Vrata se otvaraju

Vrata se otvaraju

"Bok, je li Hugo kod kuće? " Riječi na mom jeziku ispariše u sekundi kad se vrata otvoriše i ugledah nju.

Ja sam BI - shvatila sam to i prije nego što sam znala za tu riječ. Osoba koja otvara vrata je čupave obojene plave kose s tamnim korijenima kroz koju prolaze prsti sa ljubičastim lakom na noktima i košuljom koja visi na jednom koščatom ramenu. Njene su oči očaravajuće i prodorne poput boce zelene boje.

Pogodi me navala prepoznavanja - ovo je sigurno Kirstina, Hugova cimerica. Koristi „On“ kao zamjenicu u porukama kad se poziva na Kirstinu. Ali nas dvije nikada se nismo upoznali licem u lice do sada.

A trenutno nemam riječi osim "uhhhhh.. "

"Gordana? " ispituje me glas koji je pomalo grub ali uglađen, kao da puši kutiju cigareta dnevno, a nakon toga popije punomasnu vruću čokoladu.

"Da-da, to sam ja. " Moje mucanje se pojavi kad se uzbudim, pa ću imati sreće ako uspijem ubaciti još riječi.

Napola se nasmiješi i širom otvori vrata. "Uđite. Hugo još nije kod kuće ali mi se možemo malo družiti dok ne dođe, naravno ako želite. "

Oh, želim. Jako želim.

Hugo i ja poznajemo se tek nekoliko sedmica. Ništa ozbiljno među nama. Hugo je fin momak, krupnih smeđih očiju, neuredne kose. Pjetlić pristojne veličine i zna kako se njime služiti. Ali ne vidim budućnost sa njim - da budem poštena u ovom trenutku ne vidim ništa više nego kao nešto kratko i prolazno među nama i sigurna sam da i on osjeća isto.

Međutim, danas ispod haljine ne nosim gaće, što je sada, kad sam upoznala Kirstinu, pa malo i nezgodno.

"Dakle. " Zatvara vrata za sobom i naginje glavu prema ljubavnom kauču na kojem sam se jednom mazila s Hugom.

Sjedam na rub kauča. Da prekrižim noge? Tek sam je upoznala - mislim da joj ne želim pokazati svoju robu u ovako ranoj fazi našeg upoznavanja.

Čekaj, izlazim s njezinim sustanarom. Zašto naglašavam uopće da pokažem robu Kirstini?

Jebi ga, tačno znam zašto.

"Uh, Gordana? " Sada ona stoji preda mnom, a ja osjetim dašak dezodoransa Old Spice dok mi odmahuje rukom ispred lica.

Te njene zelene oči. Prokletstvo.

Odmahujem glavom iz tog sramotnog sanjarenja. "Izvinjavam se. Otišla sam negdje na sekundu. ”

"Ništa važno. Pitala sam, želite li jedan hladan Somersby od jabuke? "

"Hvala. " Mahnito klimam glavom, drago mi je što sam odvratila pažnju od pohotnih misli.

"Da, to bi bilo dobro.. hvala. "

Ne mogu ne pogledati kako odlazi do njihove malene kuhinje. Njezino je dupe malo ali mišićavo, guzovi vire ispod tih apsurdno tinejdžerskih traper hlačica. Počinjem da se napaljujem.. i nije mi krivo zbog toga.

Upravo tada, moj telefon zazvoni.

„Sastajemo li se danas kod tebe? “

O Bože, u pravu je. Poznavajući njegovu subotnju popodnevnu rutinu, pretpostavljam da je Hugo u biblioteci. Ako nazovem taxi, mogla bih se vratiti u svoj stan za deset minuta, a biti jebana za petnaest.

„Za pola sata.. OK? “ Kucam.

„Važi. Vidimo se se onda kasnije. “

Kristina se vratila se s dvije boce Sumersbya. "Nadam se da će ti se svidjeti malo pićence s mjehurićima. "

"Moj omiljeni", priznajem, prihvaćajući hladnu bocu. Onda se uvalim u sjedeći položaj još čvršće stisnuvši noge.

"Ehh moja Gordana. " Kirstina sjeda pored mene i zastade s pogledom na meni. "Mogu li vam nešto reći? "

Možete mi raditi šta god želite. pomislim u sebi. "Naravno da možete", kažem joj.

"Puno ste ljepši od.. bilo koje druge koju je Hugo ovdje dovodio. "

Osećam strujanje zraka tamo dole u mom međunožju, pogledam dole i vidim da su mi se noge raširile. Ponovo ih stegnem, jer sada sam definitivno mokra sva.

