U potrebi 1 dio

U potrebi 1 dio

„Jesi li spremna? " Upitala je Jelena, diveći se lijepom punačkom tijelu žene koja je ležala na njihovom krevetu. Bili su zajedno dvije godine i prizor Larinog golog tijela uvijek ju je natjeralo da joj srce zatreperi. Lata se samo nasmiješila i pratila Jelenine pokrete dok je Jelena navlačila dječje hlače preko bokova, ugurala mali vibrator u unutarnji prednji džep i učvrstila prozirni ljubičasti dildo strapon. Osjetila je nalet ponosa kad je spustila pogled na sedam centimetara koji su joj stršali iz prepona. Postojalo je nešto zbog čega se uvijek osjećala tako seksi i tako prljavo kad je to radila.
"Molim te", cvilila je Lara.
Jelena je uvukla ruku u dječje hlače i utišala vibraciju. Ispustila je tiho stenjanje - uživala je u početnim vibracijama ali je u isto vrijeme pokušavala zadržati dah pod kontrolom. Sakupivši se, dopuzala je uz Larino tijelo i pritisnula nježan poljubac na Larine usne. Zatim je spustila bokove, tek toliko da glavić igračke zadirkuje Larin ulaz u macu.
„Jesi li sigurna da si spremna? " Upitala je Jelena.
„Dušo, molim te", odgovorila je Lara izvijajući se. „Ne zafrkavaj me. "
Jelena je sjela na koljena, uhvatila podnožje igračke i udarila glavićem o Larin klitoris prije nego što ga je povukla niz usne njene mace.
„Ali znaš koliko volim zadirkivati, Laro", rekla je Jelena.
Lara je otvorila usta kako bi se žalila, ali prije nego što je uspjela išta reći, Jelena je brzo promijenila svoj položaj.
"Da, " prosiktala je Lara. Bila je potpuno spremna da je Jelena natjera da moli. U posljednje se vrijeme osjećala tako potrebito i samo se silno željela pojebati.
Jelena je igračku dogurala do kraja i zastala, držeći se mirno kako bi Lari prilagodila veličinu igračke, iako ju je zujanje na klitorisu odmah tjeralo da se trlja o Laru. Njezino strpljenje bilo je nagrađeno kad je osjetila da joj se Lara otvara.
„Je li dobro? " Upitala je Jelena. Kad je Lara kimnula, Jelena je obujmila ruke s obje strane Larinog tijela i počela polako unositi silikonski penis unutra i van. Lara je spustila ruku da se igra s vlastitim klitorisom dok ju je Jelena nježno jebala.
„Još", molila je Lara. „Jače. "
Jelena je uštipnula jednu od Larinih tvrdih bradavica. „Da, trebaš li više dušo? " zadirkivala je. „Zar si toliko napaljena ženo, da ti već treba više? "
Larinu već natopljenu macu preplavio je još jedan val vlage kao odgovor na Jelenine prljave riječi. Nije često Jelena tako pričala, ali Lara je to voljela uvijek kad je tako pričala.
"Bože, daa", rekla je Lara, prstima sve brže trljajući po klitorisu.
„Isuse, Laro. Jesi li baš toliko napaljena zbog ovog penisa da trljaš vlastiti klitoris kako bi mogla sve oko tebe spermati? „Jelena je dahtala dok su se bokovi i dalje postojano zabijajali. „Tako si prljava djevojka. "

