rastopio, želatinozan. Tužno, opušteno od zanemarivanja, kao poput mene. Svih ovih godina koliko smo bili zajedno u braku, nikad nije odložio hranu koju sam kupila ili skuhala, zamotala. Niti jednom.
Nisam ništa odgovorila, niti sam pomaknula hranu. Bila sam gotova. Završeno. Vratila sam se u ured, ponovno otvorila laptop. Moja zaljubljenost na mreži - simpatija! Kako provincijalno, maloljetno, okrepljujuće - nije bio na mreži, pa sam čekala.

Provjerila sam društvene mreže. Vidjela sam vrhunski kolut svog života sa Senoslavom i djecom. Izgledali smo sretno. Čak ni moja sestra nije znala da nismo ono OK. Priznati joj da sam bila sama, da moj brak danas nije ništa drugo do sjećanje na bolje vrijeme, značilo bi priznati poraz, neuspjeh. Osim toga, kamo bi me to odvelo?
Nisam se mogla natjerati ni na razmišljanje, a kamoli udahnuti u život izgovarajući to naglas. Razvo? . Kako skandalozno. Usudila sam se poželjeti da su djeca kući kod bake i djeda. Poželjela sam noć zbog koje bi se njihovo odsustvo isplatilo.
Moje je laptop zazvonio. Vratila sam se na internet. Trenutak kasnije, privatna poruka u kutu ekrana. Znala sam da to ne bi bio samo razgovor ako nastavim. Dopustila bih da me se čuje, vidi, dotakne ako se ukaže prilika.
Čekala sam još malo da otvorim, zatim sam se vratila na otvorenu fotografiju na društvenoj mreži. Senoslav i ja s Ljiljom, našom najstarijom ćerkom. Bili smo na plaži, bosi i nasmijani, ljuljajući je prema valovitom valu. Još uvijek sam mogla čuti glasan smijeh naše kćeri, koja je poslije spavala i nije bila svjesna kako je dva sata kasnije Senoslav krenuo na mene jer sam je pustila da sama luta plažom. Žestoko smo se borili te večeri, bez kandži i bez grešaka. Poželjela sam da dođe taj moj odmetnički val i odvede me u drugi život, a to je bilo prije nego što su se borbe smirile, a na njihovo mjesto zavladala je tišina i izbjegavanje. Kliknula sam na poruku i napravila sam svoj izbor.
„Susret s tobom večeras daje mi nadu u cijelu ovu stvar. Čekao sam nekoga poput tebe“
Bože, kako sam se samo slatko smijlala. Još dva sata smo razgovarali, koketirali, zaronili bezglavo u vezu izvan naših brakova. Krivnja je bježala sa svakom riječju koju sam upisala, sa svakom njegovom porukom vraćajući me iz mrtvih.
Te sam noći legla u krevet s osmijehom na licu, nesvjesna gdje je Senoslav i po prvi put mi je bilo drago što ne osjećam njegovu blizinu dok pažljivo klizi pored mene kako ne bi dopustio da mu koža dodirne moju. Hladan zrak s njegove strane kreveta omotao me i poslao ravno u san.
Sljedećeg jutra probudila sam se i zatekla pult kuhinje očišćen, ostao je samo blagi miris truleži, jedini podsjetnik na smrt koja se dogodila u kuhinji prethodne noći.
Senoslav nije bio tamo, a djeca su bila odsutna do podneva, što je značilo da mogu odvojiti dogovoreno vrijeme za razgovor s "Miroslavom". Znala sam da to nije njegovo pravo ime kao što ni moje nije "Violeta". Ali sve ostalo je bilo stvarno, barem meni. Čekala me poruka. „Sanjao sam te sinoć. “
Nešto mi je nepoznato lepršalo u trbuhu. Požuda. Strana riječ i osjećaj. I ja sam njega sanjala, ali bio je benigan, vanilin. Zajedno smo samo kupovali toaletni papir, plahte i nove zavjese. No, bilo je to zabavno zamišljeno putovanje, smijeh je zvonio gore -dolje po prolazima. Na kraju je dodao dobar sapun za koji je znao da mi se sviđa, ali nikad ga ne bi koristio. Usput bih pokupila bocu jer zaslužila sam oproštaj.
Odgovorila sam. „Imala sam i ja jedan san. Kakav je bio tvoj? “ Čekala sam njegov odgovor poput zabrinutog tinejdžera.
„Bila si gola, ležala si na boku preda mnom dok smo gledali TV Show. Bila si savršena i dobro pristaješ u mom društvu. “
Borila sam se sa smijehom u sebi. Bilo je to duhovito, kao i ostale njegove poruke, ali ova je prešla granicu i ostao mi je drugi izbor.