Ili Kirstina nije primijetila učinak koji ima na mene ili je primijetila pa sad uživa mučeći me. Način na koji joj se oči zadržavaju na mom dekolteu bez grudnjaka, pretpostavljam da je ovo drugo. Lice joj se malo uozbilji. „Izvinite, je li vam nelagodno Gordana? Prebrzo idem kako bi vas bolje upoznala. "

Mogla bih ovu situaciju odmah zaustaviti - reći joj da će Hugo, njezin sustanar s kojim sam već spavala, uskoro krenuti do mog stana i da trebam njegov njegov penis u sebi. Ili…

Okrenem se prema njoj, namjerno polako prekrižim noge, pustim onaj sexy osmijeh koji mi se širio po licu i koji prijeti da izađe na vidjelo od momenta kada mi je pružila Somersby. Moji obrazi - oba seta - sada su topli.

"Jednom sam te vidjela kako se zezaš s njim. " Ispruži ruku i zataknu zalutali uvojak kose iza mog uha, zadržavajući se na mojoj vilici, a ja bi taj njezin dugi, nježni prst rado stavila u usta. Nešto mi govori da bi joj se to svidjelo.

"Trebala si nam se pridružiti. " Je li mi to upravo izašlo iz usta? Glas mi je za oktavu niži nego inače, neobičan za moje uši, ali sviđa mi se. Takva postanem samo kad mi se neko stvarno sviđa.

Smije se, promuklo i duboko. "Ne volim ga. " Sad joj je lice tako blizu da mogu razaznati svaku dlaku na njenim gustim i tamnim trepavicama, oblik usta, glatku kožu.

Posljednja šansa, Gordana. Umjesto toga, nagnem se i šapnem joj na uho: "Imamo dvadeset minuta i ne nosim gaćice, samo da znaš. "

Sad se stvarno radosno cereka. Šta će se sljedeće dogoditi, oduševi me. Ne zato što to nikada nisam radila, već zato što mi je obično potrebna predigra - puno, puno toga - da bih se čak i uzbudila. Ali dok se Kirstina kotrlja na leđima i vuče me na sebe snagom koja je iznenađujuće gruba za nekoga tako mršavog, gotovo se izgubim na licu mjesta.

Spusti me na svoje tijelo i znam da je samo pitanje vremena kada ću eksplodirati.

Podižući haljinu, uzdišem dok se njen jezik prevlači preko mog klitorisa. Bilo kakav strah koji sam imala da bih je mogla zgnječiti svojom i ne baš malom težinom, odlepršava dok joj usta pronalaze ritam na mojoj maci.

Uprkos njenom samopouzdanju, mogu reći da nijje imala velikog iskustva, a to me čini još napaljenijom i užasnijom, da malo jače sjednem i ozbiljno protrljam svoju navlaženu macu na njenom licu. Čujem zahvalno, prigušeno stenjanje ispod sebe dok mi vibracije putuju tijelom, prisiljavajući me da strgam haljinu sa sebe dok se hladan zrak sudara sa mojom sada potpuno golom kožom.

"Ne zaustavljaj se Kristina", molim je dok mi ona počinje ozbiljno izjedati macu, polako i temeljito ližući je, a zatim me jebući jezikom dok vrtim bokovima iznad nje, a prsti mi hvataju vrh kauča. Rukama me hvata za bokove i stišće ih prstima što me čini više pohotnom.. Ovo neće trajati još dugo, znam to - začin vlastite želje ispunjava zrak i znam da joj se lice umiva sa vlagom iz moje mace.

"Prstom me jebi", preklinjem je i osjećam kako jedan, a zatim dva kliznu u mene - čvrsto se uklapaju, a moji zidovi se grle oko njenih prstiju. Osjećam veličanstveno trenje dok me jebe gore-dolje.

Tada Kirstina usisa moj klitoris u svoja usta - nježno ali sa brzim povlačenjem koje rezultira da je sve lagano i uzbuđujeće. Zabacujem glavu unatrag, pronalazim vlastite bradavice i milujem ih, vukući prste po mekoj koži mojih sisa. Njene dlačice me škakljaju po glatkoj maci i po bedrima i tada ih zatežem oko nje. Osjećam se kao da lebdim i da napuštam svoje tijelo, lebdim iznad zemlje dok me preuzima najintenzivniji orgazam koji sam do sada imala. Senzacija, samo zvuk mojih vlastitih krikova - visokih, zatim iskonskih - probijajući zrak ponovo par puta iznova.