Nadala se da govori prave rijeći jer je znala koliko je ova vrsta govora uzbuđivala Laru. Nikada nije bila sasvim sigurna što će u datom trenutku točno reći.
„Jebote da, dušo.. takva sam drolja za taj tvoj veliki kurac", Lara je zacviljela kad je Jelena ubrzala tempo u njenoj maci.
"Tako si zločesta drolja, dušo.. " Stalni udarac vibracije po Jeleninom klitorisu natjerao ju je da se počne traljati.
„Bože, približavam se.. tako jebeno se dobro osjećam", rekla je dok joj je Lara stiskala grudi, štipajući joj bolne bradavice.
„"Božeee, znaš koliko volim kad se igraš s mojim bradavicama, Laro. "
„Svrši za mene", dahtala je Lara, nagnuvši tijelo.
„Tako mi dobro jebeš ovu moju usku malu macu. " Podigla je bokove s kreveta kako bi unijela još debele igračke u sebe i mahnito protrljala klitoris dok je Jelena igračku gurala u sebe i ukopala je u dubinu mace.
„Dolazim.. ohh, svršit će dušo", progunđala je Jelena dok su joj se bokovi divlje razbijali.
"Božee, i ja ću isto", odgovorila je Lara, zgrabivši Jelenino dupe i povukavši joj tijelo sve jače uz svaki novi udarac.
„Svrši sa mnom. " Jelena se napela i ukočila dok su je obuzimali valovi ekstaze. Srušila se na Laru, nesposobna više održavati vlastitu težinu.
Lara je nastavila podizati kukove prema gore sve dok je nekoliko sekundi kasnije nije preplavio vlastiti orgazam. Rukama je obuhvatila Jelenino tijelo i držala je što je moguće bliže sebi.
Dok su ih posljednji valovi orgazma obuzimali, opustile su se jedna uz drugu. Jelena se otkotrljala na bok, skinula strapon i isključila vibraciju prije nego što ju je Lara povukla nazad na sebe. Omotala je ruku oko Larinog struka i prislonila usne na njeno uho.
„Bože, to je bilo nevjerojatno", lagano je disala Jelena, igrajući se rukom s Larinim mekim trbuhom.
„Doista je bilo", odgovorila je Lara. „Zašto ne bismo češće svršavale zajedno? " Upitala je sa smiješkom.
„Dodajmo onda to na popis stvari kojih se trebamo sjetiti i učiniti više", rekla je Jelena. Spustila je poljubac na Larino rame, dok je razmišljala o tome želi li postaviti pitanje koje joj je već mjesecima lebdjelo u glavi. Odlučila je da neće biti boljeg trenutka od ovog.
„Hej, pa kad već govorimo o stvarima koje želimo isprobati.. " započela je.
„Da? " Odgovorila je Lara, izvijajući se kako bi mogla pogledati svoju ženu u oči. Jelena je ponovno poljubila Larino rame.
„Zapravo bi ovo moglo ići lakše ako me ne gledaš, u redu? " Stidljivo je rekla Jelena. Lara se nasmješila, nježno je poljubila i zatim se okrenula.
„Da gospođo, što god kažete", odgovorila je kroz smijeh.
„U redu, pa.. ” gledala je svoju ruku kako miluje Larin bok dok joj se u glasu osjetila mala nervoza, .. „znaš, ovaj.. da li ti se doista sviđa kad se prema tebi ponašam pomalo grubo, kad te nazivam droljom i tako te stvari? " Upitala je Jelena.