Ovaj put nisam zastala, samo sam odgovorila. Nisam mu namjeravala govoriti o plahtama, niti o sapunu.
„Pa i ti si bio gol u mom snu, osim što sam ja bila na tebi. “ Ne znam zašto sam to napisala, zašto sam osjetila potrebu da ono što je bio lijep razgovor podignem na seksualnu zajebanciju, ali samo mi je to bilo na umu, pa sam i otkucala. Zaslon je nekoliko sekundi bio prazan. Rastegnulo se u minute. Činilo se da sam i ja prešla granicu. Želudac mi se okrenuo od mogučnosti odbijanja, srce mi je otkucavalo uz rebra. Sranje. Razorila sam svoj dosadni brak, a onda sam se zeznula i ovu internet aferu i uprskala previše. Okrenula sam se na stolici i otišla se odjenuti kad me sada već poznato zvonce povuklo natrag poput magneta.
„Jesi li se osjećala dobro na meni? “
Lepršanje u stomaku se pretvorilo u olujni vjetar koji mi je izbacio dah. Odgovorila sam mu pitanjem.
„Što mi radiš dok sam gore? “
Osjetila sam kako mi se među nogama skuplja vlaga, a bradavice su mi otvrdnule. Bila sam uzbuđena toliko jako, možda prvi put otkad sam rodila najmlađu kčer, a koja sada ima šest godina.
„Moje ruke su na tvom čvrstom dupetu, čvrstom, a opet mekanom. Pustio sam dva prsta da lutaju dok nisu našli tvoj klitoris. Zadirkujem te, povlačim prste preko tvog klitorisa dok ti uzimam grudi u usta. Imaju okus poput cimeta. “
O Bože. Osjećam se tako dobro. Vlaga među mojim nogama već sada bila je jezero. Jebote, htjela sam ga, osjećala sam želju za njim. Bilo je omamljujuće i svu me uzbudilo.
„Tvoja ruka nalazi moj penis, koji je samo za tebe čvrst. Omotala si prste oko njega što je moguće čvršće i počinješ prstima kretanju gore -dolje. “
Daa. Moj palac zadirkuje vrh tvog penisa dok ostatak prstiju klizi po tvom penisu. Moja druga ruka obuhvaća tvoja jaja i lagano ih stisne dok ti jezikom prelazim preko tvojih prsa. Jebeno si izazovan. Ipak ideš prebrzo. Ne želim još svršiti. Uspori, daj da uživam. Prevrni me. Popni se na mene.
„Tu sam, ali još nisam spreman zaletjeti se u tebe. Želim te prvo okusiti. Zapljusnem ti stomak poljupcima, a jezik mi se otkotrlja s tvog pupka. Ne stajem sve dok moja usta ne nađu mjesto na kojem su mi prsti bili prije samo minutu. Klizim jezikom između nabora tvoje mačkice i usisavam je u usta. Jedan od mojih prstiju opet te vuče za klitoris, dok te jezikom jebem. “
Reci mi kakav je okus moje mace?
„Ti si poput kamenice, slana i mokra. Ali i tvoji sokovi su slatki. Kao krema od vanilije u mojoj kavi. Želim te svako jutro na usnama. Nadolazi mi. Osjećam se tako dobro. “
Da dušo, uđi u mene, a zatim me prevrni na trbuh. Želim te osjetiti odostraga. Vidiš kako mi se guza trese.
Sjećam se kad smo prvi put imali spolni odnos na internetu, prvi put kad sam svršila od njegovih riječi. Jecala sam u jastuk na svom krevetu. Varala sam muža, dopustila da me drugi čovjek ima. No, ono što me slomilo na dvoje, pukotina koja mi je otvorila prsa, bila je krivnja koja je isparila jednako brzo kao i suze na mojim obrazima. Olakšanje je preplavilo mjesto krivice. Trebao me jebati, cijeniti, dodirivati.
Taj smo tjedan imali seks svaki dan, jednom dok sam bila na poslu, na mom uredskom stolu. Svaki put, nakon što bi mi pomogao da svršim, napisao bi da me drži rukom omotanom oko mog trbuha. Dao bi mi virtualne poljupce u vrat. Još jedan dan internetskog života koji mi je pružao daleko manje zadovoljstva. I svaki sam dan odlazila poslije tog zadovoljstva kući kod Senoslava. Nikada neću zaboraviti kako mi se, nakon tri tjedna afere, jednog dana nasmiješio.
"Čini se da si malo drugačija", primijetio je. Složila sam se. Osjećala sam se drugačije i bolje. Čak sam i vratila jutarnje trčanje po našem kvartu kad su djeca bila u školi. Do sada sam izgubila deset kilograma.