Jebe me žestoko do samog kraja, od gotovo neodoljivih valova užitka koji se graniče s bolom do najslađih trenutaka i sve dok se moji krici konačno ne smire, završavajući na mojoj maci sa najmanjim trzajima prije nego se odvojila od nje. Tek tada se osjećam ugodno gledajući je s visine, posramljena silnom slabošću koju sam pokazala s nekim koga sam upravo upoznala.

"Prokletstvo Gordana", izusti Kristina, cereći se između mojih bedara, a usmine moje glatke mace su blistale. Upravo je to bilo jedino ispravno za reći jer sam prasnula u smijeh, a napetost potpuno slomljena iako sam gola sa bliskim strancem.

Međutim sada se u meni gradi drugačija vrsta napetosti. Od načina na koji Kirstina sjeda i hvata me za lice među svoje ruke, ljubeći me tako jako da mogu osjetiti svaki centimetar svoje ponovo napaljene mace.

"Želim te pojebati Kristina", šapnem joj dok se na trenutak razdvajamo kako bi udahnule zraka sa usnama udaljenim samo na jedan kratki dah, "ali ja, uhh.. brinem se da to neću učiniti kako treba. "

Jezikom mi se penje uz vrat, prstima češući od moje ukočene bradavice dok jaučem za još i šapće mi na uho: "Dođi ovamo do mene i pokazat ću ti. "

Zajedno radimo na izvlačenju Kristine iz odjeće. Svlačim joj majicu preko glave, sisajući pri tom svaku njenu malu i nabreklu bradavicu dok je bacam na pod. Skoči malo dalje od mene kako bi otkopčala šorc - očito ni ona danas ne vjeruje u donje rublje i nisam mogla biti zahvalnija na tome.

Preuzimajući kontrolu nad mojim usnama, Kristina provlači prste kroz moju kosu i privlači me bliže dok se naše sise sudaraju, a ja zastenjem u iščekivanju da nam se tijela spoje i osjetim njenu kožu na svojoj.

"Evo gotovo je", kaže Kirstina i leže na leđa, a ja iznad nje balansirajući na rukama dok gledam u njezine prodorne zelene oči, obrubljene crnom maskarom. Prima moju desnu ruku u svoju, spajajući nam prste. Duboko udahnem. "Bojim se da ću ovo zeznuti. "

"Vjeruj mi", kaže ona, izbacivši bradu prema meni, kada se sagnem i uputim joj dug i snažni poljubac. "Ne postoji način da ovo zabrljaš Gordana. "

Ljubim je u vrat, kušam njenu toplu blijedu kožu dok ona uzdiše u znak zahvalnosti dok mi prelazi rukom niz torzo. Ne želeći zaroniti pravo dok se spuštam niže, pomazim je po prorezu, od vrha do dna i zatičem iznenađujuće otkriće.

"Tako si mokra Kristina", dišem ubrzano.

"Jebanje jezika od tako lijepe žene mora imati takav efekat na moju macu", kaže ona, nakrivivši obrvu. Oči joj potamniše od požude, ozbiljan pogled prema meni. "Jebi me Gordana. "

"O bože", šapnem kad počinjem polako klizeći jednim prstom u njenu macu, promatrajući Kirstinine oči kako se zatvaraju, a vedrina joj se preliva po licu. Njezino se tijelo jako steže oko mene, a ja dodajem drugi prst polako ulazeći i izlazeći. Kirstina se ugrize za donju usnicu i savije leđa. Gledam je kako uživa u mom obrađivanju njene dlakave mace, udišem miris njenog prožimanja koje osjećam u zraku između nas dvije.

"Je li ovako dobro? " Pitam.

"Više je nego dobro Gordana", zareža prije nego što me pogledala. "Skvrči prste tamo dole, dušo. " Obrve mi se naboraše i ona se naceri. "Kako kažeš.. dođi ovamo. "

Dok radim ono što traži od mene, nagrađujem se njezinim bokovima i glasnim uzdasima: "jebote! " Ohrabrena njezinim riječima zadovoljstva, počinjem se više igrati njenom macom, klizeći prstima unutra i van, voleći način na koji se njena vlažnost osjeća na mojoj desnoj ruci dok joj lijevom rukom štipam bradavicu. Čujem njen svaki dahtaj zadovoljstva koji postaju kraći i plitkiji. Znala sam da ću je vrlo brzo dovesti do tačke koja će biti prijelomna.

„Snažno! Jače! ” govori mi kroz stisnute zube i znam da je blizu vrhunca po načinu na koji me vuče za kosu i odašiljajući trnce kroz mene. "Dođi mi bliže Gordana", zareži, a ja kliznem prema gore, tako da smo licem u lice i dojkom uz dojke, namještajući ruke tako da radi sve što joj se sviđa. Ljubimo se, njen jezik se zapliće s mojim i dok ona uzdiše u mojim ustima, trljam svoju još mokru macu uz njezinu mišićavu nogu, želeći da se sjedine. Ohhhhhhh.. odbija se od zidove sobe dok Kristina istiskuje život iz mojih prstiju i osjećam kako se svijet razdvaja preda mnom i kako nam se pogledi koče dok svršavamo i kako iz mene izlaze vapaji ekstaze.