„Naravno, sviđa mi se", odgovorila je Lara s znatiželjnim tonom u glasu. Uvijek su bile otvoreni za razgovor o isprobavanju novih stvari u spavaćoj sobi. Nije bila sigurna što ovaj put Jelenu čini tako sramežljivom.
„Pa, znaš da to ponekad pokušavam učiniti, ali uvijek sam pomalo samosvjesna zbog toga", rekla je Jelena, klizeći rukom po Larinom tijelu. „Ali isto tako znam koliko te to izluđuje pa dajem sve od sebe. "
„Odlično to radiš, dušo. Toliko me pališ kada mi tako radiš ”, prekinula ju je Lara.
„Lijepo od tebe što si mi rekla, ali oboje znamo da sam pomalo nespretna u tome. I tako, razmišljala sam kako smo uvijek razgovarali o tome želimo li imati muškog „prijatelja", budući da nam objema povremeno nedostaje pravi kurac za igru, zar ne? "
Lara je kimnula, a osmijeh joj je prešao preko usana kad je počela slagati slagalicu koju je Jelena započela.
"Dakle, razmišljala sam.. " Jelena je duboko udahnula i nastavila. „Što misliš ako nađemo nekoga drugog tko bi mogao ispuniti te potrebe? "
Lara je zastala na trenutak obraditi, a zatim se okrenula prema Jeleni.
„Znam da ne želiš da te pogledam, ali mislim da bih trebala za ovakvu vrstu razgovora, u redu? " Jelena je kimnula. „U redu, pa reci mi više o čemu razmišljaš. Misliš li možda da ćemo pronađemo nekoga tko voli BDSM? Je li to o čemu razmišljaš? Mislim da se ne bih željela igrati s nekim bez da si ti umiješana. " Larino se čelo naboralo dok je pokušavala obraditi mogućnosti.
„Ne mora nužno biti Dom ili nešto slično", nervozno je odgovorila Jelena, pogleda prikovanog za Larino lice kako bi pokušala pročitati njezinu reakciju. Željela je biti što je moguće jasnija o čemu razmišlja, pa je pažljivo birala riječi. „Mislim da je to možda intenzivnije od onoga što doista tražimo. "
Taj odgovor natjerao je Laru da se malo opusti. Uvijek su je uzbuđivali male grubosti i prljavi razgovori, ali ideja da zaroni u cijeli BDSM način života bila je potpuno neodoljiva.
„Pa kako bismo pronašli tu osobu? " Upitala je Lara, posegnuvši za Jeleninom rukom i spojivši im prste.
„Pa, ja zapravo poznajem nekoga", rekla je Jelena. Lara je podigla obrvu, čekajući da nastavi. „Sjećaš li se onog momka Davora s kojim sam radila? "
„Onaj s kojim si bila nekoliko puta prije nego što smo se ti i ja upoznale? Da, sjećam se da si rekla da je stvarno seksi. ” Lara se ugrizla za usnu dok je sjećanje vraćala vrlo vrućim pričama koje je Jelena ispričala o svom vremenu s Davorom. Dopustila je da joj misli odvuku pažnju na slike Jelene koju jebe neko drugi, osobito netko tako sexy kao što je Davor. Vidjeti njezine usne na nečijem penisu, ruke na tuđem tijelu.. Pomisao na sve to, Laru je obuzelo novo uzbuđenje.