Potapšao me po ramenu na izlasku iz sobe s košarom za rublje. Nije sam oprao rublje više od pet godina. Istina je da je i on bio drugačiji, a ja sam bila previše zaokupljena vlastitom novom vezom da bih to primijetila. Ja sam imao Miroslava, a on je imao Violetu. Senoslav nije bio dio te jednadžbe.
Tako da, večeras, kad sam obukla svoju najkraću crnu haljinu, a preko nje dugi džemper kako bih mogla izaći iz kuće bez ikakvog pregleda, nisam očekivala da ću samo sat vremena kasnije s mužem biti kao prst na nozi. Zamolila sam Miroslava da nosi bijeli cvijet u reveru, kolonjsku vodu iz naše mladosti koja nas je preplavila dok smo se gledali otvorenih usta jedno u drugo, a sama situacija nam je bila kao zasebna poruka. Kad smo se dogovorili da ćemo se osobno sresti, posljednje ono što smo zamislili je ono lice koje je gledalo u nas oboje.
"Bok", započeo je. Da sam mogla pronaći svoj glas, dala bih mu nešto, bilo što zauzvrat, ali nisam znala hoću li biti užasnuta ili ljuta. - "Ja sam Miroslav. "
Onda je nešto u meni puklo i mjehurić smijeha izdigao mi se iz grudi. Zahihotala sam se kao nekad kad sam bila umorna, kreštava i potpuno nesposobna zaustaviti se. Konačno sam se smirila i on je uzeo moju ruku u svoju.
"Ja sam Violeta", odgovorila sam radosno.
"Zapanjujuća si kao što sam te i zamišljao. "
"Imam osjećaj da nisam baš onakva kao što si me zamišljao. "
Pogled mu je zaokupio moja kratka haljinica, onu koju nisam nosila desetljeće, a sada je pokazivala moja oblikovana bedra, uvoj koji sam dodala kosi visio mi je preko jednog ramena. Svako mjesto na kojemu je napasao svoje oči, osjećalo je kao da su mu ruke tople i grube.
"Ne. U pravu si. Ali ti si ono čemu sam se iskreno nadao. ”
"Što ćemo sada? " Bila sam razočarana, ne samo da smo se varali, uništili svetost našeg jedanaestogodišnjeg braka, već i da je bilo skoro gotovo. Bi li se vratili onome što smo bili? Kako je bilo tko od nas mogao oprostiti drugome njegovu nesmotrenost?
"Voliš li pina čokoladu? " zadirkivao je.
Zatim pjesma. Kako je smiješno da nisam prvo pomislila na to, jer sam je uvijek pjevala kako bih ga živcirala kad smo prvi put započeli živjeti zajedno.
“Da, volim. Ali što nakon toga? ”
"Pa, imam hotelsku sobu koju bih volio dobro iskoristiti ako ti odgovara prijedlog. "
To nije bilo pitanje, ali nakon više od desetljeća prepoznala sam jedno u njegovim očima. Ni on nije želio da ovo završi.
“To bi bila baš sramota ne iskoristiti priliku i bio bi gubitak za ovu dobru haljinu, ako mene pitaš. ”
Rukom me obuhvatio oko struka i kliznuo je prstom ispod tanke tkanine moje haljine. Pronašao je moje tange i ocrtao ih do moje stražnje strane, zakačivši prstom čipku, snažno je povlačeći dok se nije rasporila. Prstom je pomicao dok mi nije došao do drugog kuka, gdje je učinio istu stvar. Povukao mi je uništene gaćice niz noge, zapalivši mi toplinu u donjem dijelu trbuha sve dok mu se nisu gaćice skupile u ruci i gurnuo u hlače.
“Slažem se s tobom u potpunosti. Hoćemo li onda? "
Mogla sam samo kimati glavom, moja mokra maca je sad hladna jer je bila izložena klimatiziranoj prostoriji. Uzeo je moju ruku u svoju i odveo me do dizala. Bila sam manje nervozna nego što bih bila s "Miroslavom", ali i dalje oprezna zbog intimnosti sa svojim suprugom nakon toliko duge razdvojenosti. Njegov drzak potez dolje u baru hotela bio je nov, pa sam se pitala koje je još trikove imao u rukavu.
Nisam ni stigla čekati sobu da to saznam. Čim smo bili u dizalu, njegova je ruka kliznula natrag ispod moje haljinice, ovaj put dva prsta su se podigla i uvukla u moj vrlo vlažan otvor. Zavapila sam kad su se njegovi prsti našli u meni, jedna ruka je klizila unutra i van, dok se druga trljala o moj klitoris.
Jebote, namjeravala sam svršiti prije nego što sam došla do sobe. Pripremila sam se u kutu malog prostora dok je nastavio micati prste unutra i van moje mačke. Kad su se vrata otvorila, nije maknuo ruku, nego me je zgrabio u naručje. Odnio me tako u sobu s prstom koji je i dalje radio krugove među mojim nogama.