Podijeli:

Povezane teme

Dolazim kući 3 dio

Kad smo ušli u kupatilo, uključila sam tuš da se voda zagrije, a zatim sam stala ispred tebe i skinula svoju majušnu ​​majicu do kraja. Polako sam skidala tvoju majicu i pomagala ti da izađeš iz svoje...

Pročitaj više

Dolazim kući 2 dio

Cviljenje mi se otelo s usana, od tvog udarca šakom po mojoj guzi. Osjećala sam se ponizno i ​​uzbudljivo odjednom, a mokrina između mojih nogu prešla je na moje tange koje su bile natopljene. Ušla sa...

Pročitaj više

Dolazim kući 1 dio

Vrući ljetni dani zahtijevaju vrlo malo odjeće na tijelu. Kad si se vratio kući s posla, ja sam sjedila na kauču u veoma kratkim pamučnim hlačicama i uskoj baletnoj majici s tankim naramenicama i izre...

Pročitaj više

Disanje

Otvaram oči prema sobi koja nije moja. Podsjeća me na sobu koju bi mogao imati redovnik. Zidovi su goli, nježno bijeli. Blijede jutarnje sunčeve zrake filtriraju se kroz bijele zavjese. U krevetu je...

Pročitaj više

Kusak efekat

Zovemo ga Kusak efekat. Pa, ja to tako zovem, ali Edvin mi se samo nasmije. Barem je tako bilo do prošle subote popodne. Možda više neće toliko pokazivati ​​svoje lijepo lice ali John Cusack je bi...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI


Datum: 10.svibnja 2021. Tražim jače žene da me gaze

Tražim jače i teže žene da me gaze, a plaćam 1000kn po seansi. Može vas biti i više, a gazite u štiklama i bose. Golotinja i seks me NE ZANIMAJU, samo gaženje i iživljavanje na meni. Diskrecija zajamčena. Za dogovore javite se na mail tgrajanch@gmail.com

Kategorija: Fetish Foot Fetish
Datum: 20.ožujka 2021. sendvič mzm

Tražimo druženje u mzm sendviču uz galantnost prema zgodnoj Gabi45g

Kategorija: Druženje Par traži mušku osobu
Datum: 09.svibnja 2021. Trazim romkinju

Pozdrav, dečko 25 god, 180 visok i tezak 90kg atletske građe, crne kose, uredan i fin. Trazim curu romkinju za druzenje. Romkinje su mi oduvijek bile interesantne i atraktivne. Otvoren sam za sve. slobodno mi se javite na mail helix7821@outlook.com ili posaljite poruku ovdje. Hvala i lp :)

Kategorija: Druženje Muška osoba traži žensku osobu
Datum: 21.travnja 2021. JAKO DOBRO PLAĆAM

Tražim curu što mlađu za sex. Normalan sam zgodan, uredan i diskretan decko. Spreman sam jako dobro nagraditi za to. Javite se.

Kategorija: Sex Muška osoba traži žensku osobu

NAJNOVIJI ČLANCI

Između dvije vatre

Ne znam zašto no ja sam uvijek u svom ljubavnom životu zapadala u vrlo komplicirane situacije. Već na samom početku izlaženja s dečkima dopao mi se frajer kojeg je odabrala i moja prijateljica, štoviše prva je s njim izlazila i ljubila se. Ipak, u skladu s prirodom znaka Škorpiona kojem pripadam, je...

Pročitaj više

Trudna rođakinja

Moja šest godina mlađa rođakinja Danijela nedavno je navršila dvadeset godina i zamrznula godinu na fakultetu radi neplanirane trudnoće. Tko je otac? Još se ne zna. Danijela je rekla da je te večeri na nekom tulumu imala seks s trojicom kolega. Njezini imućni roditelji, Nada i Zoran, bili su neko...

Pročitaj više

Dolazim kući 3 dio

Kad smo ušli u kupatilo, uključila sam tuš da se voda zagrije, a zatim sam stala ispred tebe i skinula svoju majušnu ​​majicu do kraja. Polako sam skidala tvoju majicu i pomagala ti da izađeš iz svoje odjeće dio po dio. Čim smo bili potpuno goli uzela sam te za ruku i odvela pod toplu vodu tuša. Prv...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više