„Zaista je bio baš sexy", rekla je Jelena. „Ako se možeš sjetiti i on se bavio prljavim pričama. Nazivao bi me svojom malom kurvicom ili bi mi uvijek isticao da sam puno napaljena zbog njegovog penisa. Iako to nije moja stvar, upravo sam razmišljala o tome kako bi bilo seksi da to doživiš s njim. Ako si zainteresirana, naravno. ”
Lara je uhvatila Jelenino rumeno lice u ruke i nagnula se za poljubac. „To je tako slatko i tako prljavo od tebe dušo", rekla je s osmijehom. „Reci mi više o tome što i kako sve to zamišljaš. "
Jelena nije bila svjesna koliko joj se tijelo napalilo tijekom njenog prijedloga, sve dok nije osjetila kako su joj se mišići ponovno opustili, tješena Larinom reakcijom.
„Pa, slažem se s tobom, da ako želimo ubaciti još nekoga u sastav, želim da to učinimo zajedno. To ne mora značiti da želim ponovno poševiti Davora, nego samo želim biti tamo kad si s njim. Bože, stvarno želim to gledati, Laro”, dodala je Jelena s uzdahom.
„Reci mi, a što želiš gledati, dušo", rekla je Lara.
Jelena je zastenjala kad su Larini prsti opet pronašli njenu još uvijek tvrdu bradavicu i lagano je uštipnuli.
„Želim sve", odgovorila je Jelena. „Želim te vidjeti kako ga jašeš. Želim te gledati kako se nabijaš na njega. Tako si dobra s ustima, znam da će mu biti tako dobro na njegovoj kiti. I velika mu je ljubavi, ali isto tako znam da se možeš dobro pobrinuti za njega, baš kao što uzimaš onaj veliki smeđi dildo kad si ono stvarno napaljena. I Bože - uzdahnula je, želim ga vidjeti kako te jebe.
„Dušo.. " Lara je zacviljela.
Larina su se bedra čvrsto stisnula. Priznala je svojoj ženi koliko ju je uznemirila ideja da će je jebati. Jelena je nježno gurnula Laru na leđa i uvukla joj ruku među noge, raširivši je.
„Opet si tako mokra", rekla je Jelena. „Znači li to da ti se sviđa moja ideja? " upitala je klizeći prstima naprijed -natrag kroz Larinu svilenkastu vlažnost. Lara e kimnula, a Jelena je prinela prste Larinim usnama.
„Dobra si ti djevojka", prošaptala je Jelena kad joj je Lara polizala prste. Zatim je njezina ruka brzo pronašla Larinu macu dok je Lara široko raširila noge radi lakšeg pristupa. Jelena je pronašla njezin osjetljivi klitoris i nježno ga pomilovala dok se Lara hvatala za vlastite grudi, stiskala i uvijala bradavice. Unutar nekoliko mučnih minuta, Lara je opet svršila, a bokovi su joj se lagano njihali dok se Jelena igrala s klitorisom.
„Osjećam se tako dobro", rekla je Lara, sagnuvši se da poljubi Jelenu. „I tako si dobra prema meni. "
Jelena je pomilovala Larinu meku plavu kosu dok su joj oči lutale po njenom tijelu. Jelena je mislila da je Larino tijelo savršeno. „Tako si seksi", rekla joj je. „Jedva čekam gledati kako se jebeš dušo. Ako to želiš, mislim. "
„Mislim da želim", odgovorila je Lara, približivši joj se još bliže. „Mislim da bi bilo tako seksi sve to istražiti s tobom. Jeste li sigurna da će Davor to htjeti učiniti? ”

Jelena se nasmijala. „Mislim da bi bio lud da odbije. Ali ne brini, ja ću mu reći ideju i vidjeti što misli. Vidjet ću da se sutra nađemo na piću. Kakva si ti s poslom sutra? ”
„Budući da ga još nisam upoznala, zašto jednostavno ne odete sami kako ne bi bilo pritiska", odgovorila je Larai. „On ako je spreman za to, možemo se povezati kasnije. "
„Zvuči dobro", rekla je Jelena, privijajući se uz Laru.
„Što to sad radiš? " Upitala je Lara.
"Što pitaš? "
„Zašto si još u krevetu? Idi mu pošalji poruku i pitaj ga za piće! ” Lara se nasmijala dok je gurala Jelenu iz kreveta.
U ponedjeljak navečer, Lara je bila sama u stanu. Otkad se vratila s posla, hodala je po kuhinji i dnevnom boravku, nervozna kako kako će Jelenino piće proći s Davorom. Konačno, oko 20. 30, njezin je telefon vibrirao nekoliko puta zaredom. Posegnula je za njim i prvo otvorila poruku od Jelene.
Jelena: On je unutra! Započet ću grupni chat.
Lari je srce lupalo dok je zamišljala seksi, prljavu zabavu koju će imati. Dodirnula je na sljedeću poruku koju je primila.
Jelena: Hej dušo, „upoznaj" Davora. On se oduševio našoj ideji!
Davor: Zdravo Laro! Jedva čekam da se upoznamo! Jelena mi je puno govorila o tome što ti se sviđa i želim to uraditi s tobom. Vidio sam tvoje slike na Facebooku, tako si seksi!
Lara je utipkala brz odgovor.
Za Jelenu: Hvala! Jedva čekam. Kad bi se mogli okupiti? Čula sam i ja tako dobre stvari o tebi i tvom penisu od Jelene!
Odgovor je stigao samo nekoliko sekundi kasnije.
Davor: Dovraga Jelena, nisi se šalila. Pa ona je mala kurvica gladna kite. Već me moli da ga vidi.
Lara je osjetila poplavu vlage među bedrima i nacerila se. Ovo će izgleda biti jako zabavno druženje.