U unutrašnjosti sobe nije bilo ništa drugačije. On je bio Miroslav, a ja Violeta, a kad me spustio na rub kreveta, raširio mi noge i sagnuo se preda mnom, poželjela sam da nikad ne odem kući.
Jezik mu je zamijenio prste, koji su kliznuli s prednje strane moje haljine, povlačeći usku tkaninu preko moje zajapurene kože. Kad mi se crni šifon podigao oko vrata, njegove su ruke pipale moje izložene grudi, pune želje i teške bolne potrebe.
Miroslav je sisao moj klitoris sve dok se nisam spustila, blizu sam bila svršavanja. Moje su šake bile u njegovoj kosi, za koju sam tek sad primijetila da je duža. Svidjelo mi se.
"Ne još", šapnuo je ližući moj otvor, a daha tako ugodno toplog na mojoj vlažnoj mačkici. “Imam planove za tebe koji te još ne žele zasititi. “
Gdje je taj čovjek bio proteklih jedanaest godina? Naš je život počeo s toplim početkom, koji je vodio do prohladne sredine, a onda sam potpuno ostavljena na hladnoći, sama. Ova je vrućina bila užarena, samo zato što nisam bila aklimatizirana. Koža mi je zapjevala novošću plamena. Čak mu je i glas bio zajeban, a tako mi Boga, htjela sam ga više nego što sam ikada željela.
Kad je ustao, maca se pobunila zbog tog prekida. Uzeo je kondom iz džepa, bacio ga je na krevet pokraj mene i skinuo košulju. On nikada nije bio mišićav muškarac, niti bih ga ja opisala kao takvog tijekom cijelog našeg braka, ali proklet bio da nije izgledao kao holivudska zvijezda kad je skinuo sa sebe košulju. Primjetno je bilo da je i on vježbao.
Odjednom su mu hlače bile na podu pored košulje, a kondom je klizio po njegovom penisu. Nisam se mogla sjetiti kada sam posljednji put vidjela svog muža golog, pa mi je teško pala ta slika njegove osovine, uspravne i čvrste i čežnje mog tijela, bila je gotovo previše za podnijeti. Željela sam ga u ustima, da ga isisam, ali u isto vrijeme, moja potrebita maca željela ga je još više. Pobijedila je maca. Raširila sam noge i obuhvatila vlastite grudi rukama, snažno ih stišćući tako da mi je meso stršilo među prstima.
Senoslav je zastenjao, a zatim zarežao kad se popeo na mene i zabio se u mene takvom silinom kao da me godinama čekao. Na neki način i jeste, a to što smo još uvijek sposobni zadovoljiti jedno drugo, bilo je čudo koje nisam namjeravala uzeti zdravo za gotovo. Podigla sam mu kukove dok sam nastavila masirati grudi, trzati po tvrdim bradavicama.
Zavapila sam kad se zabio u mene, ispunivši me više nego što sam znala da može. Moji su se zidovi zatvarali oko njegovog penisa, a ja sam bila blizu zadovoljstva. Osjećala sam kako mu se noge tresu i znala sam kad sam se stisnula oko njegova penisa da ga mogu sa sobom dovesti do užitka.
"Svrši zajedno sa mnom, Senoslave", molila sam ga, dah mi je zastajao u grudima, a koža mi je gorjela od želje. "Blizu sam, dušo. "
S još dva udarca penisom u moju macu, progunđao je i srušio se na mene. Na trenutak sam ležala, zadihana i prestravljena što smo se vratili ljubljenju naše prošlosti, kad bi legao na mene dok nije povratio snagu, a zatim se prevrnuo i otišao spavati.
Međutim, kad su se njegove ruke obujmile oko mene, usne koje su pronašle moje rame i posipale ga poljupcima, pustila sam iz misli taj dio svoje prošlosti. Ovo je bilo bolje od mašte, bolje od afere koja bi nakon nekoliko mjeseci imala svu privlačnost moje narušene veze jer bi se fizičke stvari istrošile. Morala sam vjerovati u to.
Dok se polutvrdi penis mog muža ugnijezdio u pregib moje guze, stisnutih ruku oko mene, s rukama na mojim grudima koje su još bile čvrste i uzbuđene, dopustila sam si vjerovati da mi je susret s "Miroslavom" spasio brak. Možda bi se zadržao neko vrijeme, ali u svakom slučaju, znala sam da ćemo Senoslav i ja biti dobro sve dok imamo ono što smo podijelili tog mjeseca.

Podijeli:

Povezane teme

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali...

Pročitaj više

Susjed me gleda kako vršim nuždu

Prije osam mjeseci doselila sam se s mamom, očuhom i dva mlađa brata u novo susjedstvo. Okrenuli smo novi list. Započeli smo novi život daleko od seoskih priča. Moja mama se udala s jedva navršenih...

Pročitaj više

Obiteljsko putovanje

Živim i radim u Sloveniji već deset godina. Danas imam svoj salon, ali sam prošla dug i trnovit put do ostvarenja svog sna. Nakon srednje škole radila sam kao frizerka u Zagrebu. Marljivo sam radil...

Pročitaj više

Egzotično otočje

"Idemo? " - upitala sam Marinu i Lanu. "O, da! Bit će nezaboravno! " - uzviknula je Lana. "Fuck yes! Jedva čekam! " - skakala je i vikala Marina. Nas tri smo najbolje prijateljica od srednje ...

Pročitaj više

Noćno kupanje

Udana sam već više od deset godina. Moj suprug Mislav i ja poznajemo se još iz studentskih dana. Kako smo oboje bili sportaši, jednom prilikom smo i predstavljali naš fakultet, tj. našu generaciju ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 14.listopada 2021. Pravi Dom za robinje/subice (ženske osobe) za BDSM

Tražim ženske osobe za BDSM. Robinje/subice koje jesu, koje hoće biti ili koje hoće probati. Sve po jasnom dogovoru. Mogu sudjelovati i dva Doma odjednom. Dominantna i stroga. Bez bonova, naknade i placanja. Termini po dogovoru i kroz tjedan navečer. Diskrecija i sigurnost zajamčeni ...

Kategorija: Fetish Dominacija
Datum: 14.listopada 2021. Partner ti radi vani ili si zapostavljena u vezi?

Mlada si, željna novog i drugačijeg sa pravim, romantičnim muškarcem, koji drži do svoje riječi, povjerenja. U ovo čudno vrijeme otuđenja ljudi trebaš diskretnog, kulturnog i inteligentnog muškarca. Prijatelja. Obdarenog romantičara, za povremeno druženje, slatko i diskretno ili pak samo razgovor...

Kategorija: Druženje Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 12.rujna 2021. Tražim žene da me gaze

Tražim više žena da me gaze, a plaćam 1000kn po seansi. Gazite me u štiklama i bose. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU, samo gaženje i iživljavanje na meni. Diskrecija zajamčena. Za dogovore javite se na mail tgrajanch@gmail.com

Kategorija: Fetish Foot Fetish

NAJNOVIJI ČLANCI

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali smo čak četiri godine. Zajedno smo završili srednju školu, višu školu, prva razočaranja, gubitke, k...

Pročitaj više

Pogled koji budi

Osvajanje djevojaka je sport kojim se bavim od mladenačkih dana. Razvio sam posebne strategije i naučio se ponašati u bilo kojoj situaciji. Najviše sam napredovao tijekom studiranja na fakultetu koji se bavio zakonima i prevarama. Tu sam shvatio kako vrlo važnu ulogu u stvaranju bliskosti igra način...

Pročitaj više

Obostrana prevara

Priča ide na način gdje smo se moj budući suprug i ja upoznali u jednom od onih zagušljivih kafića u kojima se servira „jeftina mjuza i teška cuga“. On je bio revolucionarno nastrojen, čitao Kropotkina i nabijao po bas gitari u lokalnom rock bandu, a ja sam bila mamina princeza i svakodnevno se uređ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više