Podijeli:

Povezane teme

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali...

Pročitaj više

Susjed me gleda kako vršim nuždu

Prije osam mjeseci doselila sam se s mamom, očuhom i dva mlađa brata u novo susjedstvo. Okrenuli smo novi list. Započeli smo novi život daleko od seoskih priča. Moja mama se udala s jedva navršenih...

Pročitaj više

Obiteljsko putovanje

Živim i radim u Sloveniji već deset godina. Danas imam svoj salon, ali sam prošla dug i trnovit put do ostvarenja svog sna. Nakon srednje škole radila sam kao frizerka u Zagrebu. Marljivo sam radil...

Pročitaj više

Egzotično otočje

"Idemo? " - upitala sam Marinu i Lanu. "O, da! Bit će nezaboravno! " - uzviknula je Lana. "Fuck yes! Jedva čekam! " - skakala je i vikala Marina. Nas tri smo najbolje prijateljica od srednje ...

Pročitaj više

Noćno kupanje

Udana sam već više od deset godina. Moj suprug Mislav i ja poznajemo se još iz studentskih dana. Kako smo oboje bili sportaši, jednom prilikom smo i predstavljali naš fakultet, tj. našu generaciju ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 12.rujna 2021. Tražim žene da me gaze

Tražim više žena da me gaze, a plaćam 1000kn po seansi. Gazite me u štiklama i bose. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU, samo gaženje i iživljavanje na meni. Diskrecija zajamčena. Za dogovore javite se na mail tgrajanch@gmail.com

Kategorija: Fetish Foot Fetish
Datum: 14.listopada 2021. Partner ti radi vani ili si zapostavljena u vezi?

Mlada si, željna novog i drugačijeg sa pravim, romantičnim muškarcem, koji drži do svoje riječi, povjerenja. U ovo čudno vrijeme otuđenja ljudi trebaš diskretnog, kulturnog i inteligentnog muškarca. Prijatelja. Obdarenog romantičara, za povremeno druženje, slatko i diskretno ili pak samo razgovor...

Kategorija: Druženje Muška osoba traži žensku osobu

Datum: 14.listopada 2021. Pravi Dom za robinje/subice (ženske osobe) za BDSM

Tražim ženske osobe za BDSM. Robinje/subice koje jesu, koje hoće biti ili koje hoće probati. Sve po jasnom dogovoru. Mogu sudjelovati i dva Doma odjednom. Dominantna i stroga. Bez bonova, naknade i placanja. Termini po dogovoru i kroz tjedan navečer. Diskrecija i sigurnost zajamčeni ...

Kategorija: Fetish Dominacija

NAJNOVIJI ČLANCI

Seks u troje je pošao po zlu

Nakon (pre)dugačkih dvanaest godina braka i troje djece moj suprug Renato i ja odlučili smo uvesti nešto novo u našu bračnu intimu. Poznajemo se u dušu kako bi se reklo u narodu. Prije braka hodali smo čak četiri godine. Zajedno smo završili srednju školu, višu školu, prva razočaranja, gubitke, k...

Pročitaj više

Pogled koji budi

Osvajanje djevojaka je sport kojim se bavim od mladenačkih dana. Razvio sam posebne strategije i naučio se ponašati u bilo kojoj situaciji. Najviše sam napredovao tijekom studiranja na fakultetu koji se bavio zakonima i prevarama. Tu sam shvatio kako vrlo važnu ulogu u stvaranju bliskosti igra način...

Pročitaj više

Obostrana prevara

Priča ide na način gdje smo se moj budući suprug i ja upoznali u jednom od onih zagušljivih kafića u kojima se servira „jeftina mjuza i teška cuga“. On je bio revolucionarno nastrojen, čitao Kropotkina i nabijao po bas gitari u lokalnom rock bandu, a ja sam bila mamina princeza i svakodnevno se uređ...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više